• Anonym ((supe­r-roli­gt))
    Äldre 4 Aug 16:24
    243043 visningar
    158 svar
    158
    243043

    Roliga sexhistorier

    Berätta just din historia, även om sex skall vara något vackert och underbart så kan de bli lite tokigt ibland, och skapa ett och ett annat skratt.

    Eller

    Har du en pinsam historia du vill dela med dig, så andra kan få sig ett gott skratt?

    Ett skratt förlänger Livet, kom ihåg det !!

  • Svar på tråden Roliga sexhistorier
  • Jennii­fer
    Äldre 9 Jan 03:16
    Glad
  • Anonym (M)
    Äldre 9 Jan 19:58

    Jag och mitt ex var i finland hos hans släktingar. Vi hade inte varit ihop så länge, jag var 14. Vi bodde i ett eget litet hus som låg på samma tomt som hans farmors. Vi hade ingen dörr till sovrummet, bara ett skynke. När vi håller på som bäst kommer hans pappa in, innan han dragit undan skynket helt frågar han om vi vill vara med på fotboll men avbryter sig när han får syn på oss. Säger åt mitt ex att ta det lite lugnt, det var hans gamla säng *asg*
    Skämdes ganska rejält efteråt

  • Äldre 10 Jan 01:41

    Haha vilken rolig tråd:) sparar den och återkommer när jag kommit på nått roligt:)

  • munchi­k
    Äldre 10 Jan 20:38

    För en massa år sedan hade jag och min fru ett normalt missionärsställningssamlag. (långt ord)


    Efter en stund känner jag något mjukt som bakifrån bankar på mina pungkulor. Dangladang.


    Vänder mig om och kollar. Där sitter vår katt med road uppsyn och blicken stint fäst mellan mina ben. Ett asgarv fick avsluta den stunden.

  • Äldre 10 Jan 21:16
    munchik skrev 2011-01-10 20:38:31 följande:

    För en massa år sedan hade jag och min fru ett normalt missionärsställningssamlag. (långt ord)


    Efter en stund känner jag något mjukt som bakifrån bankar på mina pungkulor. Dangladang.


    Vänder mig om och kollar. Där sitter vår katt med road uppsyn och blicken stint fäst mellan mina ben. Ett asgarv fick avsluta den stunden.


    *HAHAHAHAHA*
  • Anonym
    Äldre 10 Jan 21:52

    Jag var på fest och var full och kåt när jag hade spanat in en kille och flirtade hej vilt, så vi slank in på toan och hinner inte få av oss kläderna innan är i full gång när dörren slits upp och min bästa kompis står där och säger att min mamma är i telefon. Har aldrig sett någon dra upp byxorna och sprungit iväg så fort. Men jag och min bästa kompis vi skrattade vi iallafall!


     


    Följde även med samma kille hem efter en annan utekväll och vi åkte hem till en kompis till honom (som inte skulle komma hem förren om någon timme) bara det är när vi är mitt upp i själva akten så slits dörren upp och kompisen kommer in men vänder lika fort och stänger dörren efter sig såklart. Vi avslutade det och sedan frågar han om jag ska sova kvar och jag svarar att jag måste hem och gå ut med hunden (det var mammas hund och hon var hemma så jag har ju kunnat stanna men jag är inte typen som stannar kvar :p ) och sen stack jag därifrån.


     

  • Anonym (knasi­gt)
    Äldre 14 Jan 16:13

    Vi har ett sommarställe i familjen där vi har flera hus och stora huset har en storstuga med kök och matplats dit man kommer in från verandan. På vår och höst åker vi "alla" dit och jobbar med husen/tomten och då kan det bli ganska ont om sängplatser.
    En gång fick jag och sambon sova på en madrass på golvet i storstugan och våra barn på sovloftet i samma hus. Eftersom vi låg på golvet framför en sprakande öppen spis och hade druckit lite vin så dröjde det inte länge innan vi började hångla och efter lite missionären och bakifrån så börjar jag smeka hennes rumpa och "smörjer" med lite saliv. Drar ur min stake ur hennes plaskvåta grotta och börjar tränga in i baken på henne. Försiktigt kör jag in och ut ett par gånger och börjar komma in i takten. Vi njuter båda enormt och hon hetsar mig att ta henne hårdare, djupare och stönar högt.
    Då hör vi plötsligt att det klampar på trappen till huset, två bestämda knackningar på dörren och sedan öppnas ytterdörren som ligger precis framför oss.
    Sambon får panik, kniper hårt med skinkorna och kastar sig framåt på magen så jag är helt fast med k*ken i hennes häck och jag dras med framåt och landar på hennes rygg. Aaajjj!! Det gör ont...

    Vi får snabbt tag i ett täcke och drar det över oss där vi ligger och hamnar på sida, jag bakom, fortfarande helt begravd i henne. Som tur är är det en innerdörr som också är stängd så när syrrans kille kliver in och säger att han "sett att det lyste och tänkte prata lite eftersom vi var vakna" så såg det nog mest ut som om vi låg sked och myste framför brasan.

    Vi låtsades lite nyvakna, som om han väckt oss, men han fattade inte vinken utan satte sig på en pall vid brasan och vi kunde inte röra oss ur fläcken.

    Efter en kvart sa jag att han nog skulle gå så vi kunde sova, "barnen skulle ju vakna tidigt". Jag tror aldrig att han fattade att han avbröt något eller märkte något, men vi har skrattat åt det några gånger min dåvarande sambo och jag. Hon generat och jag mer roat Skrattande

  • Anonym (6)
    Äldre 4 Oct 19:30

    Rolig tråd =)

  • Äldre 30 Mar 21:32

    När jag var i danmark för ett par år sen men en kompis så fixa vi ihop oss 2 tjejer som var kompisar, så vi drar till vårt hotel och vi alla 4 dela rum, vi börja ha kul med våra one nights och efter en timme blev min kompis klar för att hans one night hade somnat så han går upp och ser att jag håller fortfarande på och börjar filma mig o hon när hon rider mig så klart så hon tyckte det var så pinsamt så att hon sprang in på toan efteråt och jag följde med för jag behövde gå på toa, tänder lampan och har blod upp till navelen, jag såg ut som ett knivhugget offer så hon blev ännu mer skinerad så hon klädde på sig skit fort och stack. (Hände otroligt nog)

  • Anonym (Härli­gt)
    Äldre 30 Mar 22:15

    en gång när jag var ute på ett dansställe så träffade jag en tjej där om var väldigt gullig och trevlig.

    Hon följde med mig och myset var igång ång, det började med härliga kyssar kyssar, saker och ting blev mer och mer hett och till sist så sig hon av mig.

    Liggandes på rygg och med mycket njutning så körde hon upp sitt pekfinger i rumpan på mig, jag har aldrig blivit mer förvånad och illa till mods tidigare.

    Att man tar en sån sak första kvällen gör ju saken ännu värre.

    Ett finger i rumpan är ju helt okej om båda gillar det

  • Anonym (Rolig­t minne.­)
    Äldre 20 Apr 03:04

    Mitt livs roligaste minne var när jag var med min flickvän i stranden.

    Vi älskade med varandra och då passerade en båt bakom oss och tutade med signalhornen.

    Både hon och jag hoppade till av rädsla och vi sprang därifrån (ungefär 75 - 100 meter) och eftersom båda var panikslagna så föll jag omkull i sanden, hon utbrast i skratt och jag började också att gapskratta.

    När jag ställde mig upp såg jag tre jämnåriga tjejer och min flickvän blev så generad när dem fick ögonkontakt... jag blev förbryllad eftersom en av dem tre tjejerna var naken. Jag var så spänd av allt så utlösningen kom av sig själv. Tjejerna började att skratta medan min flickvän blev förbannad på mig.

    När vi gick skamset därifrån så fick jag en kommentar om att jag hade en fin könsorgan som är kolossal.

    Jag önskar att jag hade den tiden att skriva hela historien, men jag måste avrunda nu.

  • Anonym (ami)
    Äldre 23 Apr 13:45

    jag  fick kuk

  • Anonym (Man Aj...)
    Wed 11 Dec 2019 00:21

    Väcker den gamla tråd, läste den, skratta å led omvartannat


    Det jag minns å som poppar upp som pinsamt är när jag tog min dåvarande flickvän, var väl cirka 24 då, bakifrån.


    Vi hade ganska intensivt sex, körde på som en kanin, haha, men den halka ur å jag märkte inte att den sikta in sig på analen istället, en hård kuk strävar ju ofta lite uppåt.
    Så han inte hejda mig å körde in kuken med full kraft i hennes anal, kom rätt långt in i alla fall, hon skrek.... å jag slakna direkt, kände mig så dum.
    Så ledsen över att jag gjorde henne illa, hon hämta sig å vi fortsatte men lite lugnare, men kan lida lite med henne än idag, kan inte varit skönt.


    Så fyll på denna tråd.

  • Anonym (hmmm.­..rätt missly­ckat.)
    Wed 11 Dec 2019 00:39

    Jag var 17. Hon 23. Det var en kompis storasyster, hon var lite full och ganska ledsen och raggade upp mig. Jag var jättekär i henne, men jag var nog en slags tröst för henne då hon var nydumpad och ledsen.

    Jag hade fantiserat om detta hur länge som helst. Att vara med henne...att vara med någon öht. men särskilt med henne.

    Det började med att vi kysstes och jag var extremt hård. Sedan såg jag henne naken och bara av det kände jag att nu kommer penisen spruta snart. Hon pussade mig på ollonet och jag sprutade hej vilt. Lite skamsen, men den reste sig snabbt igen. Nu funkade det bättre vi kysstes jag fick fumligt röra henne både här och där, slicka litegrann och dessutom  gränslade hon mig. Utan kondom (Hon år p-piller) det var alldeles för intensivt så det blev kanske en halvminuts samlag där jag försökte hålla igen allt jag orkade men kunde inte hålla mig.

    Pinsam tystnad, och lite hånglande men penisen hade gått i strejk. Slak. Vi somnade ihop och försökte igen på morgonen, det var precis lika trevligt (för mig) igen. Så det blev kanske en halvminuts samlag igen.

    Sedan la hon ner den idén och sa att det är bäst att vi bara är vänner.

  • Anonym (Snål.­)
    Wed 11 Dec 2019 23:31

    Vet Ni vad höjden av snålhet är?

  • Anonym (Man)
    Thu 12 Dec 2019 07:51
    Anonym (Snål.) skrev 2019-12-11 23:31:22 följande:

    Vet Ni vad höjden av snålhet är?


    Berätta!
  • Tue 17 Dec 2019 18:34
    +1

    Rolig tråd:) Jag puffar lite med en liten historia... lite småtokig sådär...

    Det här var med ett gammalt ex i hans lägenhet. Han var väl 21 och jag 18 ish. Vi hade sex, mitt i natten - helt mörkt. Jag låg på rygg i sängen och han över mig. Han skulle sen gå upp för att hämta glidmedel för att ta mig analt om jag inte missminner mig. Han går upp och rätt in i dörrkarmen ha ha. Pang sa det men han bedyrade att det gick bra.

    Han hämtade glidmedlet och ställde sig på knä i sängen. Smörjde in och började ta mig. Kände det blev kladdigt på magen men tänkte det var glidmedlet. Höll på en stund... smekte honom i ansiktet och kände hur blöt han var. Kände hur det droppade på min mage och brösten. Sa typ shit vad du svettas. Han svarade då, men jag svettas inte...

    Jag tände sänglampan och fick en absolut chock. Det var så mycket blod - överallt. Då har han slagit hål på ögonbrynet vid dörrsmällen... och blöder så det rinner... Han är ju böjd över mig och sängen så han känner själv bara att det smärtar.... Snacka om slakthus.

    Ja herregud. Tog ett tag (veckor) innan chocken la sig och vi kunde skratta åt det:)

Svar på tråden Roliga sexhistorier