• SpecialK

    Domningar i höfter och lår

    Här är en till, i två dagar i rad har jag vaknat med att vänster lår är helt bortdomnat, (har då legat på vänster sida) även när jag är uppe har jag känt att känseln inte är densamma i det, och sen en dag när jag var ute och gick kände jag domningar under knät!

    Skönt att veta att jag nog ej behöver oroa mig, men ska ringa till mvc på måndag ändå..

  • SpecialK
    Mamma Tes skrev 2009-09-05 11:51:55 följande:
    Se till att få komma till en sjukgymnast som kan bedöma. Vet inte var du bor och hur det funkar där. Här i gbg kan man själv ringa och boka, ingen remiss krävs.
    Ja, ska be att få komma till en.. tack.. hoppas du blir bättre snart..
  • SpecialK

    Hmm.. nu börjar jag bli orolig på riktigt, nu domnar armen bort ibland också, från axeln ner till fingrarna, samt vänster kind.. det är BARA på vänster sida.. måste ringa första jag gör i morgon bitti!

  • SpecialK

    Och nu börjar det lite i höger långfinger/underarm... då är det ingen halvsidesförlamning iaf...

  • SpecialK

    Hej igen,

    har nu talat med min barnmorska som tyckte jag skulle åka in akut, så jag spenderade eftermiddagen på SÖS... men... de kunde inte säga vad det var, doktorn sade att de flesta av dessa problem med domningar är psykiska!? Sen undrade han om jag oroade mig mycket.. men det gör jag ju inte.. snarare är allt perfekt just nu.

    Någon nervsjukdom är det troligtvis inte, då mina domningar verkar ha börjat på "fel" ställen, så det är ju skönt iaf. Han sade bara att om det fortsätter, skiftar ställen eller om jag får andra symptom så ska jag gå till vårdcentralen och få remiss till neurolog.

  • SpecialK

    Ja, jag tänker söka läkare ganska omgående tror jag, blir så j*a sur när de bara bollar runt en, av min erfarenhet av läkare så känns det som att ingen vill ta ansvaret, utan man skickas runt runt. Det som gör mig ännu surare nu är han han innan han frågade om jag oroade mig ställde frågor om mitt privatliv, hur jag har det i äktenskapet osv.. grrr...

  • SpecialK
    Mamma Tes skrev 2009-09-09 19:35:28 följande:
    Ja, inte så kul. Har gått på stan idag med en kompis efter jobbet och låret var bortdomnat hela tiden. Usch! Jag måste skärpa mig och vila mer, inte traska så mycket. Ont på båda sidor av svanket också. Då jag petar där är det som att få nåt i ögat, sååå oooont! Ja inte är det då foglossning så högt upp. Får ta upp det då jag träffar sjukgymnasten nästa gång.Är det RUL du ska på? Vilket barn i ordningen? Vi väntar första.
    Jag har oxå ont på båda sidor svanken! Det hade jag iof innan jag blev gravid också. Sedan visade det sig att jag hade en slemsäcksinflammation i låren, så det kom troligtvis därifrån på nåt vis. (Slemsäcksinflammationen visade sig också med att man får jääääääääätteont i benet när man går, helst när man lyfter/vrider inåt)
  • SpecialK

    Ska tillägga att svanken smärtorna är lika onda som dina.., när läkaren tryckte där formligen studsade jag upp av smärta

  • SpecialK

    Cincy, skönt att du fått prata ut med gubben, jag kan också känna som du ibland med mina jämna (och ojämna) plågor.

    Jo, jag fick kortisonsprutor i båda låren och det skulle uppföljas med rörelser, men jag tror min läkare glömt bort mig Måste ringa igen och få lite rörelser att göra, och sedan skulle jag få mer sprutor, men jag gick ju och blev gravid, och då antar jag att man inte ska ta kortisonsprutor?

    Idag är det vänstra underarmen och delen vid vänster öra som är bortdomnat á la tandläkare. Låret domnade i morse.
    Hmm... ger det någon dag till, sedan ringer jag bm och ber om remiss till neurolog och sjukgymnast.

Svar på tråden Domningar i höfter och lår