Inlägg från: min o din |Visa alla inlägg
  • min o din

    Kristen och ofrivilligt barnlös, stöd- och förbönstråd nr 15

    druttann skrev 2009-11-07 17:30:50 följande:
    Tänker o ber för er som fortfarande väntar, att det snart ska vara er tur!*Tack Gud för bönesvar och tack att du fortsätter svara på våra bönerI Jesu namn, Amen*
    Instämmer med duffann!
  • min o din

    Frostflinga - vad skönt att vändningen lyckades!

    Lilloppan - åh, vad jobbigt du har det nu, men Gud är med dig och jag kan bara instämma i hur upplyftande orden är i ´Praise you in the storm´. Tänk vad fint att Gud gett musiken som gåva, genom en enda låttext kan många människor få tröst.

    Gosis - vad bra att ni sakta men säkert börjar tillfriskna! Säkert rätt beslut angående ivf, det behövs ju kraft både fysiskt och psykiskt att gå igenom den processen. Ber om snabb återhämtning och ev. kommande ivf.

    I övrigt har vi det fortsättningsvis bra, lite krasslig har dottern varit men inget allvarligare än hosta. Det tackar jag Gud för!

    Jamen visst ja, Skrippo dig ska jag inte glömma att nämna! Tänker på dig och ber för dig!

    Kram!

  • min o din

    Frostflinga - månne du inte ligger och snusar på din bebis nu!? Hoppas allt är bra med dig/er!

    Passar på att önska er alla en välsignad jul!
    Kram!

  • min o din

    Oj hördu gosis, ni är verkligen vintermänniskor om ni till och med stiger på skidorna i den kölden! Själv står jag på skidorna bara om jag måste, har absolut inte den rätta tekniken och då blir det bara tungt. Borde gå en kurs, kanske det skulle bli roligare att åka skidor om man hade rätt teknik och rätt valla under skidorna! 

    Lilloppan - vad sa de på ferten? Har ni en plan? Det där med diakonutbildningen låter spännande.   

    Ber för er alla! Kram!

  • min o din

    Lilloppan - hoppas och ber att livmoderslemhinnan växer till sig fint så att du får er eskimå tillbaka! Lycka till på onsdag!

    Gosis - tackar som frågar! Jag har det riktigt bra. Försöker ta vara på dagarna med dottern, som vid det här laget säger mamma, pappa, titta och dä (där). Så långt från att kunna gå utan stöd är hon inte heller. 1-års dagen närmar sig och det har jag verkligen svårt att fatta! Hur är det möjligt?{#lang_emotions_surprised} Det var ju alldeles nyss jag var aktiv här inne på tråden och diskuterade barnlösheten och kasten mellan hopp och förtvivlan.

  • min o din
    Gosevännen skrev 2010-01-18 17:22:26 följande:
     Är så glad för er skull!!
    Vad du är gullig! Kram! {#lang_emotions_heart}

    Lilloppan - Hur gick det med upptining och insättning? Eller skulle du vänta flera dagar innan det är dags? Ber att det ska lyckas!
  • min o din

    Lilloppan - nämen usch vad jobbigt! Kram! Och vad dåligt av dem att inte ringa upp. Man tycker att folk som jobbar på ett sådant ställe skulle ha sett så mycket att de förstår hur mycket av sig själv man lägger i blöt varje gång och att de därför skulle vara extra måna om sina patienter/klienter/kunder eller vad man nu vill kalla oss.

    Vet så väl vad det innebär att vänta månad efter månad på rätt tillfälle oich rätt dag och hur det känns när man inte ens kommer till ett försök. MEN, som gosevännen skrev så har du ju nu en möjlighet kvar. Vi får be att allt ordnas så väl det bara kan gå att ordna nästa månad!

Svar på tråden Kristen och ofrivilligt barnlös, stöd- och förbönstråd nr 15