Inlägg från: TrollBoll |Visa alla inlägg
  • TrollBoll

    Tjockismammor babblar vidare! Del 4

    Hej tjejer!!!
    Idag fick jag mitt internet inkopplat minsann, varit utan i exakt en månad nu! {#lang_emotions_surprised} Måste faktiskt erkänna att det varit ganska skönt ändå, man får en hel del mycket vettigare saker gjort istället. Speciellt med tanke på att vi inte ens haft några tv-kanaler installerade heller, de fick vi igår.

    Har läst igneom allt jag missat sen jag flyttade, det var ju en del. Har säkert glömt något/något som jag ville kommentera nu, men jag hoppas att ni har överseende.

    Vi trivs jättebra i huset verkligen!! Kändes som hemma med en gång!
    Vi håller på att tapetsera för fullt, vårt sovrum och Elliots sovrum är klart nu, och i helgen ska vi ta tag i tv- och allrummet (två stora rum som utgör större delen av hela huset). Så idag lämnade jag Elliot hos mamma och han ska vara där i helgen! Första gången jag är ifrån honom - saknar honom sååååå mycket redan verkligen. Fällde t.o.m. en tår eller två när jag körde iväg utan honom... Men det är bättre att han är hos mamma än här med tanke på att här kommer vara kaos och slipdamm överallt. Vill inte att han ska andras in eller krypa runt i det...

    Just det ja, krypa... Han har börjat krypa!!! *stolt* Går lite knackigt fortfarande till och från och ibland dimper han ner på magen, men det går framåt och det går fort!! Ingenting står säkert länge. Dessutom har han börjat resa sig mot allt!! Ska bara stå upp hela tiden!! Men han är så härlig för han skrattar så gott varje gång han lyckas komma helt på benen - det är ju jättekul ju.

    Kan ju berätta att syskonförsöken börjar på allvar så fort jag får min nästa mens. Varit hos läkaren och fått hormoner utskrivna, så så fort det dyker upp en ägglossning så blir det att fara iväg till gynstolen. Denna gången ska det nämligen ske med hjälp av insemination! Läkaren tyckte att det kunde vara bra och menade att det skadar ju aldrig att maximera chansen. Så det känns bra - så ni får hjälpa mig att hålla tummarna att jag får en ägglossning så snart som möjligt. Det kan ju ta månader, men man ska väl vara positiv.

    Känns som att jag borde ha mer att berätta om på en månad... Men minnet. Så får återkomma om det dyker upp något mer.

    Freja
    : Stort grattis till lägenheten!! Kommer ju väl till hands nu med mer plats. Tycker dock att nu är liiiite själviska som inte ska ta reda på könet på bebisen ui magen; jag menar - JAG är ju nyfiken på vilket kön det är! Har ni inte tänkt på mig?? Reyn: Tack gulliga du som skriver att du saknar mig. Puss!!
    Läste det du skrev om Ds mamma - *suck* Vet ju inte vad det handlar om, men hallå? Vill man inte att ens barn ska må som bra som möjligt?? Trodde jag i alla fall... Hoppas att det blir bättre för er all, och att D mår bra nu. Kram till honom, och er alla!!
    Tråkigt att höra om hunden! Ytterligare en kram till dig!!

    Honey
    : Har inte missat dig och din svärmor heller. Jisses liksom... Nåja, man kan ju alltid hoppas att det blir bättre öve tid i alla fall... Kram till dig också!!

    AmoreElin: Jättegrattid till radhuset! Tur att det gick bättre denna gången än förra gången med den knäppa mäklaren. Benet: Naww, så gulligt, jag längtar efter att få höra mamma jag med. Här messas det också mamamamamamaa, men inget klart och tydligt ännu.
    Kul med barnsång, Elliot älskar också det - far runt som en vilde medan alla nadr barnen sitter fint i sina mammors knä. Min mamma säger att han blir mer och mer lik mig; dvs vildingbiten.
    ELMK
    : Såå skönt att höra att Elias äter bättre nu, måste vara en riktig lättnad förstår jag! Och GRATTIS till bebisen!!!! Så kul för er, verkligen!! Massor med kramar till er!! Duktig Elias som kan stå dessutom!


    Elliot 090203
  • TrollBoll
    Freja: Tack så mycket, gullig du är. Och tack för tumhållningen också, det kommer behövas.
    Elliot 090203
  • TrollBoll
    Tindra: Tack snälla. Ja, det är jättekul verkligen; bestämma allt själv!  Inte ens M har något att säga till om.
    Elliot 090203
  • TrollBoll
    Tindra: Just det, det var ju det jag skulle kommenterat också... Läste att du hade börjat jobba igen efter så lång tid... Hur går det?
    Elliot 090203
  • TrollBoll
    Tindra: Ja, det tar väl ett tag innan man vänjer sig och kommer in i det igen kan jag tänka mig. Det blir säkerligen bättre med tiden.
    Elliot 090203
  • TrollBoll
    Benet: Tack så mycket.
    Haha, jodå han har skött sig exemplariskt sen vi flyttade, men sen har han ju inte haft något annat (läs: internet) att göra heller. Så han har fixat och donat här hemma och leker med och passar Elliot en massa.... Får väl se hur det går nu dock när IT är tillbaka i huset.... *skeptisk*
    Elliot 090203
  • TrollBoll
    Benet skrev 2009-09-25 21:51:26 följande:
    Jag håller tummarna iaf!
    Tack så mycket.
    Elliot 090203
  • TrollBoll
    Granada: Tack så mycket. Hihi, du har en del att stå i nu då. Tokiga unge. Skönt att ni slapp gå igenom en operation, förstår att det känns skönt. Hoppas ni hittar ett kök ni gillar idag.

    Honey: Tack snälla! Ja, OJ!! SÅÅÅÅ skönt att han inte haft internet! Han har varit en helt annan människa och det har blivit mycket mindre irritation oss emellan också då just nätet är det som 90% av gångerna gör mig irriterad på honom. Får se hur det blir nu när det är tillbakan, men jag håller tummarna.
    Så skönt för både dig och Aleksi att han slutat med WoW!! Du vet ju att jag vet hur det känns. Spenderar han mer tid med Aleksi och dig nu då?
    Hoppas att svärfar kan fixa vattnet, det kan ju bli ganska dyrt med rörmokare... Men, måste man så måste man. Och lycka till med tapetletandet: min svåger har tapet över bänken i sitt kök och det är riktigt snyggt tycker jag. Så det kommer bli jättebra ska du se.
    Härligt dessutom med mer nattsömn, jag håller tummarna att det håller i sig. ELMK: Tack så mycket, ni är så gulliga allihopa. Haha, ja, jag har ju en hel månad värd av bilder som ligger på datorn och väntar nu... Ska bara hitta ork/tid att ta tag i att lägga upp dem också... Men de kommer, så ni kommer få att göra med att titta på dem sen. Tack så mycket, ja, man kan ju hoppas att det går lätt med syskon i alla fall. Jag har varit väldigt bitter på att jag inte kan själv så att säga, men det är ju som det är så jag har blivit bättre på att accpetera att jag behöver hjälp, och är ju givetvis jätteglad för den bra hjälp jag får.
    Håller tummarna att ni får lägenheten, men det verkar ju lovande då.
    Och ge inte upp med natten, det kommer säkerligen ta ett tag innan han vänjer av sig med ammningen, så är det bara. Det kommer att gå bra till slut.
    Elliot 090203
  • TrollBoll
    Honey: Nu har jag kikat på videosarna också: så duktig han är! Elliot lärde sig för bara två dagar sen så han hamnar fortfarande på magen efter några fyra-fem tag, men han är säkert grym nu när han kommer hem från mammas och har övat hela helgen.
    Jättefint golv, verkligen! Vi har sånt i hela vårt hus nästan.
    Elliot 090203
  • TrollBoll

    Nu ska jag äntligen strax hämta hem min lille fina bebis igen!!


    Elliot 090203
Svar på tråden Tjockismammor babblar vidare! Del 4