Inlägg från: nyinflyttad |Visa alla inlägg
  • nyinflyttad

    Liga Match

    Har nyss kommit hem efter en månad på Sicilien. Det har verkligen varit super härligt att vara tillsammans hela familjen så länge helt uten den vardagliga stressen!

    T har också mestadels hela byxor, trots att hon är en riktig klättrare. Hon har jämt benen fulla med blåmärken. Hon har vuxit så mycket över sommaren så alla byxor har nästan blivit för korta.

    Vi hade kalas både när hon fyllde 3 och nu när hon fyllde 4. Eftersom hon hunnit bli bjuden på flera kalas blev det ganska många barn och det hade nog varit bra med lite uppstyrda lekar..vi hade bara fiskdamm. Dom lekte rätt bra själva men det kändes lite kaosartat ett tag!

    Hoppas att det gått bra med jobbstarten Esma! Jag började också med 50 % och det var skönt tyckte jag.

    I morgon kommer mina föräldrar hit med våra husdjur. Har varit husdjurslösa i snart två månader nu. Ska bli skönt att komma ut på alla promenader igen oavsett väder!

    E sover fortfarande så dååååligt på nätterna.

  • nyinflyttad

    Lsy: Vi hade hyrt en lägenhet privat, funkade jätte bra. Det fanns inte pool men var rätt nära till stranden. Flög med Ryan så det blev hyfsat billigt .

    Jag äter minipiller och mår bra med det men har funderat på att byta till något annat eftersom de inte känns helt säkra..vi har inte planerat något fler barn. Men jag har hört mest negativt om spiral så jag vet inte om jag törs prova det. Ska bli intressnt att höra vad du tycker om p-staven lsy.

    Låter otäckt med grannkillen Aros, så snabbt det kan gå. Blev inte H jätte rädd?

    Jag har inte slutat amma E helt än, men skulle verkligen behöva det eftersom hon sover så dåligt på natten. Hon börjar kännas för stor också men hon vill inte alls sluta, blir helt otröstlig. Någon som har ett bra tips???

  • nyinflyttad

    Trist med målning av rummet Sol! I går hade T dragit med något hårt på vår nya TV så nu är hela glaset repigt . Hon skyllde på lillasyster som knappast når upp så högt. Det är bara materiella saker men så tråkigt ändå .

    T:s humör går upp och ner men hon verkar vara inne i en period av både trots och humörsvängningar, väldigt lätt till gråt. Stackars liten, inte lätt när känslorna far åt alla håll.

    Vi har sökt dagisplats till 1 december men har inte fått besked än. Här måste man söka ny plats för stora syskonet också som varit 15 timmar/vecka.

    Krya på alla sjuklingar!

  • nyinflyttad

    Glömde: grattis till nya jobbet Esma!!!

  • nyinflyttad

    Sol: jag tycker att det är jätte svårt att veta hur man ska göra med vaccination. Tror inte att vi kommer att vaccinera oss...men svårt som sagt.

    Yoyna: Låter härligt med en månad i Thailand!!

    Esma: Vad svårt att veta vad F reagert på då..men härligt att han mår bättre och är nöjdare i alla fall!

    Vad jobbigt med två olika dagis Aros! Jag hoppas verkligen att vi slipper det.

    Tildas dagis har rivits så hon har gått i tillfälliga baracker ett tag. Nya dagis skulle egentligen vara klart till december och vi hade då planerat att skola in E. Men nu kommer det inte att bli klart förrän januari och de kommer att göra om avdelningarna så det är inte nägon idé att skola in i december. Vi har inte ens fått besked om vi har plats till barnen och måste också försöka lösa december med jobben . Jag har jobbat heltid sedan juni och A är hemma helt.

    Dags att sova...tycker inte bara att det är barnen som har svårt att ställa om till vintertid

  • nyinflyttad

    Jag har inte läst tråden men vi ger kvällsmat typ mjölk och macka, gröt eller fil och flingor.

  • nyinflyttad

    God jul till alla!! Hoppas att alla har det mysigt och inte stressar för mycket. Det är så härligt med snö, första vita julen på länge

Svar på tråden Liga Match