• Anatha

    Liten blödning = missfall??

    Det är naturligt att blöda. Men när jag fick mitt missfall så ringde jag och pratade med en barnmorska och hon sa att det inte var någon som helst fara för att jag klarade mig med ett trosskydd eller mindra binda och att det bara droppade lite. Det visade sig sen ha varit ett missfall. Symtomen gick över efter ett tag och jag fattade att något var fel men alla bara övertygade mig om att jag hade fel och nojjade.

    Ledsen att berätta att det kanske inte är ok men jag hade hellre åkt in och kollat direkt än att gå flera veckor och tvivla men alla tyckte att jag hade fel.

  • Anatha

    Alltså graviditetssymtomen försvann det var det jag menade med att symtomen försvann. Jag blödde bara i ca två dagar och som sagt inte speciellt mycket.

  • Anatha
    stelis79 skrev 2009-10-05 23:07:34 följande:
    Ok, när försvann grav.symtomen då? Direkt efter blödningarna eller senare? Min tjej blödde bara lite i lördags, inget efter det o har fortf grav.symtom kvar...
    Jag vet faktiskt inte riktigt. De försvann ju inte direkt och alla i min omgivning försäkrade ju mig att det skulle vara bra inklusive sjukvårdspersonal jag pratade med på telefon. Jag hade inte så mycket symtom och har aldrig varit illamåande. Till slut kände jag bara att det var något som var fel det går inte riktigt att beskriva jag bara visste.

    Jag blev i alla fall gravid igen bara 3 månader senare och har nu passerat helvtid.
  • Anatha

    Tänk inte så mycket på det då går det mycket fortare. Hitta på grejer istället :)

    Sen är faktiskt inte missfall hela världen. Ni vet ju att ni är fetila och i så fall blir det bara lite senare. Självklart vill man inte få missfall men eftersom jag har fått det så vet jag att det inte behöver vara världens undergång och jag ska ju faktiskt få en lite tjej nu snart.

Svar på tråden Liten blödning = missfall??