Inlägg från: Josefina |Visa alla inlägg
  • Josefina

    Ett par små röda strumpbyxor...

    Jag har tre barn och jag kan inte göra mej av med ett enda plagg som de haft. Jag får inte mer barn och när jag gick igenom Maias kläder i strl 50 för att ge till hennes docka så satt jag och snosa på dem. Lukten försvinner inte :) Har dock bestämt mej för att göra tre lådor var till dem med kläder jag ska spara och resten ska jag skänka. Finns ju barn som behöver de bättre än att de ligger i en stor låda på vinden. Hur sentimental jag än må bli :))

  • Josefina
    Milkina cerka skrev 2009-10-23 21:44:26 följande:
    Det var en bra idé du hade här, att spara tre lådor med "det finaste" och "mest omtyckta" o. att låta resten gå till kyrkans secondhand, tar och lånar din ypperliga idé(min man kommer bli eld och lågor om jag gör så) vad mycket plats det skulle bli på vinden sedan... För att svara något på ts också så, tror jag att detta som så mycket annat är individuellt, när jag fick trean v i s s t e jag med säkerhet att hon skulle bli den sista.
    Ja det blev min man med *S* Jag har hela vinden full m kläder. Dock lånar jag ut dem rätt ofta till vänner och släkt som får barn titt som tätt. Mkt av de kläder jag inte kan göra mej av med är ju minnen även för barnen när de blir stora. Stickade tröjor och små sockar, filtar och dyl. En annan ide.. de små 50 kläderna, perfekt att ha på skrållandockan istället för att köpa dyra dockkläder :)
  • Josefina

    Jag är lite förvånad över hur allmänheten ser på att man "ska" ha 2 barn, ett av varje kön. Det är det ultimata. Min bror har 2 underbara tjejer och han får titt som tätt höra att " ja men en till ska ni väl skaffa för ni vill väl ha en pojk med?" Förstår inte varför man klämmer ut sig sånt...

  • Josefina

    Härom dagen träffade jag min vännina som fått sin 5e kille.
    Jag tänkte inte att hon fick en pojk till, mer på hur otroligt söt och liten han var och hur stor Maia helt plötsligt va så jag sa bara att han var söt och vilken tur det blev en kille så hon kunde anv brorsornas kläder..(ja jag vet trist sagt)
    Det första hon sa va att- tänk, du är den första som sagt så. Alla jag pratat med säger lite sorgset att.. nä men det va väl lite synd att det inte blev en tjej.. Men jag är ju kill-mamma, jag kan inte tänka mej ngt annat än killar nu :)

Svar på tråden Ett par små röda strumpbyxor...