Inlägg från: Aannaa |Visa alla inlägg
  • Svar på tråden TjatterMAJorna 2005, del 19
  • Aannaa

    Jag kan inte skriva i allas gästböcker för då blir det spam Hjälp mig att sprid infon om den nya tråden!

  • Aannaa

    När man får "spam.varning" så får man inte ens skicka inlägg här Jag gick på sista tråden bara o tog er iordning, har bara kunnat meddela 6 st men fortsätter nu!

  • Aannaa

    Åh va bra att nya tråden är "spriden", hoppas alla hittar hit
    Sitter hemma i min ensamhet... tror de andra är och lämnar släpvagnen på OKQ8. J har tagit hem sin MC idag för den kunde inte stå i garaget på hans gamla jobb längre. Har en pizza med köttfärs, fetaost & sparris i ugnen Mums!

    Imorgon ska jag klippa mig och sen besöka optikern!!! Wow va?

    *läsa ikapp*

  • Aannaa

    Igår var en fullspäckad dag! Vid halv elva satt jag hos min frissa. Toppade bara håret och klippte ur det, kapade luggen lite också. Jättenöjd!Vidare till optikern. Närsynt med ett litet brytningsfel blev "domen". Provade nog alla bågar de hade i hela butiken tills jag gjorde ett klokt val och tog de billigaste jag tyckte var snygga för om jag känner att jag vill ha "se-hjälp" dygnet runt typ så blir det ju linser sen.
    På kvällen kom farmor, faster & fasters kille. Vi åt god middag och drack vin

    Idag händer inte mycket. Farmor leker med sessorna och senare blir det debutpromenaden med mina nya gå-stavar
    Nora har redan anpassat sig med nya tiden. La henne en timme senare nu på morgonen bara, inga problem alls. Hon är helt otrolig på att sova! Skönt med fasta rutiner måste jag säga, hon VET liksom att hon ska sova när hon lägger sig i vagnen / i sängen, och då spelar det egentligen ingen roll vad klockan är eller om hon ens är trött

    Trevlig söndag

  • Aannaa

    Just det! Igår åt Emilia lördagsgodis, en liten chokladbit. Nora stod bredvid med stora ögon och ett mmmmm'ande läte. Lite svårt att äta godis och annat hon inte får äta än med henne i närheten nu, för hon vet liksom vad det är. I alla fall så sa Emilia "nej Nora du får inte smaka detta!"... och en stund senare kom hon bärandes på sin kexburk som brukar ligga i skötväskan Hihi hon ville också ha "nam-nam" Hon sa "Maaaaaa, nam-nam" (maaaaa = mamma)

  • Aannaa
    Dalis > roligt med dop Skönt att det gick bra. Emilia dansade ju in som en ballerina på Noras dop Sen var hon still hela tiden faktiskt, kanske var nyfiken.

    hallonbåt > skoj med alla kalas! Det kliar i fingrarna på mig inför julfix också, men jag avvaktar nog lite, det är ju bara okt än. Jag tänkte göra en paketkalender som de får dela på dvs 12 paket var, tror det funkar bra och att storasyster får lära sig att lillasyster också får saker ibland JennyL > Emilia har både tagit hem och varit hos kompisar många gånger, de tycker att det är superkul! Idag t ex är Maja med Emilia hem. Det var J's förslag... det är ju han som är hemma liksom.

    Kul att se dig här igen Dragonia! Spännande med boken!

    Här är allt som vanligt; jobb 8-17, middag, lek och sova typ Spännande, not.
    Med barnkläderna går det sådär. Har fastnat lite. Hm men det löser sig nog. Om man ska göra egna tyger, andra alltså som de inte har i sitt basutbud så måste de tillverka minst 6 rullar och det är alldeles för mkt för oss... vill ju inte bara ha "tråkiga" bastyger... då kan man ju lika gärna handla på H&M liksom...
  • Aannaa

    Vi är nyss hemkomna från Scandic Star, har ätit spökbuffé Mums! Jättegott och roligt tema. Barnen skötte sig kanon, lekte mest i deras lekrum!

    Imorgon ska vi ÄNTLIGEN hämta vår nya soffa Ska bli skönt o ha en soffa igen.

    Dalis > såg att tre av mina favvo-affärer numera finns i Sollentuna C så jag åkte dit efter jobbet Village, Lagerhaus & Lexington! På BR var det ganska tomt i Legohyllorna

  • Aannaa
    Edwina > ja haha nu sitter jag I en soffa igen Äntligen! Har varit galet stökig här utan soffa. SÅ mkt finare blev det med ljusgrått istället för cokladbrunt.
    Jag hade nog haft kalaset den 8/11 o förberett mkt.

    hallonbåt > Emilia fick förra julen det var jättesvårt att hitta små storlekar. Hon fick dem av faster och jag vet faktiskt tyvärr inte vart hon hittade dem. Nu sa J att det var på en konståkningsaffär i Sthlm. Kan ta reda på mer om du vill?

    Imorgon blir det Halloweenfika här så Emilia o jag har dekorerat med spindelnät, spöken o annat krams {#lang_emotions_ghost} Det är tre av mina barndomskompisar m familjer som kommer, mys!
Svar på tråden TjatterMAJorna 2005, del 19