Inlägg från: TrollBoll |Visa alla inlägg
  • TrollBoll

    Tjockismammor babblar vidare! Del 4

    Reyn: Ja, Pergo.... Jo, ni har kanske rätt både du och läkaren. Men jag tycker ändå att det känns som att jag slösar tid på att prova något "nytt" när det finns något som jag redan vet funkar om du förstår vad jag menar.
    Elliot 090203
  • TrollBoll

    Ännu en dag igår utan ett enda inlägg... Håller tråden på att dö ut tjejer?


    Elliot 090203
  • TrollBoll

    Här är det bara bra! Jag har varit jättetrött nu ett par dagar, men försöker hitta ork att aktivera oss i alla fall. Idag är det babysim, så jag slipper vara påhittig idag. Elliot har nog något emot min dator tror jag... Så fort jag sätter mig här så börjar han gnälla, kryper fram till mig och ska komma upp... Får passa på en snabbis nu när han sover. I övrigt ska vi bege oss till min mamma i helgen - M ska slipa det sista nu i helgen så då försvinner vi och låter honom jobba ifred.

    Freja
    : Nej, det hoppas inte jag heller.
    Tänk att hon snart är 1 år redan! Det är helt otroligt! Vad ska ni göra på hennes födelsedag då?

    Benet: Åh, våfflor som är så gott! *asg* Ja, då förstår jag att du har att göra om D är det.


    Elliot 090203
  • TrollBoll
    Freja: Jamen det låter ju alldeles perfekt ju. Tårta och sällskap - mer än så behövs inte egentligen.
    Elliot 090203
  • TrollBoll
    Benet: Det är rätta takter det. Tänk vilken fluga jag har startat!
    Elliot 090203
  • TrollBoll

    VA?!?!?!? Jag höll på att ramla av stolen när jag loggade in och såg att något faktiskt hade skrivit i tråden!!! {#lang_emotions_tongue_out}

    Här gör vi inte så mycket för tillfället egentligen. Jag har haft min guddotter på besök i några dagar medan de har höstlov, M håller på för fullt att spackla väggarna i hallen och tv-rummet. Imorgon kommer ääääääääntligen svärfar och sätter upp tapeterna - jag börjar se en liten ljusning på kaoset! Vi har plast överallt på möbler och som rumsavdelare där det inte finns väggar, så man kan inte vara någonstans nästan. Jag har Elliot har fått bo i köket nu i en vecka i princip - ja, sover gör vi ju i sovrummet för där kan man stänga dörren, men den vakna tiden har vi fått spendera i köket eller i hans rum för att inte kvävas av allt slipdam som är ÖVERALLT!!!! Jag är så obeskrivligt trött på det så det finns inte, men jag börjar som sagt se en liten ljusning nu i alla fall.

    Elliot har blivit en kille med ett humör som heter duga de sista veckorna!! {#lang_emotions_surprised} Han brås nog på sin mor verkar det som. Kan vara ganska jobbigt många gånger måste jag få säga; han får världens utbrott minsta lilla som går emot honom eller man säger nej till honom. *suck*
    Men han är duktig också förstås. Han har börkat gå längs med möblerna nu! *stolt* Får nog ta och köpa en lära-gå-vagn till honom tänkte jag för han är som allra gladast när han får gå på sina små söta fötter. Han fick skor av min mormor också för att han ska ha lite stöd nu när han är så duktig - det är nog inte allför långt ifrån att han släpper taget och går snart om han bara fortsätter öva, och det tvivlar jag inte på att han gör.

    Nu blev det en halv roman här... Men å andra sidan så måste ju någon fylla sidorna i tråden.

    Freja: Vet inte när du kan se detta, men jag hoppas att allt går bra för er med flytten och att ni kommer trivas bra i nya lägenheten. Hoppas även att allt är bra med dig och liten i magen.

    Reyn: Ush... Inte ännu mer bråk?! Så tråkigt verkligen! Förstår att du är less på dem, men som du säger, de är ju ändå barnens farföräldrar så man kan ju inte bara kasta bort dem... Även om det kanske ibland hade varit för allas bästa. Måste vara jättejobbigt för D med kan jag tänka - som liksom blir fast i mitten. Men jag hoppas att ni kan komma överens om hur ni ska kunna umgås på en nivå då alla kan tolerera varandra... Även om ni kanske hatar varandra i tystnad.

    Honey: Vad gäller svininfluensan så har jag nog tänkt låta bli att ta det... Jag vet inte, kanske är dumt av mig? Men jag brukar inte vaccinera mig och blir aldrig sjuk heller - visst; det betyder ju givetvis inte att jag inte kan bli sjuk denna gången, det vet jag. Meeeeennn... Det känns ändå lite överhypat. Jag vet inte, kanske dumt av mig som sagt, men jag känner inte behovet av att vaccinera mig.

    Tindra: Vet inte om du ser detta heller, men tänker på dig och din familj och hoppas att ni har det bra! Kram på dig!

    Benet: Hoppas ni har det bra hos din mamma och på namnfesten!


    Elliot 090203
  • TrollBoll
    Reyn: Glömde ju - skulle fråga dig också hur det gick hon läkaren i torsdags?? *nyfiken*
    Elliot 090203
  • TrollBoll
    Millami: På svenska heter böckerna som följer:
    1: Om jag kunde drömma
    2: När jag hör din röst
    3: Ljudet av ditt hjärta
    4: Så länge vi båda andas

    Läs dem du också - de är riktigt bra, och beroendeframkallade.
    Elliot 090203
  • TrollBoll

    Ikväll ska jag och M och E faktiskt gå ut; det ni! Händer inte alltför ofta. Det är grekisk buffé här uppe på restaurangen (vi har bara en ) och vi skulle egentligen gått dit med min kompis och hennes sambo, men hon ringde för en stund sen och sa att sambon hade blivit sjuk så de kunde inte. Men vi bestämde oss för att gå själv istället. Lite lördagsmys med familjen.

    Millami
    : Ja, antingen om du har en bokaffär i närheten med svenska böcker? Vet ju inte riktigt hur det funkar i Finland med sånt. Annars finns de alla på www.cdon.com och de har alltig levereat snabbt till mig i alla fall. Den första boken var dessutom på rea nu såg jag.

    Reyn: Ja, jag har heller aldrig haft någon kontakt med mina farföräldrar, men å andra sidan har jag aldrig haft någon kontakt (ingen att hänga i granen i alla fall) med min pappa heller så min situation är ju en helt annan, så jag kan ju inte komma och säga att jag förstår hur det är. Men jag kan säga att jag förstår att det måste vara väldigt jobbigt för alla inblandade, och påfrestande. Har full förståelse om man väljer sin mamma/mormor om farmodern inte behandlat ens mamma bra - det hade jag med gjort utan tvekan! Själv har jag som sagt aldrig haft några problem med min svärmor, tycker t.o.m. bra om henne, och det är jag väldigt tacksam för!
    Vad gäller bloggen, så lägg ner den om det känns bäst! Fast du kanske kan starta en ny blogg där du skriver om allt möjligt som händer? Om ingen annan så hade i alla fall jag gärna följt den.
    Synd att du missade läkartiden, men du kan säkert få en ny.

    Honey: Haha, ja, det gjorde Elliot också innan: skrattade när jag sa nej... Dvs upp till för någon vecka eller två sen - nu är det bara skrik! Och inte slutar han heller. Envisa unge!
    Ja, det där med vaccinet, det är precis så jag också tycker - känns som att det lite stigit folk åt huvudet det där med vaccination och smitta... Ash, jag vet inte, men som jag sa innan - jag känner mig inte orolig i alla fall.
    Oj, det var ingen dålig rabatt på maten: SKÖNT!! Kan tänka mig att det är ganska dyrt?

    Benet: Säger till dig som jag sa till Reyn innan: LÄS FORTARE MÄNNISKA!!!


    Elliot 090203
  • TrollBoll
    Reyn: När kan ni komma? Vi ska tapetsera imorgon, så snart är här visningsdugligt. Hade varit jättekul om ni ville komma upp! Vi kan inte nästa helg, men ge förslag på helger när ni kan sen i november/december, eller när ni nu vill/kan komma, så ska vi säkert kunna hitta något som passar oss alla.
    Ja, men skaffa en vanlig blogg, så kan du ju skriva om precis vad du vill.
    Tack så mycket, det ska vi.

    Millami: Det gör du rätt i.
    Elliot 090203
Svar på tråden Tjockismammor babblar vidare! Del 4