• Lybe

    2:a barnet i november från Malmö (3)

    Hej!

    Nu har vi kommit lite i ordning i huset, lånat mobilt bredband av min syster tills vi får vårat bredband inkopplat.

    Tråkigt att det inte blev nåt i helgen...men jag är gärna med på nån träff framöver.

    Jag ska jobba till den 29oktober....känns som en evighet till, har såna samandragningar o ont i ryggen....men ska kämpa på. Vill inte börja ta av dagarna så långt innan...

    Kram på er o hoppas att ni mår bra

  • Lybe

    Hallå på er

    Allt bra?

    Här är det som vanligt=) känns som jag kan det här med o vara gravid nu... 5veckor till bf idag. Om en vecka fyller min stora tjej 4år, gått så fort, hade bf med henne för 4årsen idag....minnen=)

    Har bestämt mig för att gå ner på 75%from nästa vecka, hoppas att de ska fungera de 4veckorna som jag har kvar o jobba. Igår var jag ute med jobbet, spela biljard o åt, känns idag=) har ont i huvet o är seg, sympatibakfull med vissa på jobb som nog inte mår så bra idag=)

    Hoppas att allt är bra med er andra

    Kram

  • Lybe

    Hej på er

    Så härligt med nerdräkning hos alla nu=)
    Har mindre än 4veckor kvar till BF men är rätt inställd på o gå över. Har mindre än tre veckor kvar o jobba, om det nu kommer funka, Har massa samandragningar o ryggen är totalt paj=(, ska gå ner lite mer itid. Min barnmorska missade o ge mig moderskapsintyget o jag har noll koll på alla papper som ska skickas in, så jag lär ju få vänta på min föräldrapenning. Ni som gått hem nu eller snart går hem börjar ni plocka dagar?

    Dottern fyllde år i lördags så vi hade släkt kalas, min familj kom ner o bodde här i helgen, mys.
    Barnkalaset bli på söndag o sen ska jag bara slappa de helger som är kvar=)

    Tänkte om nån vill komm på lite fika hemma hos mig nästa fredag? den 23. Jag o dottern är lediga så syskon får gärna följa med, Skulle vara så kul o träffas innan alla ploppar.

    Ser att det är några som bestämt sig angående vaccinet, jag har nog bestämt mig för att vänta till bebis kommit ut, innan jag tar det o har nästa helt bestämt att dottern ska få sin på torsdag...så svårt tycker jag....

  • Lybe

    Hallå

    Ja eftermiddagen passar jätte bra, ska till bm på fm. Vi bor så att man kan åka buss. Nu vet jag inte vart ni andra bor men vi bor på rostorp så man kan ta buss från stan, antingen gustv eller centralen.

    Min sambo o dotter har varit o tagit sprutan, sambon i onsdags o o dottern igår. Sambon blev dålig i går fick frossa o illamående men idag mådde han bra o är på jobbet. Filippa klagade lite i går kväll att det gjorde ont i armen men idag har hon inte sagt nåt. Håller mina tummar att hon kommer må bra.
    Jag ska också ta sprutan när bebos kommit.

    Hoppas att ni får en bra dag

  • Lybe

    Hallå

    Idag har jag haft rätt mycke samandragnignar...men mer än så blir det ju aldrig

    Har skickat inbox till dig miamisan, Vill fler komma säg till så får ni också inbox vilken adress vi bor på. skickar till dig me Ulrika så håller vi tummarna att du känner dig pigg på fredag.

    Kram kram

  • Lybe

    Hej!

    Har messat dig miamisan. Har inte mått bra alls idag, mådde helt ok i morse men sen fick jag ont i halsen,tappade rösten o mått allmänt kasst, vill inte riskera o smitta ner er så jag ställer in imorgon. Jag hoppas att ni vill komma nästa fredag istället? Då har jag slutat jobba o kan närsomhellst.

    Kram kram

  • Lybe

    Åh vad spännande att det är nära för några nu Jag har 12 dagar kvar, men är också inställd på o gå över, gick över en vecka med dottern

    Tråkigt att massagen inte var bra, skulle vilja gå på nåt sånt min rygg är så trött....men jag brukar tvinga sambon=)

    Skulle vara jätte kul o ses på fredag, det är masskerad på dotterns dagis så hon ska gå mellan nio o halv tolv...så om nån kan den tiden så följer jag gärna me.

    Nu ska jag slappa lite varit hemma idag me, men imorgon är det jobb igen 3dagar kvar

  • Lybe

    Hej på er

    Åh har du passerat datumet nu, spännande

    Jag hade riktigt mycke förvärkar igår, trodde nästan att det var dags, men det lugnade ner sig o idag har det varit lungt, men springer också på toa väldigt ofta.

    Vill nån träffas nåt i veckan? Har dottern på dagis mellan 9-15 måndag till torsdag

    Kram påer

  • Lybe

    Hej på er.

    Här är en till med förvärkar, kommer o går hela tiden men blir inget av de. Vill att bebis ska komma nu. Har dock 3dar kvar till BF....

    Väntar med spänning för att se om nån skrivit att försts trådbebisen kommit....
    Hoppas ni får en bra dag i stormen

    Kram kram

  • Lybe

    Godmorgon på er

    Jag gick över 1vecka med dottern. så är rätt inställd på att gå över nu me...o det ser ju så ut har BF imorgon o nu har jag inga känningar alls....
    Har ni börjat få alla samtal o sms? Det har jag, min svärmor ringer mig varje dag o samma tid, o varje dag har jag sovit, brukar passa på o sova en stund medans dottern är på dagis.
    Jag vet själv hur nyfiken man är när nån är gravid men samtidigt känner jag, tror ni inte att vi hade ringt o den var ute?

    Har nog frågat förut men kommer inte i håg svaren...Vet alla vad det är för kön på bebisen? Vi vet inte det så det är spännande, jag tror på tjej o sambon kille=)

    Nu ska jag strax till BM, hoppas att det blir sista besöket där

    Hoppas att ni får en bra dag o att det kommer lite bebisar snart

    Kram kram

Svar på tråden 2:a barnet i november från Malmö (3)