Inlägg från: FruHeo |Visa alla inlägg
  • FruHeo

    Majmammor 2007 del 13

    Blind: trist med att bebisplanerna läggs på hyllan......
    Jo man blir verkligen rädd när man får komma tillbaka, men som sagt det såg bra ut när de kikat närmre på bilderna. Hihi
    S o M fick vaccinet i armen.

    Syrra: hoppas att det ger sig och inte blir mer än bara lite snor. hihi

  • FruHeo

    Blind; men tjohoooo, hoppas att det tar sig nu bara!!!

    3bus: hahaha, Johanna är som S o M, de hejar på alla syrror på barnavdelningen och på allergicentrum. Pratar, skrattar och gojar en massa. Den bästa var när Saga innan operationen på hjärtat gjorde kullebyttor in på barn, vrålade: häää ää jaaa!

    puzz: härligt att du fått ditt vaccin, jag går här och väntar på mitt!

    Nej nu ska jag sova tror jag! Är dödligt trött faktiskt.
    Kvällen har varit lite mindre hysterisk, är enklare när man är själv med dem och kan lägga i lugn och ro. Blir lite annat då också, somna i soffan osv. Fast jag börjar snart inte kunna kånka in dem i sängen längre, tunga som as har de blivit! Hihi.....

  • FruHeo

    Kavat: vet faktiskt inte varför de reagerade som de gjorde, kanske var ägget eller så är de så känsliga eftersom de är immunsupprimerade. De har alltid reagerat på vaccin, oavsett om det varit odlat i ägg eller ej.
    Jo det är skönt att det gick fort med undersökningarna på pyret, men jag tror att jag har nytta av min historia och av strulet med tjejernas graviditet. Ibland är sånt lite skönt faktiskt. Hahahaha

    RosaNapp: UVI? Äter han mkt citrusfrukter? annat som är vätskedrivande????

    Dålig dag helt igenom idag. Tjuter som en jag vet inte vad. Funderar på att emigrera till soffan med en stoooor kopp the, bullar och säga år resten av familjen att jag dödar den som pratar med mig.

  • FruHeo

    Hej hej!

    Intressant att läsa om era respektive, inte fler barn osv. Jag känner igen mig, fast åt andra hållet. Dvs att det är jag som är/var stoppklossen.

    RosaNapp: aaah förbannade fk.... man blir ju så trött på dem när de inte betalar som de ska eftersom, som blind skrev, räkningarna väntar inte. *Suck*

    SGB: jo jo, lika är ni allt.... hihi

    Mel: gisses vad duktig hon är på att skriva. Melina kan familjens samt farmor och farfars begynnelsebokstäver. Men långt ifrån skriva....

    Blind: hoppas att du får trevligt med överraskningsfesten.

    Tess: oooh roligt med jobb, även om det kan kännas lite enformigt.

    Här är det snor, slem och astmarossel på hög nivå. Inhalatorn går på högvarv, kunde snart stå för uppvärmningen i huset tror jag. Melina har varit lite låg i sin syresättning vilket igår visade sig vara en ny lunginflammation. Dock har vi fått en liten ljuspunkt, eller egentligen två, de ska pröva någon ny behandling på tjejerna för deras pissiga immunförsvar. Sen, vii har fått hem vår lilla kattunge. Sååå söt! Sture heter han. Ja Sture, hihi, tjejernas val. Varför, jag vet faktiskt inte. Vi känner ingen som heter Sture. Men visst.
    Så nu ligger han i mitt knä och sover. Hihi. Så mysigt med en kompis när man jobbar.

  • FruHeo

    Blind: hehehe, blivande filmresensent???
    Fin klänning!!!

    3bus: åh kjolen är så fin! Hihi. Jag tycker att det är lite trist att S o M vägrar att ha kjol, klänning ska det vara annars kan det kvitta. Knepiga ungar!

  • FruHeo

    Kavat: oooh nice med ny kisse! Men prinsessan på en hankatt låter nog inte så bra. Trist att hostan inte försvinner, men den brukar ju vara ihållande, typ från september till maj eller nått i den stilen, sen en släng under värsta gråbosäsongen i augusti där.

    3bus: ja frikort är bra saker. Vårt går ut nu i dagarna så maken var och hämtade ut en massa lådor igår. Typ hela skåpet fullt. *fniss*
    Planen är att de ska tillsätta immunglobulin (antikroppar) en två ggr/mån istället för var 6:e mån. Så jag hoppas att det gör susen. Eller ja iaf lite.

    Ja trist med ny lunginflammation, men hon har inga symptom egentligen, eller ja eh, ööö, förutom allt rossel, pip, slem och en låg syresättning. Ingen feber, inget annat. Så jag tycker inte att det är så jobbigt.
    Ja Saga får det nog inte, insåg jag, för hon äter ju redan antibiotika efter sin infektion på hjärtklaffen. Kanske därför denna höst inte känns lika illa som förra året. Visst en vända där i gbg osv, men allt det där andra. Vi har varit 3 nättar på barn sen vi kom hem från gbg, förra året under samma period var det 10! Men antagligen gör antibiotikan sitt, eller nått.

    Nej nu ska jag sova lite lunch tror jag, sen ska jag terrorisera VC för att få veta hur man gör för att vaccinera sig vända nr 2.

  • FruHeo

    Evis: Ååååh! Grattis!!!!!!!!!

    Spännande med alla som försöker, väntar på plustid osv.

    Här är livet rätt lugnt faktiskt, båda småtöserna mår förvånansvärt bra faktiskt, trots antibiotika kurer. Pyret i magen mår bra, även om jag har haft väldigt starka sammandragningar, blev tom inlagd för observation i torsdags kväll. Men med lite bricanyl så går det faktiskt rätt hyfsat. Mest planläge, men vad sjutton, vad gör man inte för pyrets skull. Eller ja, eh, vår skull snarare kanske.

    Idag refsar resten av familjen löv, jag ligger mest i soffan och hejar på! Hihihi

  • FruHeo

    SGB: japp! Men då började det i v 21-22 nånstans, nu är det v 27 så det känns bättre. Dessutom så är pyret tom lite större än vad h*n borde enl. mätningar osv., flödet i navelsträngen är förträffligt och livmodertappen perfekt. Så jag är glad! Kunde strulat mer om man säger så!

  • FruHeo

    Grattis 3bus!!!! Weeei! Hoppas att det går vägen *håller tummar och tår*

  • FruHeo

    3bus: håller med Mumia och Mel! Vill man apselut inte ha några barn ska man inte ha sex, alternativt skydda sig jääävligt bra.

    RosaNapp: håller med Kavat och 3bus. Kräv hjälp! Terrorisera allt och alla! Ni behöver ju hjälp!!!!!! Räkna frekvensen av kräkningarna, vilka dagar och tidpunkter han kräks, skriv upp vad han äter, se om du ser nått samband. Finns det något som får eksemen att öka/minska??

    JAg avskyr att ligga still i soffan, jag är ingen stillsam person. Jag får utslag, nippran och blir riktigt rastlös! Tur att vi har många TV:kanaler, olästa böcker, filmer och att det finns många avsnitt vänner, greys och sex and the city. Men v 28 idag, helt otroligt! BAra sisådär 10-12v kvar. Om det nu går så långt, över nyår gör mig glad!

Svar på tråden Majmammor 2007 del 13