• Smiley

    Vi som har svårt att bli gravida i Västerås - 12:e tråden

    Hej!

    Bor i Vås sedan 3 år, och min man och jag har försökt sedan 2007 att få barn. Har gjort utredning på fert.mott. och äter pergotime. Har dock uppehåll under sommaren, då de som sagt har stängt.
    Hoppas jag får vara med här lite och skriva av mig lite då och då?!

    //Smiley

  • Smiley

    Brawny: Tack för välkomnandet!
    Jag har ätit två pergokurer och fått två stora ägg och ett litet mindre båda gångerna, och den tredje gången ville de att jag skulle ta en halv tablett dagligen, men ha mig under uppsikt för att se hur jag reagerar på det. Mottagningen stängde lagom till jag skulle börja med den tredje så jag ska börja nu vid nästa mens som borde komma snart. Så jag hoppas de hinner öppna så jag inte behöver vänta en månad till. Jag har fått recept på 6 kurer som egentligen ska tas varannan månad och efter det blir det tal om IVF.

  • Smiley

    Kommer börja med tredje kuren så snart mensen kommer igång. Tyckte vi var så duktiga med varannandagmetoden den här månaden, men det blev visst inga bebisar gjorda denna gång.

    Brawny: Hur ligger ni till i barnasökandet?

  • Smiley

    Brawny: Jag fyller 30 nu i höst och karln min fyller 31 i vinter. Så man känner ju att, kanske inte att tiden rinner ut, men mer att vi är trots allt 30, det är liksom dags nu!

    IVF blir det inte förens om ca ett år, så så långt har vi inte kommit ännu, men vi vet ju att det är ju ditåt vi går om inte detta fungerar. Så de öppnar på måndag alltså?!

  • Smiley

    Ja, jag tror det iaf. Inget fel på någon utav oss. Så när tror du att ni kommer få IVF? Är väntetiden lång?

  • Smiley

    Jag "väntar" bara på mensen som borde komma om 1-2 dagar, sen blir det pergokur 3. DÅ blir det till att boka tid på ferten för vul.

  • Smiley

    Enda gången man längtar efter mens! Känner lite att den är på G, dag 31 imorgon så den kommer väl som ett brev på posten.

  • Smiley

    Gud, jag tror jag är gravid!
    Eller jag är gravid, för efter två tester med starka streck så borde jag ju vara gravid. Kan inte förstå det, har ju kämpat i 2 riktigt långa år och nu äntligen. Känns overkligt!

  • Smiley

    Är dock orolig då jag har blödningar. Tänkte om de inte avtagit efter helgen måste jag ringa kvinnokliniken.

  • Smiley

    Har tom tagit TRE tester för att vara säker! Gjorde ett idag, men har läst att blödningar är vanligt så länge man inte blöder rikligt med blod och har ont i magen. jag har inte riktigt blodflytningar, utan lite mer åt det bruna hållet.

Svar på tråden Vi som har svårt att bli gravida i Västerås - 12:e tråden