Inlägg från: campari |Visa alla inlägg
  • campari

    Vi som förlorat våra älskade små i acrani/rmb del 6

    Hej
    Har också hittat hit nu. Ja det börjar bli svårt att hålla reda på alla gravida nu, vilket är super mysigt och roligt. Själv har jag BF 25 september så det närmar sig..vi är skit nervösa kan jag säga... Hoppas så att bebis är frisk och att allt går bra.

  • campari

    Tjej 84- Jag tycker jag mår hyfsat bra faktiskt, är ju inte så tung men visst är man mkt tröttre än vanligt. Hb 100 sist + B12 brist så det gör ju inte det bättre. Hoppas på att man ändå ska ha kraft till det som komma skall:) Hoppas allt ser bra ut på ert u-ljud, håller tummarna!

    Sörjer- Kvittar om man går upp 20 kilo eller 2 kilo bara bebis mår bra, man går ju ändå ner dem efteråt ändå så inget man ska tänka på utan bara njuta av sin grav:) Jag är lika imponerad varje gång man ser sin magen och tänker vilken kapacitet kroppen har, att allt får plats och att man inte bara spricker:)
    Känns skönt att höra att man inte är ensam om att ha en damp hund:) Min är med jätte busig och dessutom varit magsjuk igen och bajsat inne:( Hoppas vi snart får svar på undersökningarna de gjort på honom så de kan behandla hans mage.

  • campari

    Hej Ström- gratulerar till framgångarna i utsällningen, var ett tag sedan vi ställde vår kille men visst är det roligt. Super bra med listan över BF:) Och lycka till i skolan!

    Mialid- De brukar kunna vara flexibla med KS tiderna om något speciellt har hänt så det ska nog inte vara några problem.

    Tjej 84- skönt att allt ser bra ut på UL då kan man känna sig lite tryggare.

    Själv börjar man bli väldigt nervös inför förlossning och allt, är så orolig att något ska gå fel eller att de missa att barnet är skadat.. Hoppas allt går bra. En väldigt livlig liten gosse har jag i magen och han är sällan stilla över 30 minuter, undrar när han sover igentligen.
    Vi har fått besked från veterinären om vovven också nu, har har en inflammatorisk tarmsjukdom som sträcker sig från magsäck, genom hela tunntarm och tjocktarm så ska starta upp beh. på måndag. Tur att han är så pigg och glad och busig framförallt så han verkar inte ha ont av detta trots allt, men nu ska han ju dessutom bli bra i magen så vet inte vad man har att vänta sig med tanke på att han nu är ett 70 kilos yrväder..hihi

  • campari

    Leeii- Beklagar att ni inte fick behålla er lilla flicka. Du är välkommen till tråden, som sörjer säger mkt har hänt i tråden men vi mins alla våra änglar som om det var igår. Bara att skriva av dig om allt du behöver, förstår hur du känner dig nu. Ta hand om er.
    kram

  • campari

    Ström- Låter som vår hund, han har varit mkt sjuk i sin magen och bajsar inne fortfarande (2,5) år för han kan inte hålla sig när han blir sjuk. Alla sa till oss att han ätit något olämpligt eller bara va känslig i sin mage. Men nu vet vi ju att han har en sjukdom i tarmen som gör att han bajsar ner sig. Veterinären sa till oss att hundar ska inte ha känslig mage utan då är det oftast något som är fel. Milo har också när han varit som sämst i magen ätit diverse bajs som han kommer över, vissa säger att de gör det när det är något i kroppen de saknar. Vi avmaskar en gång före sommaren o en gång efter sommare och det ska räcka. Koka ris och nötfärs och ge bara det under några dagar så brukar magen lugna sig, det har funkat bra på Milo. Prova att byta foder till något för känsliga magar och behåll det ett tag för man ska inte byta för ofta. Prata med veterinären om det så ni inte går så länge som vi i 2,5 år innan ni får behandling. Lycka till.

  • campari

    Ström- Håller verkligen tummar och tår att det trots allt går bra denna gången. Lite skrämmande hur likt mig detta är. Vi fick ju Måns först (akrani som ni vet) sedan efter 7 månade blev vi gravida igen. På u-ljud v 7 va allt bra sedan gjorde jag nytt efter en vecka som va dåligt, sedan ytterliggare ett efter en vecka som visade att fostret levde iallfall. Hade blödningar till och från helatiden, till sist konstaterades dött foster i v 10 och jag fick vänta 6 veckor på en skrapning för kroppen stötte inte ut bebisen själv.
    Blev gravida igen när vi laggt ner planerna på barn efter MA och fick ny blödning i v 10 och va 100 % säker på ett nytt MA. Reagerade likadant att ok nu är det såhär vill bara få det ur kroppen och ville inte ta grav till mig. Fick också besked att jag måste ha ett missfall till innan utredning påbörjas då Måns inte räknas som MF. Stor chok att bebis i v 10 trots allt levde på ul och som ni vet är han nu snart färdig för att komma ut:) Men hade väldigt svårt att våga tro på denna grav och såg det som en bonus som du också gör när man hade gjort RUL i v 19. Så förstår precis hur du känner dig, hoppas så innerligt att din historia också slutar som min och att allt är bra i magen om 3 veckor:) Oj blev visst en roman för mig också...hihi..

  • campari

    Mialid- Hoppas ul går bra på måndag och att bebis ligger rätt så du slipper snitt. Blodsockret påverkas om du är stressad och kan då bli högre, hoppas det ligger bättre nästa gång.

    Sörjer- Förstår att det är jobbigt att börja på något nytt på jobbet nu mitt under allt. Jobbigt nog att vara gravid och att oroa sig över att allt ska gå bra. Alltid tråkigt när det inte flyter på på jobbet, försök prata med din chef om hur du mår så kanse de kan ordna så du får göra sånt du kan och är van vid. SF måttet behöver du nog inte vara orolig för, jag har inte växt så mkt heller mellan BM besöken eller gått upp i vikt men min bebis mår bra ändå. Men visst är det svårt att inte oroa sig man har ju väntat så länge på detta. Hoppas det går bättre på nästa BM besök. Hoppas allt går bra hos vet. med Gizmo, vi kastrerade Milo för ca 6 månader sedan och allt gick bra, lite jobbigt under läkningen bara med dumstrut på huvudet annars gick allt bra.

    tjej 84- mina foglossningar började v 15 sedan blev det bara sämre och sämre. I v 20 kunde jag knappt gå vissa dagar och min man fick bära upp mig till ovanvåningen där vi sover. Har varit extremt envis (ibland dum) o inte valt sjukskrivning så vissa dagar på jobbet har jag knappt klarat att gå. Sista veckorna har det blivit lite bättre. Hoppas du inte blir sämre i dina foglossningar. Fixa stödbälte från sjukgym och prova, finns även akupunktur och TENS att som kan lindar lite.

    Ingen bebis som tittat ut här än men haft väldiga förvärkar igårkväll så det är nog på gång hoppas jag, är skit nervös iallafall. Håll tummarna för mig det kan behövas:)

  • campari

    Mialid- skönt att bebis ligger åt rätt håll, nu blir det till att förbereda dig för förlossning:)

    Sörjer- Låter ju som det löser sig på jobbet, tänkt inte på att vara duktig och prestera bäst, tänk på dig och bebis där behöver du lägga fokus nu. Allt det andra på jobbet kan du ta igen senare men inte tiden du är gravid med detta barnet:)
    Det blir nog så att man känner att man inte vill falla på mållinjen efter allt som varit. Jag tänker också så att händer något nu så lägger jag mig ner och dör då orkar jag inte mer. Inte mer ägglossnings koll och är jag gravid eller inte + en ev. ny graviditet med ny oro. Tror de tankarna bara finns där pga allt man gått igenom och så som man har kämpat för detta barn. Man får försöka tänka att detta går bra och ta ev. problem när dom kommer. Man trodde ju aldrig man skulle resa sig från förra gången men nu sitter vi ju här gravida igen trots allt man gått igenom. Tiden får avgöra vad som händer och denna gången är det våran tur.

    Ström- haha kommer nog vara så nervös att jag inte hittar datorn ens när det väl sätter igång men ni får ju så klart uppdatering så fort jag är klar i knoppen..hihi

  • campari

    Tjej 84- TENS funkar inte alls bra på mig, känner bara obehag och att smärtan blir värre, men för vissa blir det bättre. Man får prova sig fram. Sjukgym gav mig min TENS apparat så hör med henne om du kan låna hem och prova. Den ger ju små stötar i musklerna med olika intervall och styrka som ska lindra smärtan. Lycka till.

Svar på tråden Vi som förlorat våra älskade små i acrani/rmb del 6