• Pess

    minnas xiii

    maja under eken skrev 2009-08-24 07:55:15 följande:


    Jag entrade v 36 i lördags! Herregud va fort d går!!!
    Ja, gud.....Själv gick jag in i vecka 20 idag. Inte klokt. Fast jag känner mig fortfarande mest ogravid...Tur man känner buffar varje dag..
  • Pess

    Maja, moderkakan brukar vanligtvis följa med livmodern upp när den öppnas och därför brukar det gå bra att föda vaginalt ändå. Men det är ett observandum som bör följas noga under förlossningen. Men det vanligaste är att det går bra.

    Jag har gjort RUL (som ni, men inte jag kallar det ) En vecka sedan, och det gick jättebra. Bf är 17/1 (men denna kommer komma ca två veckor tidigare - alltså i början på Januari )

  • Pess

    Ja, antingen ett igångsättningsförsök eller k-snitt i vecka 38+0. Troligen blir det väl båda

    Av den enkla anledning att man tror att de som drabbats av acrani oxå löper ökad risk för intrauterin fosterdöd. Därav är jag inte intresserad av att gå längre än så.

  • Pess

    Maja, det är sällan man INTE hinner lägga spinalbedövning (så att man kan vara vaken) Sovsnitt är ovanligt tack och lov.

    Jag sätter nog en lite peng på en liten gosse denna gång. Av den anledning att jag mår så himla mycket bättre på alla sätt än med L. Men vi vet inte alls. Bara en gissning.

  • Pess

    Morrn (för ovanlighetens skull en morgonpigg 2-åring i detta he som morgonbadar)

    Maja, vi börjar trivas riktigt ypperligt i nya lyan. Tog dock ett tag innan jag aklimatiserade mig.

  • Pess

    Rossy, L var en sann kräkbebis. Kräktes ett par gånger efter varje mål och gärna ett par gånger mellan dem oxå. Hade alltid kräkhanduk på axeln och kräkfläckar lite varstans i hemmet. Men hon blev ju en tjockis ändå

  • Pess

    Hoppas Elvira kryar på sig och att det bara var något tillfälligt.

  • Pess

    Maja, ni kanske ska lämna ett kissprov från Elvira på VC? Det är ju väldigt vanligt med UVI hos småtjejer och som även kan vandra upp i njurarna = ont i ryggen.

  • Pess

    Mitt största problem just nu är att jag är så sugen på brie att jag till och med köpt hem en stor bit (!) Vad säger man??

    Planerar dock att slänga på en rejäl bit på en macka som får in i ugnen en stund. Inte samma, men så nära jag kan komma iaf.

    (Sådana problem bråttas jag med )

Svar på tråden minnas xiii