Inlägg från: Pimpinellan |Visa alla inlägg
  • Pimpinellan

    40+ och lyckats med ivf? Hur många försök krävdes innan ni lyckades?

    Jag puffar lite åt dig-är ju själv intresserad.

  • Pimpinellan

    Ingen klinik med självbevarelsedrift skulle göra IVF om oddsen överlag var sååå dåliga! Och återigen-odds säger inget om enskild person och det är upp till den enskilde personen att avgöra när det är stopp så länge kliniken säger ja..

  • Pimpinellan
    isisisis skrev 2009-08-30 19:04:33 följande:
    [citat]
    Tyvärr gör klinikerna IVF med de oddsen.Det finns en åldergräns på 43 år,med all rätt,men som sagt är oddsen urusla då.Chanserna sjunker ner i botten drastiskt effer 41,vidare,42 och sen 43.Visst kan det finnsa individuella skillnader,men de kan inte veta hur dina ägg är utan PGD.Sedan ska äggen överleva efter
  • Pimpinellan

    Och mitt inlägg bara försvann!?
    Kör igen då...
    Varför traggla trist statistik som inget säger om vare sig kalimeros,mina eller nån annans chans? Du gav tidigt upp isisisis ,men vi kanske vill köra med IVF så länge vi kan och får. Min klinik skulle ALDRIG göra IVF på nån med så dåliga odds som 1%-de skulle vägra helt enkelt. Och vem vet när miraklet sker? Finns de som to.m lyckas spontant trots omöjliga odds. Tur min bekant som fick första och mest troligt enda barnet (fullt frisk son efter komplikationsfri graviditet) efter sex års försök dryga 47,5 inte lyssnade på din trista statistik!

  • Pimpinellan
    callimero skrev 2009-08-30 20:09:50 följande:
    Jag är redan självmordsbenägen så nu fick jag ytterligare skäl att göra slut på helvetet.
    Nejdå,nu slutar vi lyssna på dyster statistik och tar nya tag. Finns på messen-det vet du!
  • Pimpinellan
    isisisis skrev 2009-08-30 20:11:48 följande:
    Du behöver väl inte bli förbannad för det?Jag har varit vänlig i min ton hela tiden.Jjag vill inget illa liksom
    Vänlig,men oerhört negativ vilket inte kalimero efterfrågade. Men som vanligt tycker ni som gjort ÄD eller gett upp helt eller adopterat att just _er_ lösning är bäst,men det kanske den inte är för alla andra. Vi kanske vill pröva ALLT innan vi ger upp och övergår till ÄD. Och framförallt vill vi inte bli påprackade trist statistik-den säger inget egentligen. Vi är nog medvetna om hur gamla vi är ändå och att vi inte är 20 längre,men en 20-åring kan ha ännu svårare än mig att få barn och en 42-åring lättare än den mest fertila 20-åring. Känner båda sorterna och då är det tur man inte trycker upp statistiken i deras ansikten. Den i sig förbättrar inte _vår_ sits. Vet en tjej på 42 som försökte 15 månader med första och andra gick mycket fortare så det blir 2 år mellan.
  • Pimpinellan
    callimero skrev 2009-10-18 19:35:37 följande:
    Grattis noncuro! Tummar för ditt toppenembryo i magen. Själv har jag ÄP imorgon, nervöst för det finns bara 3 st i rätt stl.
    Jag håller som vanligt tummarna! Räcker ju med ett bra!
Svar på tråden 40+ och lyckats med ivf? Hur många försök krävdes innan ni lyckades?