• Anonym ((super-roligt))

    Roliga sexhistorier

    Berätta just din historia, även om sex skall vara något vackert och underbart så kan de bli lite tokigt ibland, och skapa ett och ett annat skratt.

    Eller

    Har du en pinsam historia du vill dela med dig, så andra kan få sig ett gott skratt?

    Ett skratt förlänger Livet, kom ihåg det !!

  • Svar på tråden Roliga sexhistorier
  • Anonym (grabb)

    Anonym (sucker...) skrev 2009-09-18 00:08:17 följande:


    ska sova på saken ; )
    så nu tycker jag du har sovit på tok för länge shoot!
  • Anonym

    jasi min historia är ju inte alls lika pinsam som många andras... men iaf så hade jag dejtat en kille ett tag, vi hade haft sex flera gånger innan men just denna kväll var det fredag och fest. Vi var ute på krogen och klockan närmade sig stängningsdax så vi gick hem till honom. Hans säng var alldeles för mjuk för att ha sex i så vi höll till i hörnsoffan istället. Han dunkade på mig rejält och jag njöt verkligen till fullo.... det nästa jag minns är att jag vaknar av att han säger att vi kanske skulle gå och lägga oss. Där ligger jag helt utfläkt på mage och har ju då antagligen smullit av mitt i akten... och att dömma av hur jag låg så måste jag ha rasat ihop som en säck dessutom.

  • Angel of the dark

    varför döper män sin penis?..för att dom inte vill styras av en främling..HAHAHA ..öh den är urkass..men nån kanske drar på smilbanden

  • Anonym

    Jag har ont i magen som jag skrattat här. Jag har några händelser i livet som hänger kvar i tankarna.

    En pojkvän jag hade när jag var drygt 18 sov jag över hos vid flera tillfällen. Första gången jag sov över hade vi, såklart, megamycket sex. Det var sååå skönt och vi var väl inte tysta direkt. Morgonen därpå säger hans pappa: "Så mysigt ni hade igårkväll då." Sjukt pinsamt. Går in till killen och säger vad hans pappa sagt. Då säger han: "Ja, där är ett hål i väggen i till pappas rum där vi dragit antennsladden." Mycket riktigt, bakom en låg byrå som stod ca 10 cm från väggen var där ett ganska stort hål, minst 5 cm i diameter, i väggen. Inte konstigt pappan hörde oss.

    En annan gång med en annan kille var vi ute och gick på stan. Men vi blev så superkåta båda två så vi sprang ner i ett garage (där en bil precis körde upp). Vi ställde oss mot en pelare och körde igång. Plötsligt kommer där folk gående och en bil kör iväg. Vi pressade oss upp mot pelaren och blev, som tur var, inte påkomna. Men sååå nervösa vi var.

  • Anonym (fisen)

    För ett tag sen när jag hade sex med min sambo, så red jag honom... Allt var så oväntat, så jag blev helt sanslöst kåt och "på" .....
    Det gick för mig så kraftigt att jag släppte VÄRLDENS brakfis!!! Rätt på hans pung.... Kan tro att den fladdrade något då av vinddraget.... *asgarv*

    Tur att vi har humor båda två

  • Anonym (mmm)

    När jag och min nuvarande kille varit tillsammans i 3-4 månader så ligger vi och har en hel del action i soffan på hans rum. Helt plötsligt så hör vi ett litet kvävt skratt, och tittar mot dörren. Då står hans lillebror (1 år yngre än oss, vi var 17 då) och asgarvar. Han frågar vad vi gör och min kille skriker att han ska gå ut. Då frågar han igen med ett ännu större flin, och tillägger att det är oartigt att inte svara på någons fråga.. Både jag och pojkvännen skriker förbannat: VI KNULLAR FÖR HELVETE! Han stänger dörren och skrattar hysteriskt när han går därifrån.

    En annan gång så hade vi precis haft sex och låg och pratade efteråt, hade lite mysprat.. Helt plötsligt så knackar någon på dörren och öppnar den, in kommer halva stadens polisstyrka och ska gå husesyn (hans föräldrar är poliser & skulle visa kollegorna hur det såg ut efter renoveringen) Vi ligger i sängen och se sjukt skyldiga ut, pojkvännens mamma tittar på oss som om vi var två ufon, och ser sur ut, då säger en av hennes kollegor att det luktar lite unket där inne (no shit, vi hade bara pippat intensivt i en timme typ). Alla går ut för att titta på jacuzzin, jag och killen tittar på varandra och dör nästan av skratt.

    Midsommar när vi precis blivit tillsammans så bestämmer vi oss för att gå ut i skogen för att ha lite kvalitetstid, men, eftersom det är Åhus strand/skog på midsommar är det fullt av folk. Upptäcker en liten bod som vi smiter in i. Efter sexet så upptäcker vi att det är ett utedass! När vi kommer tillbaka till stranden och festen så sitter min kompis (full) och säger att min mamma ringde, men hon förklarade så snällt för henne att jag inte kunde prata för jag var och pippade i skogen med R. Tack Molgan!! haha.. Mamma ringer upp efter ett par minuter igen och frågar ut mig om hur det var, men jag säger bara till henne att sluta. Då kommer hon med den käcka kommentaren: Du är din mamma upp i dagen, sånt gjorde jag heeeela tiden när jag var i din ålder. Och så avslutar hon med ett litet fylle/fjortisfnitter.

    Så, då bjöd jag på mig själv lite. Hoppas att ni gillar det :-P

  • Anonym

    Spanade in en kille på en förfest hos en kompis. Senare satt vi och pratade på krogen, jag var mycket berusad... Vi börjar hångla och jag frågar om vi ska gå en sväng. Vi går ner till stationen i Jönköping, hånglar på en bänk då jag tillslut tar av killen kepsen och ser att det inte var HAN utan hans kompis som inte alls var så snygg Jag tycker ändå att vi kan ha lite sex men rider inte mer än ett par juck på perrongen (skitpinsamt jag vet, var nu 17 år sedan som tur är). Jag kände lite avsmak efter en stund och skyller på att sista bussen går och måste sticka. Den stackars killen försöker övertala mig att stanna,men icke. Fick höra sedan av hans polare att jag tagit hans oskuld... stackars han. Ingen utlösning eller något.

Svar på tråden Roliga sexhistorier