Inlägg från: MissTess |Visa alla inlägg
  • MissTess

    Anna axel barnvagnar, skit affär!

    Misery skrev 2009-08-18 14:28:35 följande:
    hur går d för dig har du hört något
    Nej tyvärr men jag skickade efter nummret han hade ringt ifrån på mitt mobil svar för nu tröttna jag på att vänta! Så jag gav nummret till mamma så hon ska ringa honom!

    Nu ringde hon han svarade inte! Så får väl vänta och se..
    Blir så trött!
  • MissTess
    ÖrebroMalin skrev 2009-08-18 17:58:41 följande:
    Hmm :/ Såg detta inlägg nu och jag har beställt en vagn där från internet bara för en månad sen... Och tyckte att oj vad billigt och vad fina vagnar dom hade..Nu när jag läser ditt inlägg så blir man ju lite fundersam.. Vill ju inte att det ska hända lill bebben nåt.. ( Är i 8.e månaden )
    Jag har den svart/vita med stora blommor och den är verkligen jätte fin!
    Tyvärr även om dom byter ut vagnen så har jag inget förtroende för dom vagnar längre! En kompis till mig har även den vagnen med 08 modell och är jätte nöjd. Det är ju uppenbart fel på min, men frågan jag ställer mig är ju hur många mer är det fel på? Han har fortfarande inte ringt tillbaka! Vilket är fruktansvärt dåligt verkligen! Hade jag inte sagt något om konsumentverket hade han nog inte ens ringt igår heller.

    Man har ju öppet köp 2 veckor eller vad det är, så mitt råd är att testa vagnen och se om du kan ta upp den för hårda kanter eller en trappa. Mamma var ju här förut och körde i mina 2 små trappor och vagnen ramlade ihop alla gånger hon försökte ta den i trappen och hennes min den var hemsk. FÖr du håller ju i handtaget så du hinner ju inte rädda bebisen innan den slår i marken för hela vagnen välter ju ihop.

    Men får hoppas att det bara är den vagnen som det är fel på..
    Men jag kommer tyvärr inte rekomendera den till någon..

    Men du har med köpt senator vagnen? För min lossnar där man kan fälla över handtaget till andra sidan :( Det är jätte tråkigt för jag tycker den är jätte fin!'

    HOppas du har bättre tur verkligen så din bebis inte råkar illa ut..
  • MissTess
    Misery skrev 2009-08-18 20:08:27 följande:
    nu är d ju så att alla vagnar kan gå sönder oavsett märken...därför behöver ju inte alla deras vagnar vara dåliga utan du kan ha fått ett dåligt ex....men d e tråkigt att du blir så dåligt bemött d tycker jag....hoppas du får den hjälp du har rätt till i alla fall
    Jo men det skrev jag även här uppe, för den var redan sönder ifrån början när jag fick den! Men att han inte ens ringer tillbaka är under all kritik, vem vill handla av någon som inte ens hjälper en när det är problem.. Man kan inte bara sälja saker, man måste även stå för när det är fel på vagnarna!

    Dom hade problem med chassit för något årsen eller när det var och dom tog tillbaka alla de vagnar, sen så gjorde dom om det..
  • MissTess
    L0ved skrev 2009-08-19 08:27:01 följande:
    Läste för ett tag sedan att har man en vagn med ställbarthandtag så ska man inte dra upp den för trappor med barnet i, inte ens om det är Emmaljunga som jag har. Så nu ska jag sluta dra dottern i vagnen för det är ju inte det roligaste som kan hända.
    Enligt Konsumentverket ska du kunna dra din vagn i trappan annars är den inte godkänd.
    Men det finns många anmälningar med just ställbart handtag!

    Men du måste kunna ta din vagn upp för två trappsteg utan att vagnen ramlar på dig och ditt barn åker ut, inte en möjlighet att en vagn är godkänd annars!!

    Nej jag har inte fåttnågra pengar, ägaren till affären ringer inte tillbaka, ska till BVC vid elva sen funderar jag på att åka upp. Beroende på om min dotter kan vara hos sin farfar tills min sambo slutar.
  • MissTess

    eelin a skrev 2009-08-19 11:02:06 följande:


    Har en sån vagn ungefär, fast den heter Bumblebee men ser ut som en Novalex senator.. En fråga bara, vänder du handtaget bakom sufletten då du drar upp vagnen? För det står i min bruksanvisning att det är väldigt viktigt att handtaget är bakom sufletten annars kan det släppa om man drar upp den när vagnen är vänd mot en själv..
    Ja det är samma sak på den sidan, den lossnar
  • MissTess
    ceeh skrev 2009-08-19 12:43:53 följande:
    ahr bara läst TS. men du skriver att de hänvisar till mail. har du mailat då? de flesta reklamationsärenden sköts nämligen ENDAST via mail. detta för att allt ska kunna dokumenteras och eventuellt skickas vidare till berörda parter ex tillverkaren. Och att ingen sen ska kunna komma å säga vi har blivit lovade dittenå datten.. jobbar själv med detta å vet att det är vanligt förekommande. Men klart att du ska reklamera!! Lycka till!
    Självklart hade jag mailat om dom hade sagt att det var pga av vad du skriver, men när hon lovar mig i 3 veckors tid att ringa tillbaka och sen plötsligt hänvisar till mail och jag vill prata med honom och inget händer, då blir man frusterad..
  • MissTess
    Lipton81 skrev 2009-08-19 15:34:32 följande:
     jag har själv en vagn därifrån en senator och är verkligen supernöjd med den på alla sätt, hoppas  verkligen att de löser till det bästa för er!
    Jag vet många som är nöjd med den, det hade jag förmodligen med varit om jag inte hade fått en söndrig vagn, det dåliga är hur dom betötte mig.. Man behåller inte kunder på det viset och idag på fl har jag sett många mer som har problem med gubben som äger det just vid reklamationer.

    Jag fick lämna tillbaka vagnen men jag blev även polisanmäld för hot sa han. För jag hotade hans personal påstår han!

    Man kan se hot på olika vis, jag blev vansinnig imorse när han inte hade ringt tillbaka i 4 veckor har jag nästan väntat! Så jag ringde upp och sa att hon får se till att han är där när jag kommer upp typ, hon var ganska otrevlig och sa att hon inte kunde säga till honom att komma till butiken. Då sa jag att hon får lösa mitt problem men det kunde hon inte och bla bla jag skulle prata med honom mm, då sa jag då får jag väl slå sönder något för att han ska komma till butiken.

    Då sa hon att det är hot mot personal och att hon spelade in samtalet och det skulle polisanmälas. DÅ ringde han upp efter 10 min och sa att jag ska få pengarna tillbaka men också en anmälan mot hans personal.
    Så sa jag att man får inte lov att spela in samtal utan att säga att man gör det typ, då sa han att hon inte spelat in något samtal utan att hon hade högtalar telefonen och en kund i butiken hade hört vad jag sagt!

    Å på honom så var det precis som att väljer jag lämna tillbaka vagnen och få pengar så får jag också en anmälan, om jag behåller vagnen så får jag ingen anmälan!

    Sa att jag blev hotad på mitt förra jobb och hon hotade mig till livet ett fler tal gånger men åklagaren la ner det i bristande på bevis, då sa han att han hade haft folk förut som hotat hans personal och dom hade gått vidare med det.. Men om det är så illa att människor ofta hotar hans personal så måste det vara något som inte stämmer?!

    Varför jag blev så arg idag var för att jag var på BVC och visade dom hur vagnen rasar ihop och dom blev arga och sa att vagnen inte håller måttet! Då var jag så arg, för när jag hörde henne säga men gud Ella kunde ha gjort sig väldigt illa, hade de varit riktigt illa hade hon kunnat dött!

    Då blev jag så arg, så när jag ringde så tänkte jag bara på att min dotter kunde dött, och det sa jag även innan ett flertal gånger när jag sa till henne att han ska ringa..
  • MissTess
    L0ved skrev 2009-08-19 09:53:54 följande:
    Jo, fast de vagnarna är ju godkända. Men jag tycker absolut att man ska kunna dra upp vagnen för trappor. Det har jag gjort hela tiden med min dotter. Men som sagt så lyckas de inte tillverka alla lika bra så att det går. Tyvärr. Men bara jaga dem, tycker det är riktigt dåligt bemötande. Jag hade aldrig bemött en kund på detta sätt. Utan det hade varit prio ett utan tvekan. Åk upp dit om du kan för de måste ju ta tag i detta.
    Dom vagnarna finns inte med i några tester som ko har gjort. Men nu har det kommit massa anmälningar om just dom vagnar, så nu ska dom göra en undersökning och hon trodde att den skulle vara klar i dec..
  • MissTess
    EnHusMus skrev 2009-08-19 12:39:24 följande:
    Anna axel barnvagnar?? Är det en butik eller ett barnvagnsmärke??
    annaaxel.se och vagnarna heter novalex
Svar på tråden Anna axel barnvagnar, skit affär!