• prästkrage

    Ännu en fortsättningstråd för Mulpa, väntar med spänning, heavenlee och prästkrage.

    Hejsan tjejer!

    Vår tråd tog slut.
    Hoppas ni alla vill fortsätta i denna.

  • Svar på tråden Ännu en fortsättningstråd för Mulpa, väntar med spänning, heavenlee och prästkrage.
  • prästkrage

    Hejsan!

    Här är det bara bra med mig förutom lite kass mage. Men lite blåbärssoppa så ska den snart vara bra igen.
    Magen växer så det knakar och det bor en riktigt livlig bebis i den. Den älskar att vara vaken på natten när man behöver sova. Så jag vet väl vad jag har att vänta mig när den kommit ut. Går in i vecka 25 imorgon. Kan inte riktigt fatta det. Undras om det är något vi IVF:are går igenom? Att man har svårt att förstå att det verkligen är sant.
    Trots min stora mage så har jag bara gått upp runt 2 kg så det är ju bra. Får se om BM tycker samma nästa torsdag.
    Alla stora saker är inhandlade, nu är det mest smågrejerna kvar. De är nästan svårast för man vet inte riktigt vad man behöver.
    Lite besviken bara för vi hade tänkt boka visning på förlossningssalen men det är inställt pga influensahot. Men jag förstår dem samtidigt. Jag hade inte velat ha dit flunsan.
    Får se hur det blir med föräldragruppen. Hört om en del ställen som ställt in dem för att personalen behövs till vaccineringen.

    Heavenlee: Vad skoj att höra att det närmar sig plock. Blir det denna veckan eller nästa tror du? Och vad bra att de gör ICSI på hälften. Nu jäklar så är det er tur. Slänger över alla smittsamma gravidbaciller jag kan.

    Väntar med spänning: Nu börjar det väl närma sig för er? Har inte riktigt koll men du borde väl endast vara några få veckor ifrån.

    Mulpa: Hur är det med dig? Gått på din HP än? Själv längtar jag tills jag kan gå på min och endast jobba 50%. De 50% ser jag mer som att jag kommer iväg en runda varje dag och gör något. Jag skulle nog inte fixa att vara hemma helt. Vet att den tiden kommer senare. Du har väl oxå nedräkning snart?

  • Heavy

    Jag har hört om många IVF:are som har svårt att vara glada och njuta över graviditeten. Vi har nog en lite skev bild av allt det här men det är nog inte så konstigt, vi har ju gått /går igenom en hel del.

    2 kg, det var inte mycket! Få vi se några magbilder på er? Lycka till hos BM i morgon!

  • prästkrage

    Heavenlee: Just graviditeten är man ju glad för men det är väl snarare så att man har svårt att tro att det verkligen hänt. Efter 7 års kamp så börjar det plötsligt gå ens väg. Tror inte hjärnan riktigt hängt med ännu. Eller så vågar man inte ta ut något i förskott.

    Några magbilder blir det inte här på mig. Har valt att inte lägga ut några bilder alls eftersom de inte är skyddade här på FL.

    Och om dte var mig du menade med BM så var det inte förräns nästa torsdag, den 8:e. Men tack ändå.

    Det var väl idag du skulle kolla äggisarna? Håller tummarna hårt för att det ser kanon ut.

  • Väntar med spänning

    Hej!
    hur gick det på kontrollen idag Heaven!? Hoppas de växer som de ska!
    Ja, nu börjar det närma sig, men ändå 6 veckor kvar till beräknad förlossning... vecka 35 idag! Kommer nog inte lägga ut några bilder på magen, känns som jag håller dem för mej själv, hihi. Men jag har gått upp ungefär 7kg, alla kg på magen. Ändå så börjar man känna sig lite otymplig! Bebisen börjar bli starkare nu, vilket gör att det känns mer verkligt och att det faktiskt snart skulle kunna vara dags. Om man buffar lite på tex en fot så drar den in foten för att sedan sparka tillbaks... men självklart är det ändå jättesvårt att förstå vad som är där inne!
    Har också varit på föräldraträff. Tyckte faktiskt att det var riktigt bra. Till en början var det lite krystat och det kändes fånigt att vi skulle sitta där och lära känna folk bara för att de också hade en tjock mage. Men två timmar senare så insåg jag att några var ju faktiskt riktigt trevliga och vi har ju en hel del gemensamt för tillfället så nu ser man nästan fram emot nästa träff. Visningarna på förlossningen är inställda i Jönköping också...
    Vecka 25 Prästkrage! Det går ju verkligen fort fram för dej också Hoppas magen blir bättre snart...
    Skönt att bara få slappa nu Mulpa! Själv jobbar jag fram till 30 okt om jag får må bra fram till dess... Börjar bli lite lätt omotiverad på jobbet nu, men dagarna rinner fortfarande iväg...

    Kram på er!

  • Mulpa

    Hej på Er,
    ja jag är hemma och njuter i fulla drag..! Har inga som helst problem med att få dagarna att gå.
    Fyller dem med pyssel och promenader i sakta mak ska jag väl tillägga.. men jag har ju tid.. :P
    Bor man i ett stort hus med 3 våningar så lovar jag er att det allt finns saker att ta tag i "som man inte hunnit tidigare" när man jobbat!! Tror ni alla känner igen er!
    Gissar att det är att "BOA" som jag pysslar med nu.. haha!!

    Stod och kollade i sovrummet idag och blev allt sugen på att måla och tapetsera om.. men så nää skärp dig tänkte jag och gick och la mej på soffan en stund tills den tanken försvann ur skallen igen!! *LER*

    Well, ni har då inte gått upp mycket ni.. GRATTIS TILL DET!! ;) själv kommenterar jag inte min vikt.. *LER*
    och några magbilder blir det absolut inte på nätet på mej.. men den är fin och rund och gullig.. MEN ACK så otyplig att sova tillsammans med..
    vi är liksom inte alls sams!!
    Samt att jag har ont och lider av foglossning nu.. inte något vidare alls!! USCH!!

    Det är riktigt riktigt skönt att slippa ens tänka på jobbet nu... Det är underbart!!

    Vecka 33 redan.. tiden springer iväg!! ;)
    Overkligt att det bara är så få veckor kvar!! MEN JAG LÄNGTAR SÅ!!

    Föräldrautbildningen, njae.. i min värld hade jag kunnat va utan den men men.. lite mysigt ändå.
    men ger mej typ noll och ingenting.
    Nästa gång blir det förlossningsfilm dock.. hmm.. får se om jag uppskattar den..
    har lite blandade känslor just nu om förlossningen!! Inte att jag är rädd.. vet bara inte om jag gillar att inte ha kontroll..

    FAST, det kommer ju ut något gott och efterlängtat så det är ju bara att gilla läget egentligen!!

    LYCKA TILL HEAVENLEE!! KRAMIZ

  • Heavy

    Vad spännande allt låter för er!

    11 äggblåsor och hormonvärena såg bra ut. Ny koll på fredag!

  • Väntar med spänning

    Har läst lite i din blogg Heaven, vad bra du skriver! och så spännande det är nu... har nästan glömt hur man själv kände. Hoppas hoppas nu...

  • Heavy

    Hej, det gick bra.

    Äggplock i morgon och jag har grym ångest och känner mig ledsen.. Usch...

    Väntar med spänning, tack! Bloggen är min räddning just nu. Jag tömmer mig helt och hållet där och det är så skönt, det gör att vardagen kan flyta på hyfsat i alla fall.

    Kram på er!

Svar på tråden Ännu en fortsättningstråd för Mulpa, väntar med spänning, heavenlee och prästkrage.