Inlägg från: TrollBoll |Visa alla inlägg
  • TrollBoll

    Tjockismammor babblar vidare! Del 4

    Här har det varit en så där dag... {#lang_emotions_undecided} Elliot är ju som han är just nu... *suck* Men han kan vara minst lika charmig som jobbig fortfarande, dvs när han själv har lust. Tur att charmen kommer igenom lite då och då, annars vet i tusan vad jag hade gjort...

    Benet
    : *asg* Excuse me!!! Hahaha, ok, ja, jag har faktiskt inte sett alls många om jag ska vara ärlig. Jag är väl inte lika bra stalker som du då! Jag har dock sett filmen tre gånger nu. Är precis hemkommen från bion för tredje gången nu.
    När jag inte är på bio så läser jag Eclipse nu igen... Får väl läsa den tills filmen har premiär den 30 juni - undrar hur många gånger man hinner plöja igenom den tills dess.

    Millami: Kul att hon växer på bra, och så duktig hon är!

    UKVP: Härligt att höra att du mår bättre.


    Elliot 090203
  • TrollBoll
    Benet: Ang. din bloggkommentar: nej, inget galler kring kaminen ännu!!! Jag och M har "bråkat" om det länge nu. Han tycker att det är fult och onödigt och säger "det är väl bara att hålla koll på honom istället". *morr* Så där har det låtit nu i snart tre månader sen vi flyttade, så nu har jag bestämt att jag ska ta och köpa ett galler vad han än säger, för mina pengar, punkt slut!! Ska bara hitta pengarna någonstans också, men det kommer, tro mig! Är livrädd vartenda gång det eldas!! Elliot är ju snabb som en vessla hur bra man än håller koll på honom!!
    Elliot 090203
  • TrollBoll

    Nu är det onsdag och sprutan är tagen. Så var nu gulliga och håll tummarna för mig!
    Idag ska jag med en kompis till stan och handla lite och sen kommer mamma hit ikväll och håller mig och Elliot sällskap medan M och min bror är på hockey. Så det blir nog en bra dag känner jag.

    Freja: Välkommen tillbaka.

    Honey: Ush... Jag lider verkligen med dig ska du veta. Nu kan jag ju inte komma och påstå att jag vet hur det känns att ha en unge som inte sover om nätterna, men jag vet precis hur det är att inte få minsta lilla paus ibland. Kram på dig vännen med förhoppning om att han slutar med sömndumheterna snarast!!
    Ps. du får gärna hitta lite ögongodis till mig och Benet också.


    Elliot 090203
  • TrollBoll

    Tack ska ni ha alla!

    ELMK: Grattis, det känns som att det gått väldigt fort denna gången verkligen, även för mig som ändå bara är utomstående. Likaså för Freja: Det är ju för guds skull nästan snart dags för dig redan! {#lang_emotions_surprised}


    Elliot 090203
  • TrollBoll
    Freja: Ja, verkligen! Hur har ni det med namn osv nu då när det snart börjar närma sig? Minns att du och sambon inte var riktigt överens innan om något namn, vilket det nu var. Har ni lyckats komma överens än??
    Elliot 090203
  • TrollBoll
    Freja: Hahaha, ja, just det, så var det ja. Vad har du för förslag på killnamn då? Nu tror ju jag iofs att det blir en flicka, men ändå. Vilket är flicknamnet då? *nyfiken*
    Elliot 090203
  • TrollBoll
    Freja: Åh, Saga är så fint verkligen tycker jag!! Jag har dock fått strikta order från min lillebror att det namnet är off limits för han har sagt sen han var ganska liten att om han får en tjej en dag så ska hon heta Saga. Freja och Loke; det blir lite valhall över det.

    Vickan: Aj, aj, aj... Ja visst får man mer förståelse, men det är likväl jäkligt irriterande med pissråttor. Bra att den är uppe nu då så han kan lugna ner sig igen.
    Elliot 090203
  • TrollBoll

    Måste faktiskt få meddela att det har varit en bra dag här hemma - relativit gnällfri övert lag! Det är första gången på flera veckor! Och då har vi ändå inte gjort någonting i dag, bara varit hemma, och hemmadagarna brukar vara som allra gnälligast! Elliot har istället varit jättemysigt och nästan bara viljat gosa hela dagen - så underbart! Tur man får en sådan här dag lite emellanåt så man verkligen känner att allt är värt det.

    Freja
    : Jo, jag förstod det. Fint blir det i vilket fall.
    Kul att det gick bra hos bm, trist med järnet, men när allt annat ser bra ut så får man ju ändå vara nöjd tycker jag.

    Reyn: Nej, detta var första gången du nämnt namnen här inne. Elodie har jag aldrig hört innan, bara Melodie. Hahaha, Marley får mig att tänka på Ms syster när jag väntade Elliot; hon tyckte att om det blev en pojke så skulle vi kalla honom Harley (som en motsvarighet på mitt flicknamn). I vilket fall är det fina namn, jag tyckte speciellt mycket om Elodie, har aldrig hört det någonsin. Var har du fått det ifrån?
    Ps. Jag trodde att du skulle följa "naturnamnen".

    Vickan: Alva gillar jag, tycker att det är jättesött. Hahahaha, att inte männen bara går med på "våra" namn med en gång; de vet ju att de förr eller senare kommer förlora och vi får som vi vill i alla fall.


    Elliot 090203
  • TrollBoll

    Ännu en relativt lugn dag här hemma, jag är nästan chockad! Man kan ju alltid hoppas att det kanske börjar lugna ner sig? Fast det är klart, man ska ju aldrig hoppas för mycket för då blir han väl jä*ligare än någonsin imorgon.

    Honey: Jättebra att Ari äntligen tar lite ansvar!! Du vet ju att du och jag är i liknande sits när det kommer till papporna, så jag vet vilken lättnad det är! M har också börjat ta lite mer ansvar här hemma när det kommer till E, och det är otroligt skönt. Jag får fortfarande göra i princip allt annat, men man måste väl börja någonstans. I vilket fall som helst så tror jag att Ari kommer att ta jättebra hand om A sen när han måste, så jag tycker att du bara ska slappna av och verkligen njuta av din barnfria julfest.

    Reyn: Vad menar du att Reyn betyder då?? Har jag faktiskt ingen aning om...?
    Haha, Alba ser jag verkligen som ett efternamn, men det är garanterat för att jag är skådisskadad (Jessica Alba). Sen tycker jag faktiskt att Marley är ett flicknamn när man har det som förnamn om jag ska vara ärlig, men å andra sidan så kan du ju välja det vilket kön nästa syskon än blir då. Fast Elodie är helt klart bättre, det var jättefint verkligen.
    *asg* Ja, Arthur på skånska är ingen hit alltså. (Vickan)


    Elliot 090203
  • TrollBoll
    Vickan: Vad menar du, varför får ni ingen hjälp?
    Elliot 090203
  • TrollBoll

    Hej hej tjejer!
    Här är det inget bra idag alls verkligen. Det har ingenting med Elliot att göra, utan med mig. Ända sen i tisdags har jag haft svårt att sova för på nätterna får jag så jäkla ont i magen verkligen!! Bara på nätterna av någon märklig anledning? Nåja, i alla fall... Inatt var det helt sjuk. Känns som jag ska gå av på mitten ibland och har bara kunnat sova två timmar... Resten av tiden har jag suttit i soffan och tyckt synd om mig själv... Har mått så jäkla illa också verkligen, helt sjukt! Jag har dock inte kräkts även om det känns som att jag skullat så många gånger...  Så idag är jag MATT på alla sätt och vis.... *gäsp*

    Reyn
    : Haha, jasså det var så enkelt. Nu vet jag det då.
    Ja, det är nog ett unisex namn... Och du har helt rätt i det du säger: när Elliots kusin föddes och de sa att hon skulle heta Ellis så höll jag på att tappa hakan, för det är uteslutande ett pojknamn för mig!! Ellis är ju tjej som du vet. Men det dröjde inte alls särskilt länge innan jag, nu, tycker att det är ett flicknamn. Det passar henne så himla bra verkligen.
    Hahaha, jasså? Varför tror du det?? Min mamma är också bombsäker på att mitt nästa barn kommer bli en pojke till, vet inte varför. Själv hoppas jag nog lite på tjej, hade varit så kul att ha en av varje. Dock blir jag givetvis själaglad bara det blir en till!

    Vickan: Ah, ok, då är jag med... Men... Kan ni inte "bara" få ägglossningsstimulering då? Det är ju den hjälpen jag får menar jag för jag har ju problem med ägglossningen just, iofs pga min PCO, men det borde ju inte spela någon roll. Prova gå till en privatläkare (om ni inte redan gjort det) och prata med dem... Säg att ni känner till vad problemet är och att ni redan försökt i minst ett halvår med syskonförsök (det var kravet här i alla fall).

    Mallis: Välkommen in och grattis till Meja! Kan inte gärna ge dig något råd om storebror för jag har bara en liten buse själv. Oj, hur kan det komma att bli två tummar?? Har jag aldrig hört talas om. Intressant.

    ELMK: Är det Isabella som blir tilltalsnamnet?? Edvin passar ju jättebra ihop med Elias. Måste ju fråga också; vad tror ni att det blir?? Vet ju att ni ska kolla, men alltid spännande att gissa i alla fall. Kul att du känner bebisen redan - så mysigt ju verkligen!! Hur har det gått med din UVI? Får du äta penicillin konstant eller hur funkar det? Många frågor såg jag nu...


    Elliot 090203
  • TrollBoll

    Inatt har jag fått sova! Ingen magont, ingenting, blev nästan chockad när jag väl vaknade av att det redan var morgon; förväntade mig att det skulle vara mitt i natten igen och jag skulle våndas lite till. Men nej...

    Idag har jag satt på Elliot pepparkakskostymen och tagit julkort på honom. Han var så söt så söt. Börjar bli hög tid att fixa med julkorten nu känner jag, speciellt med tanke på att jag gör mina själv; det går ju inte på fem minuter direkt.

    ELMK
    : Jag har ingen egen ägglossning alls; sist jag ägglossade var när Elliot blev till, alltså i maj 2008. Nu fick jag ju ägglossning i onsdags eftersom jag tog sprutan då, så det kan inte vara det eftersom jag hade ont första gången i tisdags.
    Haha, ok, men då håller jag tummarna för att det blir en flicka då. Skulle jag nu ha turen att lyckas bli gravid igen så hoppas jag också på en tjej faktiskt, mest för att det hade varit kul att ha en av varje. Har ni tänkt skaffa fler sen, eller ni är nöjda med två?

    Freja och Millami: Åh, nu blir jag avis, jag skulle också vilja ha ett Wii, med Fit bäda! Tyvärr finns det inga pengar till det ännu bara... En kompis har precis skaffat Wii dock, så jag kan ju alltid springa hem till henne när jag känner mig spelsugen.


    Elliot 090203
  • TrollBoll

    Hej hej, här är det bara bra, eller ja, jag lider fortfarande av magonda sömnlösa nätter, men annars är det bra. Ger det inte med sig snart så får jag kanske överväga att gå till en läkare, för om inget annat så börjar sömnbristen tära en del.
    Idag skulle jag och Elliot egentligen gått på babycafé med några andra mammor, men han sov så länge så vi hann inte. Jag ville inte väcka honom, så söt när han sover.

    Freja: Kan ju inte låta dig vara den enda som skriver.
    Duktig liten Freja som traskar på! Du får ta och knäppa en bild på henne in action så vi får se. Hahaha,  ha det så kul med ditt Wii imorgon.

    UKVP: Härligt att ni haft en bra helg hemma hos mamma. Och det  är aldrig fel med lite barnfritt heller.

    Millami: Så mysigt att hon kallar på dig. Elliot gör också det, periodvis. Ibland säger han mamma jättemycket hela dagarna och sen rätt vad det är så slutar han med det i ett par veckor... Klart att ni också ska unna er något! Inte bara barnen som ska ha kul.


    Elliot 090203
  • TrollBoll

    Jag upptäckte nyss två nya tänder i min lilles mun. Han har nu fyra med andra ord; kommer se ut som en vampyr. Han har nämligen fått i överkäken, men inte själva framtänderna utan en på vardera sida om där framtänderna ska komma.

    Honey: Åh så härligt det låter med bara vuxet sällskap och maaaaaaaassor med god mat. Bra att du hade så roligt! Liten eloge till A också får man väl ge som klarade sig igenom kvällen utan större missöden.
    Vilken underbar sköterska du verkar ha! Det är verkligen guld värt när man har det lite jobbigt kan jag tänka mig. Vad gäller att ha inneboende sovare så måste jag faktiskt få säga att jag tycker att det låter som en bra idé!! Du måste ju också få sova ut människa!! Förstår att tanken på att lämna honom över natten är jobbig, det tyckte jag också, verkligen jobbigt. Men Elliot har sovit borta nu tre gånger, hos min mamma, och det har gått jättebra, så försök släppa in idén om du kan. Jag tror att det kan göra underverk för dig.
    Vad gäller alternativ medicin, så vet jag ärligt talat inte riktigt vad jag tror om det, jag har inte alls mycket erfarenhet av det. Men jag håller till 100% med dig om att det är absolut värt att prova! Det kan ju i alla fall inte bli värre. Lycka till!!! Kram
    Just det ja; Heja Aleksi som står själv!!!

    Mallis: Där ser man, det var intressant. Men de ska "bara" operera bort den då? Inga konstigheter menar jag? Kikade in i din blogg, och hon är ju jättesöt.


    Elliot 090203
  • TrollBoll
    Reyn: Jag vet inte om det kanske kan vara det jag har... Det enda jag vet är att när jag var mindre så sa läkarna att jag hade just tarmfickor (som det står om i diagnosen du googlade) och att jag var tvungen att äta mycket fiberrik kost och definitivt hålla mig borta från mannagrynsgröt som jag åt var dag när jag var liten, och som fortfarande åker ner ganska ofta då jag verkligen älskar det. {#lang_emotions_embarassed} Det lägger sig tydligen som cement i fickorna sa de. Jag vet faktiskt inte om jag fick någon exakt diganos mer än så när jag var mindre, men jag har berättat för mamma nu om att jag haft ont igen för första gången på många, verkligen många, år. Mamma blev orolig och tycker att jag med en gång ska uppsöka en läkare!! Själv känner jag att jag nog vill avvakta lite till och se hur det utvecklar sig. Inatt gjorde det inte ont en gång så får se hur det blir de kommande nätterna nu. Det kan ju komma tillbaka och då ska jag absolut gå till en läkare. Vill som sagt ge det ett litet tag till bara - det har gått en vecka med smärtor nu (utom inatt då).
    Usha vännen, är så ledsen för att du inte mår bra där hemma, önskar jag kunde hjälpa dig. Tänker i alla fall på dig ofta! Kramar

    Mallis: Ok, men det låter ju inte som att det ska vara några större problem då. Det kommer säkert bli hur bra som helst.

    Millami: Hoppas det gått bra idag med alla barnen!
    Elliot 090203
  • TrollBoll
    Freja: Det är just därför jag vill ha ett Wii - vill ha en Fit-bräda till. Ser ju t.o.m. kul ut att träna när man står på den och "leker".

    Millami: Kul att höra att det gick bra. Är du sugen på en till?
    Elliot 090203
  • TrollBoll

    Här har vi det lite stressigt idag.... Ja, kanske inte ännu, men snart så.
    Idag är lite av lilla dagen D för mig, måste iväg och lämna blodprov idag för att se om jag hade någon ägglossning eller inte nu sist när jag tog sprutan. Svaren får jag väl aldrig idag, men provet måste tas idag i alla fall.
    Efter det ska vi simma; första gången på nya fortsättningskursen. Ska bli kul. Irriterande med tiden dock... LAB där i stan stänger 14, alltså måste jag vara där en stund innan 14 för att ta prov, men sen är inte simmet förrän 16:15 så det blir en massa dötid för oss som jag inte har någon aning om hur jag ska fylla. *mutter* Hem åker jag ju inte, det är ingen mening... Jaja, det ordnar sig nog, om inget annat får vi ta gå, gå, gå, gå, gå tills tiden blir baddags.
    Efter badet ska vi en snabbis hem till Elliots farfar, och sen ska vi hinna handla någon gång under dagen också... Fråga mig bara inte när...

    ELMK: Hmmm.... Vad ska vi dra till med? Svårt att gissa... Du kanke får en av varje. Nejdå... Jag tror nog att jag gissar på tjej denna gången. Eftersom alla (nästan) fick pojkar sist så tycker jag att det borde vara dags för lite flickor nu.


    Elliot 090203
Svar på tråden Tjockismammor babblar vidare! Del 4