Inlägg från: Hattifnatt |Visa alla inlägg
  • Hattifnatt

    Hey Jude 15

    Dags för en ny tråd igen. Del 15 den här gången!

    Detta är en glad tråd och som vanligt får den här beskrivningen, gjord av Marcink, sammanfatta tråden:

    "hej vi är judar och glada och tycker om varandra. här pratar vi (nästan) bara om roliga saker, folk som pratar om skräp kan gå någon annanstans herrå!"

    För att behålla den fina stämningen här inne så går vi inte in på allt för känsliga ämnen. Inlägg som kanske är till för att provocera uppmärksammas inte överhuvudtaget.

    Tänk på att skriva på svenska eller översätta så att alla förstår.

  • Svar på tråden Hey Jude 15
  • Hattifnatt

    Elims: eftersom vi bor i västra delen av landet där snötäcket sällan ligger vitt och fint längre tider, om ens någon tid ö h t, har jag alltid köpt på HM och de har fungerat väl och hållit bra. Kommer du hitåt/har vänner och släktingar som passerar finns det fina overaller att ärva!
    Men ja, bra att köpa tidigt, vissa modeller tar slut tidigt dessvärre.

    Tutim har fått bebis , i juli, såg jag i hennes gb när jag försökte yra runt och lämna lite länkar hit ( men jag är på jobbet och sysslar egentligen med helt andra saker så missade säkert halva gänget, typ, sorry!!)

    Sonen ja, han är helvibbad för att börja skolan på riktigt, och ser verkligen fram emot "skrivmatte" bland annat!

  • Hattifnatt

    Ringblomma; vecka 36, det är onekligen snart dags nu! Hoppas du mår bra nu det sista och inte är alltför trött eller svullen.
    Nya fröknar - byter ni barnomsorg för alla barnen i höst? Hoppas det kändes bra när ni var och pratade med dem! Vad går de i för klasser nu?
    Och ja, Biblical zoo, där var jag 1986....alldeles för länge sedan för både det och annat!

    Nu jobba lite, skall cykla hem lite tidigare i dag från jobbet.

    Ha en bra dag allesammans!

  • Hattifnatt

    Tili;: hoppas ni får fint målarväder då, varken för soligt eller för regnigt! Här hoppas jag på fint väder (obotlig optimist, jag?!?!?) eftersom jag skulle vilja ha mitt Me and I party i kväll i trädgården.

  • Hattifnatt

    God morgon favvosarna

    Me and I igår blev verkligen lyckat, tack alla som kom - till slut blev vi sjutton mammor och sexton barn, tror jag ( tappade räkningen någonstans mitt i....) och jag köpte alldeles för mycket, i vanlig ordning....Barnen har ju tittat på klädkartan på hemsidan förut, men ändrar sig faktiskt ofta vid visningen, Hedvig föll för tunika "stad" och kattklänningen tex , och glömde helt bort det hon velat ha tidigare. Själv piffade jag också upp mig lite grann
    Och så var ju Fajga + L och NYB med B där, bara det

    Elims, att kashra en ugn, det räcker med att köra på hög värme en stund, eller skall det till mer? ( den går ju inte att bada med, som kastruller, liksom )

    Chaia: vad gör ni i lägenheten? Låter som ett omfattande reparationarbete!

    Tutim: jag tycker ni kan köra på Roffe, nu i den allmäna de-ditt-barn-ett-unikt-namn-trenden Alla kommer komma ihåg hans namn!

    Vilka namn är inne i Israel nu, någon som vet? Här där vi bor har verkar Alvar, Vidar och Ludvig seglat upp på topplistan, tycker alla små nya pojkar på dagis heter det!

    Nu klä på mig och barnen, första skoldagen och UPPROP om en stund!

  • Hattifnatt

    Mat mat maaaaat Yeah !

    Kronärtskockssalladen hade jag alldeles glömt, den får det bli snart! Brukar då halvera kronärtskockorna?
    Och det första steget, det är ju stort! Sedan brukar det gå fort - tre steg, åtta steg, tretton steg och så slutar man räkna och börjar springa efter

Svar på tråden Hey Jude 15