Inlägg från: Milkina cerka |Visa alla inlägg
  • Milkina cerka

    Hemmamammor del 6

    Gamla tråden tar slut så här kommer del 6. Tiden går fort när man har trevligt .
    Välkomna alla gamla som nya!

    Del 1: www.familjeliv.se/Forum-11-236/m35411143.html
    Del 2: www.familjeliv.se/Forum-11-236/m37876367.html
    Del 3: (av någon anledning hittar jag inte länken hit..:( )
    Del 4: www.familjeliv.se/Forum-11-236/m42792614.html
    Del 5: www.familjeliv.se/Forum-11-236/m45245221.html
    Nu är det bara att prata vidare !

  • Svar på tråden Hemmamammor del 6
  • Milkina cerka

    Känner mig heelt okvalificerad att svara dp både du o. IrenerI är taggade, men ja får erkänna att i bland e jag umgås så ses det som det ja.
    M e n själv anser jag att cdet beror på, har det en mening så är det ju en helt annan sak, säg något som var viktigt för ngn man förlorat(som man ofta sett på Miami Ink) sina barns eller sin älskades namn el. bild på dessa.
    Hoppas du förstår att jag inte menar ngt illa, men själv skulle jag vara livrädd för hur o n t detta skulle göra .

  • Milkina cerka

    Undrar vad det är för fel på mitt tangentbord.. får verkligen slå ner tangenterna för att det skall synas, jaja..
    Haha, minns min 30årskris, men här hade den med att inte bli gravid att göra..
    Handlar nog mindre om klass än om umgänge tror jag - det är helt enkelt inget som förekommer bland mina vänner.
    Medan tex. min dotter funderar på att tatuera ett Bibelcitat el. Bibelhänvisning - något som skulle ligga ganska nära mig o. betyda oerhört mycket(tex. Joh 3:16 "så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde son på det att var och en som tror på honom inte skall förgås utan hava evigt liv). Medan andra jag känner säger att hade det varit meningen. så hade Gud försett oss med tatueringar.. Usch vad tråkig jag känner mig nu .

  • Milkina cerka
    IrenerI skrev 2009-10-03 19:52:38 följande:
    Ja alltså jag tycker de mest beror på tatueringen om de är "trashigt".När jag gjorde min första för 7 år sen gjorde alla tribaler i svanken ungefär. Och jag tycker inte de är fult men de känns väldigt trist och "göra som alla andra" när man ser sånna.Finns mer tatueringar som jag får rysningar av som också känns som "min kompis gjorde en så då gjorde jag en med för att vara tuff" typ. Och då tycker jag inte alls om de.Medans andra blir man avundsjuk på deras tatueringar och attityden som de skapar Just mina tatueringar betyder nått för mig iaf, namnen på barnen (Ja frejas och Irmelins står inte där än men till våren hoppas jag att de blir gjort)Och katten på ryggen är just för att jag gillar katter
    Ja, det är ungefär så jag menar, barnen är ju barnen o. i mitt fall skulle det kunna bli en katt såväl som en häst isf .

    Marre - Ja, jag länkade Heather(o. IrenerI som du ser), men Petra kanske du vill länka till, jag känner ju inte henne.
  • Milkina cerka

    Marre - Men det låter ju jättefint med första bokstaven i barnens namn i banderollen - då blir den ju mer "egen" o. just "din".

  • Milkina cerka
    marre67 skrev 2009-10-03 20:20:01 följande:
    ja det är ju klart. Men när vi var i turkiet så sa min sambo: ta av dej korset för de gillar inte kristna svenskar här.(vet ej om det stämmer)hade på mej ett guldkors, då vart jag lite nervös mitt i allt och sa men hur ska jag kunna gömma undan korset som är tatuerat på armen? Och det är ganska stort 2x2 cm ca. så tatueringar är väl inte av godo heller alltid...??
    Hade aldrig kunnat förneka något som jag värderar så högt o. definitivt inte tagit av det(halsbandet) med mindre än att en myndighetsperson skulle beordrat det.
    Ett tatuerat är ju möjligt att skyla med kläder(iofs beroende på placering).
    Har varit i både Marocko o. Tunisien, i båda länderna hade jag kors om halsen utan problem av ngt slag.
    Tråkigt att du kände dig så rädd .
  • Milkina cerka
    marre67 skrev 2009-10-03 20:31:12 följande:
    ja jag tog då utan tvekan av det snabbt, blev livrädd faktiskt och min sambo sa inte så för att han inte gillar kristna. Tänkte bara att min tro finns ju inom mej, den behöver jag inte riskera mitt liv med om det är så det verkligen är.ska lägga barnen nu, kommer tbx sen.
    Samma här, lillan borde lägga sig nu.
    marre67 skrev 2009-10-03 20:32:36 följande:
    förresten, vi var till turkiet -06 och det var väldigt oroligt där då med en massa attentat mot turister osv.
    Förstår dig, oroligheter är inte att leka med, men försiktiga familjen (som vi är) hade aldrig åkt dit under de premisserna .
  • Milkina cerka
    marre67 skrev 2009-10-03 20:51:34 följande:
    spomenka- jag skulle faktiskt inte heller åkt om jag vetat, men jag visste inte. Vi bestämde oss från ena dan till 2 dar senare så åkte vi.Sen fick jag höra att det vart mkt attentat mot hotell osv, usch, Tur vi hade all include, så vi var mest på hotell området som var hårdbevakat, ett av de bästa som fanns på Alanya.
    All Inclusive är bra, helt ok faktiskt, hade vi när vi var i Tunisien.

    Den enda gång jag varit riktigt rädd utomlands, var när vi var i Jugoslavien o. de lämnade ut Milosevic till Haag o. vi skulle flyga hem - genomsökningen av bagaget var inte att leka med, de trodde stora dotterns GameBoy var en bomb eller något, d e t var tyvärr omöjligt att förutse o. riktigt otäckt.
  • Milkina cerka

    #21
    Ingen aning, men själv brukar jag låsa min väska med ett litet hänglås, o. aldrig att någon har brutit upp det eller velat se innehållet - men förstår känslan tror jag...


    marre67 skrev 2009-10-03 21:33:23 följande:
    förresten, vad hände när de trodde det om gameboyet? flickan måste blivit livrädd hon med
    De plockade av väskan från bandet o. vi fick öppna den, de var nöjda när vi givit dem batterierna . Men innan vi kom på vad de var intresserade av, d å var vi jätterädda allihop(jag, dottern, mannen o. min pappa).
    marre67 skrev 2009-10-03 21:37:14 följande:
    förstår din tanke och känsla så väl. själv har jag redan kommenterat i den tråden, och jag sa självklart........om jag skulle kunna hjälpa ett litet barn från ett fattigt barnhem så hade jag OMG gjort det , men tyvärr så är jag för gammal för det nu.En kompis till mej är adopterad och hennes adoptivföräldrar har aldrig gjort skillnad mellan bio barn och henne. Synd att du hade sån otur. måste vara en hemsk känsla att växa upp med.
    Har inte läst allt i tråden men har ändå fått känslan av att vi är flera som inte mått bra av det o. mer el. mindre tycker att det är fel att rycka upp en liten människa med rötterna.
    Likaså var det någon som hade adopterad man som också sade nej till adoption, stämmer siffran att 25% av de adopterade får problem i ngn mån som nämns på en av de första sid. i den tråden är det en oerhört hög o. sorglig siffra ...
Svar på tråden Hemmamammor del 6