Inlägg från: FruHeo |Visa alla inlägg
  • FruHeo

    Majmammor 2007 del 13

    Här blir det ungsstekta grönsaker och tsatsiki. Mums för måns!!!

    Här har vi ägnat dagen åt att köra skäp, hoppa i vattenpölar med de nyinförskaffade regnkläderna och stövlarna. Weeei! Hihi. Nej nej folk tittade inte alls på oss när jag och Maken hoppade och S o M stod brevid och bara tittade på oss. Hihi

  • FruHeo

    zas: ingen aning hur man gör, bävar lite för samma sak till våren sen. Men jag tror att det bästa man kan göra är att försöka härda ut, göra Ebba så delaktig i brorsan som möjligt. Låta henne vara med vid blöjbyten, matning osv. Äsch, det är skitsvårt, antar jag!

    Ninnie: hoppas att han kryar på sig snabbt!!

    2st 2,5åringar bortskänkes inklusive betald inackordering!!!!!!
    Jävla skitungar säger jag bara. Jag blir så jävla trött på dem. Saga hon bara slåss, bits, går fram som en jävla ångvält, lyssnar inte på tillsägelser, snor alla Melinas saker osv. Melina hon bara gnäller, skvallrar på Saga, tycker att mamma eller pappa ska fixa tillbaka hennes grejer. Jag önskar bara att Melina en gång för alla kunde smäcka tillbaka. Dels visar hon för Saga att det inte bara är att köra över henne, att hon har lite skin på näsan men framförallt möter Saga lite motstånd vilket Saga mer än väl behöver. Det går snart inte att ha dem i samma rum. Jag veeeeeeeeet att det låter så makabert, men som sagt, jag tror att det vore bra för alla parter.

  • FruHeo

    3bus; skönt att ni fick lite ordning på saker och ting. Fluitide är det inhalationssteroider? Vad har hon för superallergimedicin som fungerar mot virus? Aerius?
    Skönt att det var vågen det var fel på! Hihihi

    Blind; roligt med besök, god mat och att det går framåt med målandet.

    Mumia: ooooh aj, neeeej, hoppas att det bara var tillfälligt!!!

    Ja här blir det rätt mkt tv när de är sjuka. Så vi kan varenda jävla replik i madicken, emil, bullerbyn, saltkråkan, lotta på bråkmakargatan osv.
    Idag fick även Saga gå på dagis så det är alldeles tyst här hemma. SÅ JÄÄÄÄÄVLA SKÖNT!!!!!! Så nu ska jag återgå till jobbet, har varit på besök på s-mvc, blivit klämd på, stucken i armen och framförallt ytterligare ett ul. Hihi, pyret vinkade glatt och växer precis som h*n ska.

  • FruHeo

    3bus: intressant på min ära! Måste fråga vår doktor om saken för pulmin fungerar inte så himla bra för Saga, litet bättre för Melina.

    Blind: den är under kontroll just nu iaf, kroppen verkar ha fattat hur den ska uppföra sig när jag är gravid.

    Visst är det härligt att ungen kan gå till dagis, men jag tycker synd om dagisfröknarna som får umgås med mitt lilla monster hela dagen.

  • FruHeo

    Blind: hahaha ja! Tur för oss för det är ingen som vill umgås med dem, de är verkligen inne i en odräglighetsperiod just nu. Mamman kanske är lite otålig, lättretad och har en mycket kortare stubin än vanligt, men det är faktorer vi inte funderar över! Hahahaha

  • FruHeo
    2små2stora skrev 2009-10-05 16:06:18 följande:
    Heoo: www.fass.se/LIF/produktfakta/artikel_produkt.... När jag läste nu så såg jag att lösningen för nebulisator inte tillhanda hålls men å andra sidan så kanske de är tillräckligt stora för att kunna inhalera med en nebunette nu.
    Hm.... problemet för oss är att de behöver inhalera via nebulisator, nebunetten är inte tillräckligt effektiv om du förstår vad jag menar!
  • FruHeo

    Kandidaten: trevligt att se dig och med syskon till Joel. Här är det också syskon på G, i skiftet jan/feb. Ska bli roligt, men tokigt läskigt, hur fixar man två monster och en liten bebis????

    Alltså min dag idag är så illa att det går till historien. Har spillt ut kaffe över köksgolvet, tappat ut lunchfilen på skrivbordet, slagit knät i en bobycar, slagit huvudet i badrumsskåpet. Sen cyklade jag glatt iväg för att hämta på dagis, kom halvvägs, sen öppnade sig himlen. Cyklade på som fan för att åtminstonde ha torra trosor när jag kom fram. Väl framme på dagis möttes jag av en hysterisk Saga och en krokodiltårtjutande Melina. Fick ned dem i cykelkärran (med visst våld) och cyklade hem med två illvrålande ungar. Var plaskvåt när jag kom hem och vad möts jag av, joooo att kattfan har vält ut sin vattenskål.....

  • FruHeo
    2små2stora skrev 2009-10-08 18:12:31 följande:
    Heoo: vilken dag hoppas att kvällen blir bättre. Här har dagen gått i bajsandets tecken, tydligen reagerar J på fänkål eller anis hon fick det i förrgår och igår och idag har hon bajsat någon sur äcklig sörja. Tillråga på allt så blir hon blåmarkerad på läpparna när hon går
    Hm låter inte bra, anis och fänkål korsreagerar med gråbo bara så du vet Fan att hon blir blå, förkyld? Slemmig? Fått extra inhalationer????
  • FruHeo

    Här är jag ensam hemma. Maken och småbrudarna är hos makens päron där det vankas kalas för hans faster mm. Jag har häckmycket att göra på jobbet så jag blev kvar hemma med en hög rapporter, ritningar etc. som ska kommenteras och slutbedömas innan måndag.
    Linda är på teaterläger med sina små teaterungar....

    Tyst och skönt, även om jag saknar mina småräkor, ja den stora med såklart.

  • FruHeo

    Hejhej!

    Vilka dagar vi har haft. Usch! S o M är riktiga monster. Saga bara vrålar, vrålar och slåss. Melina bara tjurar och gråter. Så lämningarna på dagis är ett HELVETE jsut nu. Dessutom så sparkar de mot magen, säger jäääla pyet så fort jag säger att jag inte kan lyfta upp dem osv. Inte så roligt kanske.
    Vi var på ul i tisdags, det hummades en massa, vi fick komma tillbaka senare efter att nåra specialister kikat på bilderna. Snacka om nervöst, sitta hemma i 5h och fundera på vad de såg. För hade de inte sett nått konstigt hade de inte bett oss komma tillbaka. De kunde inte se nått fel på pyrets hjärta (som var det som undersöktes NOGA) men de har lovat oss att det blir både en och sju undersökningar när pyret väl är ute.
    Sen fick både S o M vaccin igår, helvete vilken natt det blev. Båda har varit helt otröstliga, gråtit, sagt att det gö ont i beeeena (på woedi öschötska.....) men idag är det bättre. Saga hade 37,9 så ingen feber men lite varma. (brukar ligga runt 36,7). Men vi får väl se när de ringer från dagis.....

Svar på tråden Majmammor 2007 del 13