Inlägg från: campari |Visa alla inlägg
  • campari

    Vi som förlorat våra älskade små i acrani/rmb del 6

    Sörjer- Milo va med jätte groggy efter sin kastrering och hade fullkomlig panik över dumstruten han fått på huvudet. Han gick runt runt i huset och bara slängde med huvudet och försökte få bort struten i ren panik. Han lyckades tillslut ta sönder hela struten 30 minuter innan vi skulle ha kalas en lördag em så vi fick tejpa och spika ihop den för inga vet. som har öppet.. Han lugnade sig efter några dagar och mådde bättre och hade inget ont alls vad vi kunde märka redan efter 2 dagar. Han fick vara utan struten när vi var hos honom och då sov han lugnt. Blev ochså lite kass i magen så tror inte det är något farligt. Hoppas han mår bättre idag:)

    Härligt med full rulle i magen som bekräftelse på att den lille mår bra men visst kan det vara lite påfrestande ibland. Min kille är väldigt aktiv och har varit länge nu, sparkar konstant. Nu är han sedan några veckor uppe vid revbenen och gnager och puffar helatiden så man får liksom luta sig tillbaka när man sitter för annanrs blir det nog fraktur på revbenen..hihi Har försökt vräka honom med alla medel men han är envis och stannar kvar:)

  • campari

    Mialid- Japp BF idag:) Haft förvärkar sedan helgen men inget mer av det, bara väntar och väntar och väntar nu....

  • campari

    sörjer, japp har en vetekudde som jag använt lite grann och värmt men vet inte om det hjälpt så mkt fast bättre än TENS. Tror säkert man kan få använda den under förlossningen också om man ser att bebis mår bra.

  • campari

    Ström- Grattis, vad härligt att höra. Håller alla tummar för er:) Nu ska det gå vägen!!!

    Själv börjar jag bli trött på att vänta, hade en liten svacka igår och va lite ledsen. Haft förvärkar nu i över en vecka varje em och kväll och sen klingar det av på natten och sen inget mer. Börjar bli nervös och orolig samt att han sparkar så hårt på revbenen och får knappt plats i den lilla magen. Sover gör man inte heller så mkt nu. Är så rädd att något ska gå fel nu när det är så nära. Hoppas man kan få lite ny kraft idag och bli på bättre humör:)

  • campari

    Sörjer- Vet inte hur länge jag behöver vänta. De senaste 3 gångerna hos BM har hon bara lyssnat på bebis och mätt sf mått, inga blodprover eller urinprov eller nått. Fick en tid den 5/10 hos henne igen för hon hade inte tid innan dess.... Känner mig lite utelämnad. Har inte ens nämt igånsättning för mig.. Blir det för jobbigt ringer jag nog förlossningen själv och hör om man får komma in på en bedömning iallafall.

  • campari

    Mialid- Tänker på er idag. Ofattabart vad tiden går fort igentligen. Mkt som hinner hända på ett år, både bra och dåliga saker.

  • campari

    Pollys mamma. Beklagar er förlust, men välkommen till tråden tyvärr..

    Mialid- ska tänka på er imorgon.

    Själv är jag tjockis och inne på 12 dagar över tiden. Nya bilder finns i mitt galleri idag på familjen:) Samlat på mig ca 3,5 kilo vätska på en vecka och fått högt tryck nu också så på fedag ska vi in för bedömning om igångsättning.. Hoppas det blir bebis i helgen...

  • campari

    Hej, nu är vi hemma igen och familjen har utökats men en liten Sam på 3890 g. Satte igång av sig själv natten till fredag kl 01, fullt öppen och började krysta kl 07. Fastnade på vägen och fick tas med sugklocka efter 4 timmar och 15 min krystvärkar men mådde bra när han kom ut. Vi är överlyckliga över vårt troll, ska bara läka lite nu då jag tyvärr sprack en hel del... Men vilken underbar upplevelse, svävar på moln än..

  • campari

    Mialid- Lång väntan nu de sista dagarna tiden segar sig fram. Jag drömde också jätte mkt sista tiden om att saker gick fel och att bebis inte överlevde och så, är väl ens stora oro som gör sig påmind när man sover. Det kommer gå bra, håller tummarna för er.

    Ström- skönt att allt va bra härligt att höra, vår spec läkare gjorde alla tre ul, både det i v 14, RUL och tillväxt i v 32 han tyckte själv det eftersom det blivit så tokigt sist.

    Sörjer - sköt att ha kastreringen gjord, tar säkert ett tag innan han landar efter ingreppet och att ställer om sig, du ska se att det blir bättre snart.

    Tjej 84- skit jobbigt med foglossning och fk som är dumma i huvudet och inte förstår sig på människor. Inget hjälpte för mina foglossningar tyvärr provade allt så har inte så många råd att ge, vila mkt om du kan det enda som hjälper lite.

    Nu finns bild på vårt lilla mirakel. Så härlig känsla att vara mamma:)

  • campari

    Mialid - hoppas bebis är på väg snart, förstår din oro det är så jobbigt att inte veta o bara vänta.

    Ström- hoppas inte det är något allvarligt med dina flytningar, jag har haft blödningar o missfärgade flytningar alla gånger jag varit gravid även med lille ögonstenen som ligger i famnen nu. Be om extra u ljud om du är orolig eller ring bm.

    Sörjer- oj förstår att du han bli lite orolig men skönt att du känner sparkar för fullt.Jag jobbade också in i det sista innan jag ´fick Sam så känner du att du orkar så spara f dagarna till bebis e född.

    Själv har jag fått mjölkstockning o låg i sängen igår med nästan 40 graders feber o trodde jag skulle dö. Är lite bättre idag som tur är o orkar vara uppe lite. Sam har magknip o skriker för det mesta stackars liten, tur att mannebn är hemma nu närjag inte mår bra.. Har hämtat mig hyfsat efter förlossningen tycker jag, stygnen börjar läka men svanskotan gör det svårt att sitta än tyvärr. nu blir det sängen ígen för mig...

  • campari

    ström- vad härligt att allt såg bra ut:)

    Mialid- har också haft mkt problem med brösten haft mjölkstockning o feber 3 veckor o hållt på med värme o pumpat o massa. Börjar äntligen reda upp sig nu. Härligt med nyfödd o mysa med är det iallafall.

    sörjer- jobbiga sista veckor man är otymplig o det gör ont lite här o var men snart har du din bebis. Antar att du boar för fullt:)

    Molla- Oj stor kille nu tiden går fort. Vi va också på minneslunden nu vid allahelgona o som du säger konstiga känslor som dyker upp. Att man står där med sin bebis samtidigt som man gråter o saknar den bebis man misst, jobbigt.

    Min lill kille har kolik o min man jobbar ju iväg på veckorna o bara hemma på helgen så inatt har det blivit 1timme sömn bara. Jobbigt för lillgrabben att ha så ont i magen o jag fattar inte att han orkar skrika som han gör ibland 6-7 timmar utan att somna..Men det är underbart ändå att ha litet knyte i famnen:)

Svar på tråden Vi som förlorat våra älskade små i acrani/rmb del 6