• Svar på tråden Pergopinglornas gravidtråd version 16
  • Treasures

    Tog mig nu för att fixa med en ny tråd, skämmes på oss får man väl säga....hur är det med er alla om ni nu hittar hit?

  • Treasures

    Du fanns iaf med på BF-listan, och jag skickade länken till alla dem, så nån gång har du nog varit inne och klottrat här med {#lang_emotions_wink}.

  • 9Kärleken6

    Skriver TACK för den nya tråden här med så hamnar ni i favoriterna.


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • Jezz
    Treasures skrev 2009-08-24 22:20:16 följande:
    Grattis Jezz! Visst var det planerat snitt om jag minns rätt? Gick allt bra? Trivs ni i nya huset?
    Tack
    JApp det var snitt, allt gick bra men hua vad ont det gjorde efteråt, tackochlov för smärtstillande! Nu känns det dock inte alls.

    Vi trivs toppen i huset, fixar å fixar. Väntar på nya blandare till badrummet och på att plattsättaren ska kakla in karet bara, fick hallgolvet lagt när vi bar på BB och maken har precis satt upp vita socklar i hela huset. Nu ska gräsmattan sås så den är fin till våren och huset ska målas men det tar vi nog in nån för att göra, kommer inte hinna få det gjort annars!
    Wilma & Emil - mina ögonstenar. Blogg: skrotochkorn.blogspot.com
  • Treasures

    Vad duktiga ni är....vi har inte fått klart med fyllnadsmassorna än trots att vi hållit på hela sommaren....tanken är att här ska sås gräs i år med, men just nu känns det lite segt. Han som hjälpt oss köra gravmaskin bröt några fingrar och har inte kunnat arbeta, men vi hoppas att han snart är tillbaka igen. Måla gjorde vi i början av sommaren så det känns bra att det är gjort iaf, en altan har också byggts. Kvar är en carport som helst också ska vara klar innan snön kommer.

Svar på tråden Pergopinglornas gravidtråd version 16