Inlägg från: decemberflicka |Visa alla inlägg
  • decemberflicka

    Deluxpinglornas sommar-noll-femmor går mot höst

    Hittat hit!

    Hoppas alla pinglor har haft en trevlig helg!

  • decemberflicka

    Jag har drabbats, precis som Lyllos A, av akut rinit, alltså en förkylning. Har ont i halsen och känner mig lite lätt svettig. Anders åker till Frankrike i morgon igen och jag är inte alls pigg på att ta hand om barnen själv, men det är bara att gilla läget.
    Han var borta tis-fre förra veckan, ons-tors denna vecka och tis-tors om två veckor. SUCK! Men jag vet att han hellre velat vara hemma, så det är inte honom jag är trött på!

    Det går bra på praktiken, jag lär mig nya ord och begrepp hela tiden. Mycket ny info hela tiden och jag känner mig lätt mörbultad när jag sätter mig på bussen hem på eftermiddagen - SKÖNT, med tanke på hur otroligt omotiverad jag var på mitt förra jobb!

    Jag vet att jag skrev för ett tag sen att jag skulle glassa, men den situationen har liksom lagt sig självmant, så jag hoppar över det denna gång. Det kanske blossar upp igen och då kanske jag till och med orkar skriva om det...

    Nu ska jag ladda för IDOL!

  • decemberflicka

    Vill bara visa er en bild på en nyklippt (och oerhört söt) Elias!


    Hannah 19/6-2005 & Elias 16/1-2008
  • decemberflicka

    På tal om nya ord och begrepp - Elias har på två en vecka utökat sitt ordförråd med några ord:

    - Nam namn = Napp
    - Kaka = Kaka
    - Blä
    - Hej hej!

    Det är ganska roligt, för han har varit ganska tyst på just ORD-fronten, han har lyckats göra sig förstådd ändå. Pedagogerna på hans förskola berättade att han inte säger/pratar särskilt mycket, men han är otroligt långt fram i motoriken. De har en gräskulle på baksidan som han springer upp och ner för utan problem medans de andra jämnåriga barnen kryper upp och hasar ner. Han har numer tre olika smeknamn: Tarzan, Pilleman och Klas Klättermus...

    Okej, nu ska jag väl sluta då...bara kul att hittat något att skriva om...


    Hannah 19/6-2005 & Elias 16/1-2008
  • decemberflicka

    Majken - ja, eller hur! Han är ifs fortfarande min lilla bebis ibland, men han tar mer och mer plats här hemma och kräver sin rätt mot storasyster!

    Jag blev tvungen att vända hem igen när jag kom in till stan, jag har alldeles för ont i halsen och känner mig febrig för att kunna gå till praktiken. Har köpt en ny sorts te och en chokladkaka som jag ska äta upp nu innan jag ska försöka vila några timmar...


    Hannah 19/6-2005 & Elias 16/1-2008
  • decemberflicka

    Hade verkligen behövt en SPA-weekend...
    Behöver ventilera!


    Hannah 19/6-2005 & Elias 16/1-2008
  • decemberflicka

    Glass...


    Hannah 19/6-2005 & Elias 16/1-2008
  • decemberflicka
    VM - jösses, jag blir precis som Majken trött bara jag läser om det!

    Majken - ska bli mysigt att få hälsa på snart igen (för våren är ju snart här, inte sant?!) och se ert altanbygge. Förresten, så är jag gärna med på en höstträff om det klaffar med er andra?
    Hannah 19/6-2005 & Elias 16/1-2008
  • decemberflicka

    Vad mysigt med glada glassar, Lyllo!


    Hannah 19/6-2005 & Elias 16/1-2008
  • decemberflicka

    I fredags kväll var det dags för middag för min vän Sandra som fyller år på måndag. Vi träffades 18 på Vino Pasta Due. Vid 19-tiden(!!!!) kom de sista gästerna, så vi fick sitta en lång stund och vänta. Såpass länge att vår vän och hennes dotter faktiskt gick hem igen, eftersom dottern blev så gnällig och ledsen av all väntan. Tråkigt, men vi hoppas att kunna äta middag med Malin en annan dag!
    Jag beställde iallafall in Gambas till förrätt, MUMS säger jag bara! Varmrätt blev Pasta Montagnola med linguini, tomatsås, basilika, mozarella, salami och serranoskinka. Herregud så gott. Till efterrätt beställde jag tryffelchoklad, men den hade jag kunnat skippa, dels för att jag var så mätt, dels för att det inte smakade särskilt mycket.

    Det var meningen att jag skulle åkt hem från restaurangen eftersom jag skulle till Gekås dagen därpå, men klockan var så lite när vi var färdiga, så jag tänkte att jag kunde följa med ut en stund. Det slutade med att jag åkte hem med nattbussen 02:20 och skippade Gekås på lördagen....oooups!
    Men vad kul jag hade!! Jag hade dock inte lika kul igår, när jag var trött och smått bakis, men det var det värt, för det var en jäkligt härlig kväll med Sandra och hennes vänner!

    Igår eftermiddag ringde mamman till Hannahs bästa kompis och frågade om vi var sugna på att grilla korv med dem i deras nya grillring och eftersom jag då börjat känna mig piggare så tackade vi ja till detta. Vilken fullträff! Så himla mysigt, de hade gjort det så fint där uppe med sittunderlägg på stubbarna och bästisens pappa hade även byggt en bänk av kvarliggande virke efter planteringslåde-bygget. Vi grillade korv och sedan även marshmallows! Vi avslutade med kaffe och bulle när barnen sprungit iväg och börjat leka på egen maskin.

    Till middag hade vi tänkt kyckling i basilika-tomatsås, men jag önskade mig pizza till middag och Anders var inte sen att nappa på idén. Vi hade en jättemysig kväll, som avslutades med att Berit kom från Gekås med sin syster och sin kompis och lämnade regnkläder till barnen - jättefina!!!

    Idag är jag lite sugen på att göra slut på min värdecheck på H&M, men vi får se var vi landar.
    Anders tog ut barnen på framsidan för att montera ner utebordet så jag ska passa på att skutta in i duschen!


    Hannah 19/6-2005 & Elias 16/1-2008
Svar på tråden Deluxpinglornas sommar-noll-femmor går mot höst