• Fiddle

    Vi som inte mår illa/mådde illa under graviditeten!

    Kanske kan samla lite tjejer här som inte har mått illa under sin graviditet men som ändå har gått bra. Man blir ju så nervös att nåt ska vara fel för att man inte mår illa, men ändå tycker jag det verkar vara ganska vanligt?

    Vad tror ni, hur vanligt är det egentligen att inte må illa under graviditeten?

    Och är det kopplat till hur "stark/svag" graviditeten är, dvs risk för missfall?

  • Svar på tråden Vi som inte mår illa/mådde illa under graviditeten!
  • Solglimtar

    Hur har det varit med tröttheten då? För jag tycker nästan den har varit värre den här gången, som om den tagit över istället för illamåendet =)

  • jnr

    hej hej!

    jag är gravid i v 15 och har inte mått illa en enda gång, jag va oxå jätte rädd i början och fick göra ett vul. Men allt såg bra ut och det verkar rulla på där inne =)

    Lycka till!

  • Fiddle

    Ska göra ett vul i v 11, hoppas allt ser bra ut då och isåfall har jag lovat mig själv att sluta vara så orolig efter det!

  • Pilea

    Jag mådde jätteilla när jag väntade sonen, men knappt något när jag väntade dottern. Min teori är att jag inte hade tid att må illa med barn nr.2, kände inte efter lika mycket Med sonen låg jag däckad på soffan och kunde inte äta något. Med dottern var jag bara illamående på mornarna, men det gick över med the och smörgåsrån innan frukost.
    Är gravid igen och känner inget, men det är så tidigt än.


    Alve 060129 Tyra 071019
  • Solglimtar
    jnr skrev 2009-08-21 09:37:03 följande:
    hej hej!jag är gravid i v 15 och har inte mått illa en enda gång, jag va oxå jätte rädd i början och fick göra ett vul. Men allt såg bra ut och det verkar rulla på där inne =)Lycka till!
    Fick du då göra ett vul pga din oro..? Jag skulle verkligen vilja få ett livstecken så jag kan slappna av lite. Det är ju en evighet till Rutinultraljudet ju.
  • smurfen08

    Det där stämmer precis på mig oxå!


    Pyttismamman skrev 2009-08-21 09:29:49 följande:
    Iofs hade jag lättare att bli åksjuk så jag kunde inte läsa på tunnelbanan, men det var ju inget stort problem direkt.
  • jnr
    Solglimtar skrev 2009-08-21 10:33:23 följande:
    Fick du då göra ett vul pga din oro..? Jag skulle verkligen vilja få ett livstecken så jag kan slappna av lite. Det är ju en evighet till Rutinultraljudet ju.
    Jag bad om att få göra det för att jag inte kunde förstå riktigt att det verkligen va något där inne, barnmorskan tyckte att det va självklart.
    Har förstått att det inte är så lätt på alla ställen men det kan vara värt en chans istället för att gå och oroa sej, det hjälpte mej massa!

    Lycka till!
  • Katarina F

    Jag mådde inte illa alls när jag väntade sonen. Denna gång mår jag lite illa av och till. Men det är INGET konstigt eller fel att inte må illa. Däremot hade en kompis en graviditet utan illamående och en med och hon fick en pojke och en flicka...

  • Dullan 79

    Är nu i v. 16 och har mått prima hela tiden utom en gång när jag hade ätit ost till frukost oj va illa ja mådde och sen vart det att kuta till toan Kunde må lite illa på kvällen efter att ha ätit midda för magsäcken hade typ strejk i 3 månader!!

  • womaninlove777
    Solglimtar skrev 2009-08-21 08:26:49 följande:
    En tråd för mig. Väntar på samtal från min barnmorska eftersom jag är så jävla rädd!Jag är gravid i vecka 12 med tredje barnet och har inte mått illa alls knappt, förutom när jag ätit för mycket mat typ. EFtersom jag mådde så illa de två första graviditeterna är jag ju jätteorolig att något ska vara galet... Men jag hoppas förstås att jag bara har "tur" den här gången =)Har en flicka och en pojke. Mådde mer illa med flickan!
    Hur har det gått för dig? Är allt bra med dig och bebisen i magen fast du knappt mått illa?
Svar på tråden Vi som inte mår illa/mådde illa under graviditeten!