Inlägg från: AlexandraK |Visa alla inlägg
  • AlexandraK

    Yukio
    Hon säger mest mamma när jag inte är där. Typ kallar på mig. Men aldrig TILL mig.

    Visst var din (det. hahaha. förlåt) dotter tidig med att gå? Men hur var det med att krypa? (Ja, jag vet Bw. Jag ska sluta oroa mig.)

  • AlexandraK
    spuff skrev 2009-08-29 23:10:34 följande:
    Precis så gör O! Mamma!! helt befallande liksom Hon började krypa på sin 6-månadersdag och gå vid 9,5 mån. Men det är ju astidigt, inte behöver du oroa dig för Ellie. Hon är väl ett halvår? Dessutom: njuuut av ditt kaffe och att hänga här i tråden...snart jagar du en unge konstant.
    Hehe. Så säger jag också. "Jag vill att hon ska krypa. Men sen när hon kan så kommer jag se tillbaka på tiden då jag alltid visste var jag hade henne." Hon blir snart 7 månader och alla andra i den åldern kan krypa känns det som. Men så kollade jag i min och min mans babyböcker. Vi var 8 & 9 månader när vi kunde.
  • AlexandraK
    Ekorrfamiljen skrev 2009-08-29 23:26:23 följande:
    Vendel kunde inte gå förrän han var 18 månader. Det var rätt skönt att veta att han satt där man hade satt honom dessförinnan. Nu är han typ ÖVERALLT - HELA TIDEN!
    Kan jag tänka mig. =) Men när kröp han?
  • AlexandraK

    Som jag skrev igår så såg jag att en loppis här i gatan hade en gammal lekhage som jag gärna ville ha! Skulle på en annan loppis nu på morgonen samma tid som den här öppnade. Så jag tvingade min man att han skulle gå och kolla vad dom ville ha, ev köpa den. Kl 9! Så ingn annan hann före.
    Dom har loppiset inne på sin gård - i ett garage. Så min man stod där kl 9 och knackade på till huset och ut kommer kvinnan i pyjamas. Ojsan. Dom öppnade visst 10 - inte 9. Stackars min man! Han var pyttelite grinig på mig. Jagar upp grannen i pyjamas är väl inte så jättekul...

    Men jag blev snabbt förlåten av honom eftersom han också gillade lekhagen jättemycket- och fick den för 60 kr. Fynd!

  • AlexandraK
    Ekorrfamiljen skrev 2009-08-30 12:12:03 följande:
    2007-05-22 enligt anteckningarna. Då var han alltså 12 månader och 2-3 veckor ungefär.
    Känns bra att höra! =)
Svar på tråden Retrovagnstråden 17