• JFL

    Feb04 - ytterligare en gång...

    TACK!!!! {#lang_emotions_flower}


    Teskedsmamman, min hjältinna!
  • JFL

    Jippi, idag har det faktiskt hänt nått:


    Idag när jag borstade tänderna på Elsa upptäckte jag att det stack upp en ny tand bakom framtanden i undre raden. Hennes första permanenta tand! När jag sedan känner på tanden framför är den lös . Så underbart kul!
    Jag har noterat hur framtänderna plötsligt har fått en glipa mellan sig, men trodde snarare att hon höll på att få sista kindtanden på ena sidan, och därför trycktes tänderna ihop på den sidan, inte att det var en stor tand på väg upp.

    Elsa blev både glad och lite bekymmrad, det är inte lätt att hantera all uppståndelse; alla tittar och klämmer + att vi ringde mormor som blev jätteglad men samtidigt sa " Men herregud vad det går fort, nu är hon ju stor!", samt att det fysiskt händer nått med kroppen.

    Det bästa av allt är nog att hon inte har märkt av det hela, att hon inte har haft ont. {#lang_emotions_apple}

    Så nu väntar vi bara på att tanden lossnar och vi får besök av tandfen för första gången.

  • JFL

    Nej Teskedsmamman, jag tänkte på det, han har ju varit utan en framtand ett tag nu.

    Åh vad de är irriterande de där spamavstägningarna. Man borde få möjlighet att länka en utgången tråd till en ny utan att bli tillfälligt avstängd. Det är så irriterande.

  • JFL
    Teskedsmamman skrev 2009-10-10 22:33:41 följande:
    Här ligger vi nog efter de flesta, men iförrgår fick Totte en ny cykel, ny-ny och inte ny-ärvd (som alla andra cyklar) och igår slängde vi stödhjulen!
    " target="_blank">

    Åh vad kul att se och vad han är duktig. Elsa fick en ny cykel i födelsedagspressent, så lärde hon sig att cykla på den i somras, efter 1 månad hade kedjan hoppat av och efter ett par gånger till så har cykeln nu gått helt sönder. Hon har fått återgå till sin lilla cykel hon hade förra åtet, stackarn. Skruttcykel.

    Ps, det var kul att höra din röst, jag har altlid tittat på dina filmer utan ljud, men nu har jag fått ljud på min dator
  • JFL

    Hjälp vad gör man med 6-årstrotset? Idag har det varit förjävligt! Hon gråter och skriker i sitt rum just nu. Hon är rent av elak och tidigare idag när hon var arg för att jag inte lät henne titta på TV så klippte hon sönder en massa teckningar som hon och Alice hade gjort. Hon har en ilska inom sig som verkar okontrollbar. Jag fixar inte att kontrollera henne. Tror att vi har bråkat ordentligt 4 gånger idag och det är ovanligt mycket.

    Teskedsmamman: Låter spännande, lycka till

  • JFL

    Plopp. I helgen åkte tanden ut. Var den är vet vi inte. Hon vägrade att röra vid den och vägrade låta mig röra vid den. 2 veckor efter att vi upptäckte att den var lös så var den helt borta plötsligt. Det är rätt skönt, nu är det bara resten av tänderna som ska ut {#lang_emotions_djavulsk}

  • JFL

    Imorgon ska jag ta båda tjejerna till BVC och vaccinera dem mot flunsan. Har äntligen bestämt mig för att det är det rätta för oss. Ska själv ta den senare och maken får ta den via jobbet, och ska försöka göra det denna vecka.

  • JFL
    Docendo díscimus:

    Vad härligt att läsa att Linnéa gör sådana framsteg och att de stöttar henne på nya fsk. Det verkar verkligen ha varit bra att ni bytte.

    Teskedsmamman: Trist att vaccinet var slut, det verkar nästan vara hopplöst på vissa platser att bli vaccinerade. Dessutom verkar många kommuner och vårdcentraler fortfarande bara vaccinera riskgrupperna.

    Jag hade sån tur, på BVC vaccinerade de hela familjerna, dvs alla vuxna som kom med också. hade jag bara släpat dit R också så hade vi alla varit vaccinerade. Dessutom behövde vi bara vänta 45 min, och barnen lekte som tokar o väntrummet så det gick verkligen så bra.
  • JFL

    God Jul mina vänner!! Hoppas att ni är klara med allt, såhär kvällen innan

    DD: oj nej inte det också, stackars älskade Linnéa, stackars er. Många KRAMAR

    Teskedsmamman: Jasså det har börjat nu ingen. Fy bubblan. Hoppas att ni kryade på er snabbt.

    Själv är jag sjuk just nu, förkylningen har satt sig på balansnerven och jag går runt konstant yr, men det positiva är att jag slipper jobba

    Kram på er alla {#lang_emotions_flower}

Svar på tråden Feb04 - ytterligare en gång...