Inlägg från: MissTess |Visa alla inlägg
  • MissTess

    Anna axel barnvagnar, skit affär!

    Gryntroll skrev 2009-08-18 12:21:06 följande:
    Men det är ju galet att hela handtaget lossnar! Visst, jag har också hört att tillverkarna inte vill att man drar vagnar i trappor eller rulltrappor. Men iom att hela handtaget lossnar (om jag förstod TS rätt), vad händer om man går i en brant nedförsbacke med fullastad vagn... Nä, stå på dig TS och försök få pengarna tillbaka. Skulle inte heller våga lita på vagnen mer!
    Ja du har förstått helt rätt, det är ju när tyngden kommer i handtaget som den släpper, inte varje gång men det har ju hänt mer än tillräckligt så nu har vagnen legat i bilen i 3 veckor.
    Ja jag är inte intresserad av en ny vagn, så ja hoppas jag kan få pengarna tillbaka..
  • MissTess
    mona83 skrev 2009-08-18 12:22:03 följande:
    Men varför köpte ni en sån vagn då? Iofs så räknar man ju inte med att handtaget ska lossna, men det kan ju hända.
    Jag har inga barn sen innan så jag visste inte detta :( En kompis har den vagnen och var jätte nöjd med den och läste om den på nätet tex här och alla verkar nöjda med den. :(
  • MissTess
    Moonis skrev 2009-08-18 12:21:21 följande:
    Jag hade åkt dit med vagnen och begärt att dom tar den innan ditt barn råkar illa ut och dom får en stämmning/anmälan på halsen istället. Kräv pengarna tillbaka!
    Min mamma kommer hit nu och ska ringa dit upp, sen får det nog bli att åka upp för jag tror inte mer på att han kommer ringa tyvärr..
    Jag tänker inte ge mig =)
  • MissTess
    Moonis skrev 2009-08-18 12:25:16 följande:
    Nej, det handlar inte alltid om priset. Den bästa vagnen jag ägt va CityElite och den är inte så dyr. Men den tålde mycket och drog den nästan varje dag upp o ner för trappa utan problem. enda va efter ett år att däcken behövde pumpas lite när jag (tyvärr) sålde den för det hade jag inte gjort sen jag köpte den
    Å bra tips när jag ska köpa ny vagn =)
    Det känns som hela vagnen ska gå sönder bara man går i något trappsteg med den alls..
  • MissTess
    mona83 skrev 2009-08-18 12:29:30 följande:
    Dom borde faktikt informera om sånt. Läste nån artikel nån stans, kommer inte håg vart, men där stod det att dom flesta vagnar med vändbart styre inte klarade tester. Tror Emmaljunga var en av dessa vagnar, men iom deras säkerhets anordning som sks fånga upp vagnen så räknades den som godkänd. Vagnen kan ju inte tippa över. Ska tillägga att jag har en Emmaljunga med vändbart styre, syskonvagn tom. Men handtaget har aldrig lossnat
    Ok ja det är jätte dumt! Man blir verkligen frusterad när dom inte ringer tillbaka heller utan bara skiter i det.. helt sjukt verkligen..
  • MissTess
    mona83 skrev 2009-08-18 12:36:43 följande:
    Ja det förstår jag. Väntar själv på att Briobutiken ska ringa mig om min dotters vagn, lär väl inte hända. Dom kan ju inte ens fixa Émmaljunga när dom pajar. Så jag måste åka 24 mil varje gång sammanlagt för att lämna in vagnen och sen hämta vagnen nåra dagar senare.
    konsumentverket sa igår att man inte ska lägga ut några pengar utan att dom ska skicka den till en...
    härifrån är det 27 mil en väg :( så de tar ju en hel dag om man ska åka dit.. men måste man så måste man ju :( speciellt när man inte kan prata med dom.
  • MissTess
    Moonis skrev 2009-08-18 12:37:17 följande:
    Man kan nog bara hitta den begagnad nu tyvärr för babyland slutade sälja den. Många tyckte den kändes ranglig men man behövde köra in sig bara eftersom den har lite annat gung men i hållbarhet va den super.
    aha ok =)
  • MissTess

    Nu är min mor här och hon har testat vagnen i mina 2 små trappor, den släpper varje gång! Min mammas min är betalbar!
    Svin farligt verkligen!

    Hon ringde upp och nu hade han ringt till mitt gamla mobil nummer igår. För det var efter 18 så förmodligen när jag pratade med hon i affären vid 17:45 och sa att jag pratar och gjort anmälan till konsumentverket, det krävdes för att han skulle ringa tillbaka!

    Olyckligt hade han ringt till mitt gamla nummer trots att jag har gett mitt nya. Men hon i affären sa att han skulle ringa idag.

    Så nu håller jag tummarna! Annars får jag åka dit imorgon. Men nu efter att mamma körde den för dom små stegen så har jag även mer kött på benen att det händer varje gång! För armarna orkar inte hålla vagnen.

  • MissTess
    mona83 skrev 2009-08-18 13:29:25 följande:
    Garnatin har ganska precis gått ut. Hade den som reserv vagn medans jag hade syskonvagnen och nu börjar det bli dags att använda hennes sittvagn istället och sälja syskonvagnen. Så upptäckte jag förra veckan att vagnen var lite sne. Svårt att upptäcka när man inte har avänt vagnen så mkt tidigare.
    Ja det är klart, surt om inte annat!
    Hoppas det går bra!
  • MissTess
    yodi skrev 2009-08-18 14:01:00 följande:
    åh vad jag blir arg när jag läser, en barnvagn ska hålla för bra mycket mer än att dras uppför två trappsteg. men tyvärr så har affären rätt att försöka åtgärda problemet 3 gånger innan man som kund kan kräva en ny vagn eller pengarna tillbaka. sen måste jag säga att det är oerhört dålig stil av företaget att göra som dom har gjort. hoppas det löser sig.
    Ja det är ju det som är det värsta, det sura är att killen sa redan när vi fick vagnen att det verkade vara fel på den, men jag sa bara men det ska nog vara så! Tyvärr insåg jag annat när jag började använda den.

    Vi får se vad som händer, jag hoppas på det bästa =)
    Tack så mycket..
Svar på tråden Anna axel barnvagnar, skit affär!