Inlägg från: TrollBoll |Visa alla inlägg
  • TrollBoll

    Tjockismammor babblar vidare! Del 4

    Äntligen tapetseringsdags!!! Jag slipper mitt kaos inom några timmar - ljuvliga tanke!


    Elliot 090203
  • TrollBoll
    Reyn: Nej. Den är nog den enda helgen vi inte kan. Vi ska på gåsmiddag den 14e - är ju Mårten Gås i veckan (som jag aldrig hade någon aning om att ens fanns förrän jag beblandade mig med skåningarna. )
    Elliot 090203
  • TrollBoll

    Hej tjejer!!
    Hoppas allt är bra med alla...
    Får jag skriva något lite "fult"? Kan inte riktigt blogga om det då personerna det handlar om läser mig blogg, så skriver av mig lite här ist.
    Jag nämnde ju innan att Elliots farbror med familj också ska ge sig på syskonverstaden nu. Idag fick jag ett mess från J (mamman) att de varit hos läkaren och allt hade sett bra ut så nu ska de också får börja behandling igen (J har ju samma hormonrubbning som jag).

    Min första tanke var - shit vad roligt!!!
    Min nästa tanke var - NEJ!!! Jag vill ha syskon först!! {#lang_emotions_embarassed}
    Känner mig lite ful som tänker så... {#lang_emotions_embarassed}

    Saken är den att det hade varit jättekul om vi fick barn samtidigt; det menar jag verkligen! Tänk så kul det hade varit för barnen, och för mig och J för den delen som kunde följa åt! Det hade varit underbart kul verkligen!
    MEN... {#lang_emotions_embarassed} Om hon skulle lyckas bli gravid innan mig, och speciellt evetuellt långt innan mig, så vet jag inte hur jag hade hanterat det. Tror att jag hade förgåtts av avundsjuka... {#lang_emotions_embarassed} Det värsta av allt är att jag trodde att jag skulle kunna sätta mindre press på mig själv och bli mindre arg på min kropp denna gången eftersom den inte funkar som den ska, iom att jag nu redan har världens finaste pojke. Och jag trodde att jag har hanterat det ganska bra denna gången... Men nu kommer alla de gamla känslorna om misslyckade tillbaka och jag bara känner att jag vill vara gravid NU och inte snart, sen, eller evetuellt aldrig igen.

    Det som gör att det känns ännu hemskare är att jag tror inte (?) att J hade tänkt likadant om jag hade blivit först så att säga... Man vet ju aldrig, men jag tror inte det i alla fall...

    Nåja, vet inte var jag ville komma med detta egentligen. Ville som sagt bara skriva av mig lite, och J läser mig blogg, både mina vanliga och den här på FL. Och vill för mitt liv inte "säga" det till henne! {#lang_emotions_embarassed}


    Elliot 090203
  • TrollBoll
    Reyn och Liisa: Tack så jättemycket! Det blir alltid bättre med lite förståelse. Ja, innan jag blev med Elliot så kunde jag knappt se en gravid mage utan att få ett utbrott - antingen ilska eller tårar... Jag avskydde alla gravida och deras magar; hela världen var emot mig metalitet ungefär.
    Ush nej, jag skulle aldrig kunna säga det till henne - jag tycker jättemycket om J, hon är jättehärlig och snäll och skulle aldrig vilja göra henne ledsen.

    Reyn: Helgen efter 20-22 funkar finfint!
    Elliot 090203
  • TrollBoll

    Ni vet det där jag sa igår??
    Jag skulle aldrig sagt något - nu måste jag vara stark!
    Kommer uppdaterna bloggen under dagen (ej gjort det ännu), så skriver mer där...


    Elliot 090203
  • TrollBoll
    Reyngirl skrev 2009-11-03 15:23:09 följande:
    Näää Redan??
    Mmm... hon kollade för säkerts skull innan hon började ta tabletterna idag och det visade sig att de hade lyckats utan hjälp... Jag var den första hon ringde, bara någon minut efter hon fått veta för hon ville  inte att jag skulle behöva höra det på omvägar. Som sagt, hon är jättegullig. Men jag är allt lite ledsen... Kan inte hjälpa det.
    Elliot 090203
  • TrollBoll
    Lia: Tack!

    Reyn: Hur blir det? Kommer ni helgen den 20-22?? Planeringsmänniskan i mig vill veta.
    Elliot 090203
  • TrollBoll

    Tack så mycket tjejer för er förståelse.
    Jag kan ärlig säga att jag har (åter igen) blivit basatt av tanken på att bli gravid sen jag fick svågerns nyhet - är grön av avundsjuka! Men jag känner att jag (för tillfället) i alla fall har lite grepp om mig själv. Kommer en tår då och då, men det är ingenting mot förra gången så... Hoppas på mens nästa vecka så då är det bara att på det igen.

    AmoreElin: Ush, kan inte ens tänka mig hur det skulle kännas. Förstår nu vad det var du ville prata med mig om. Ledsen att jag inte kunde hjälpa dig...

    Millami: Skönt att höra att allt gick bra med Nea!

    Benet: Men knasiga unge som inte sover!! Jag håller tummarna att han slutar upp med de tramsigheterna bums!! Kan inte vara kul för någon förstår jag!
    Lycka till med Wilmer imorgon!!
    Är du klar med böckerna nu eftersom du är tillbaka?
    ELMK
    : Om du läser detta; har också undrat över dig... Hoppas att ni mår bra både du och de dina! Kram


    Elliot 090203
  • TrollBoll
    Benet: Tack så mycket vännen. Vet inte om det går att påverka läkaren... Han har redan min gamla journal faktsikt, jag skickade efter den och tog den med mig första gången jag var hos denna nya, i juni. Jag ska prata med honom om det igen när jag ska dit nästa gång... Vilket blir bara mensen behagar komma - 12 dagar efter mensens första dag ska jag dit (standard ul på dag 12 när man äter pergo). Nästa helg borde den komma...
    *asg* läs du dem på engelska också, det gör du rätt i, men ge f*n i att bli lika uppslukad så du försvinner igen.
     
    ELMK: Kul att höra att allt går bra med flytten! Härligt när man känner direkt att man trivs! Men du, det tar ju ett tag att packa upp ju; jag håller på med de sista lådorna nu i helgen, och det är två månader sen jag flyttade! Ska bli kul att se korten på nya stället sen! Du, skulle jag förresten kunna få adressen till din blogg igen?? Har ny dator och alla mina favoriter är kvar på den gamla...
    Elliot 090203
  • TrollBoll
    UKVP: Usha, lät inget vidare alls det där. Hoppas det blir bra snart!

    Reyn: Ha det så kul idag!
    Elliot 090203
Svar på tråden Tjockismammor babblar vidare! Del 4