• Ullis K

    Utredning hos Alan E. Beer

    Lattemaja; gud vad härligt det låter med alla hjälpsamma människor. Ser framför mig hur du måndag morgon far fram som en virvelvind för att hinna med den snäva tidsramen. Håller med Missne om att själv får man kämpa sig till allt. Man måste vara om sig och kring sig för att få den hjälp man har rätt till!!
    Följer med spänning!!!

  • Ullis K

    Hopplöst att det inte ska klaffa när det verkligen behöver göra det..... Jag tycker att du gör rätt i att se framåt och jag önskar dig verkligen all lycka till och följer dig här med spänning!!

  • Ullis K

    Lattemaja; herregud du måste vara en klippa på att driva projekt.... vilken arbetsgivare som helst vore glad att ha dig!!! Vilket driv!! Men det är klart har man målet klart för sig borde det vara lättare. Jag är grymt imponerad. Tror inte att jag själv hade orkat....
    Lycka till nu! Ska tänka på er på tisdag!!!

  • Ullis K

    Lattemaja; Härligt!! När jag såg att du varit inne vågade jag nästan inte kolla.....tänk om något gått snett igen menjag kunde pusta ut där!!! Antar att ni oxå drar en lättnandens suck nu? Första hindret avklarat!!!

  • Ullis K

    Lattemaja; STORT GRATTIS!! Vilken grej! Hoppas allt går bra fortsättningsvis. Jag är också nyfiken på den där boken du pratade om!!!

  • Ullis K

    Lattemaja; Skit,skit och åter skit. Varför ska det krångla så för dig. Jag har precis "misslyckats" själv...igen med andra IVF:et!! Det är som Bling säger; man bryter ihop och allt känns förjäkligt men sen går man vidare. Det är konstigt hur man funkar men antagligen en rätt bra överlevnadstrategi. Skönt ändå att du har alla tester gjorda. Hur har det gått med samtalet från "Amerikat"?

  • Ullis K

    Lattemaja; Vad jobbigt med missfall, abortpiller och allt. Verkar som om du får vara med om det mesta.
    Nu har du iaf fått det svart på vitt. Det här med att vissa inte kan få barn tillsammans men sen kan få det med någon annan får en helt ny innebörd för mig. Det är ju helt sjukt och orättvist. Har du kollat upp hur stora chanser man har med den här behandlingen? Verkar som du säger ju inte som någon särskilt svår behandling att göra. Vilka skäl finns det för att inte fler länder kan göra den? Hoppas ni kommer fram till något bra!!

Svar på tråden Utredning hos Alan E. Beer