• Myra

    35+ och planerar ett barn, vilka känslor har ni och hur går det för er? DEL 4

    Uddan skrev 2010-01-06 16:12:50 följande:
    VILLHABARNIGÅR; har precis avslutat ÄL så några gravsymptom redan är nog lite för mycket att hoppas på Men jag gillar frågan så de som ligger närmast till hands för BIM, svara för vi e nyfikna!!!MYRA; Du frågade förut om jag märkte ngn skillnad på strecken nu när jag tog pergo kontra utan. Ja, jag tycker att det blev något starkare än det brukar vara.MAMMELUTTEN; Ja vi får hoppas att pergo ger ngn effekt. Jag tror ju att jag ägglossar utan men det kanske blir ett jätteägg eller två..Brrr... det är bra kallt ute nu! Men härligt med vinter å snö, så sällan vi får njuta av det....
    Vad roligt att du märkar skilland, båder ju väldigt gott inför BIM..;)
  • Myra

    Smila: härligt med äl..:) Tror att varannan dag blir bra, sen klämma in någon extra gång precis vid äl funkar. Vid en äl tror jag vi körde varje dag en hel vecka..*S* men fy det var jobbigt, var så skönt när äl perioden var över. det blev inte så flera ggr utan det är nog varannan dag. Håller tummarna för dig nu.

    Villhabarnigår: Vad roligt att vänner och släkt sjunger på erat bröllop. Blir så personligt när man känner dom som sjunger.
    Låter ju lovande, men när man hållit på ett tag att försöka bli gravid så är man expert på att känna massa grav symptomer. Hur kände du vid dina förra graviditeter?

    Mamelutten: Jag blir mest förvirrad när min cykel blev 44 dagar och mensen var så sen. Om jag nu går på mensen jag fick nu så ska jag ha äl i nästa vecka. Nu när mensen var se undra om äl är det samma eller om den också blir framflytta med mensen?
    Hur mår du själv vännen.

    Glittra: Förstår att det är svårt att vara possitiv och att du är orolig med graviditeten. Men vännen du ska se att det kommer att gå bra den här gången och att den lilla i magen mår bra. Du måste också må bra. Skit i läkaren, tycker du ska träffa en annan när du kommer hem. Nu är det du, din man och familjen som gäller och ni ska ha det skit skönt på semestern. Det är ni värda.
    tack för din omtanke, jag mår bra nu efter den långa ledigheten..:) precis vad jag behöve. har köpt ett träningskort idag och körde säsongens första spinningpass. Känns att jag inte tränat på över 6 månader. Men nu jäklart ska det bli nya friska tag det här året..:)
    Vi välkomnar solen och värmen du tar med dig hem. Har redan abstinens till landet.


    Ingen nämnd och ingen glömd.


    Kram på er goa tjejer


    öm i kroppen efter säsongens första trängspass
  • Myra

    Jag vet inte hur jag ska räkna med ägglossningen. Jag hade ju en cykel sist på 44 dagar vilket jag tror beror på pergotime. Men om jag räknar på en cykel på 28 dagar så är BIM nästa fredag. Det är svårt att veta exakt när man har äl när det är lite upp och ner med antal dagar och jag har ingen regelbunden mens att gå efter.

  • Myra

    Villhabarnigår: Vad synd med neg test. Men när var din BIM? Du har ju inte fått tanten än heller så det finns lite hopp kvar..:)
    Men säger samma som Smilla73 att du har en härligt possitiv inställning det kommer man långt på och man handskas med motgångar mycket bättre.
    Vilken härlig bröllopsklänning..:) Tror nog att din blivnade man kommer att gilla den när du är så vacker i den.

  • Myra

    Uddan: börjat testa lite med stickorna men inget utslag igår, glömde i dag..:(
    Vi var och bastade och vinter badade idag..:) fega jag vågade inte gå ner i vattnet. Men skönt att basta.

    Villhabarnigår: Oj vad ni hinner med mycket till bröllopet på kort tid...:) du har fortfarande chans att plussa.

  • Myra

    Hej vänner.

    Villhabarnigår: Jag är också en som avskyr att att görs i sista minuten..:) blir så stressad av det. Nu kan du slappna av och bara njuta fram till bröllopet.

    Harrriet: tur du har monitorn nu så du inte missade äl.

    Jag ska ha äl runt fred nästa vecka om jag går nu på min sista mens. men igår fick jag lite mens kramp känningar i magen. Så som man kan känna när mensen är på G och så  får man en kort kväljning. Men det vara bara så någon min och sen försvann det. Hoppas nu inte cykeln är helt ur spel och jag inte har något att gå på för att veta äl. Ahhh trött jag blir.
    Kör äl testerna och ser vad det visar.

    Kram på er.

  • Myra
    harvärldensunderbarastefamilj skrev 2010-01-10 13:15:03 följande:
    harriet- monitorn is da shit!!! =) Som sagt utan den skulle jag nog lätt kunna missat alla mina äL *S*myran- lite kvar o få koll på e det ju med de stora bitarna börjar ju onekligen falla på plats. Du har inte funderat på en monitor du med? Tänkte just eftersom du har lite svårt att få koll på ÄL  osv?gakken- jäpp blir supermysigt!! =) Mys på e ju alltid nästan härligare o bara kunna nöjjesåka =)här e det inväntan av mens  som troligtvis dyker upp imorgon på dag 28 som den skall. Sen blir det hårdkörning vid nästa äl eftersom det då e försök nr tre efter senaste skrapningen. (vi brukar få till det ggr tre eller fyra) *S*kram på er Nu skall vi fota en gravmage (www.erabilder.se)

    Jooooooooooooooooooo jag vet......*skäms* Tror ju jag ska bli gravid varje gång och inte behöver....*S* Ska vänta in nästa lön och införskaffa, varit lite andra utgifter nu. Men det svåra med min mens är att nu efter pergo så blev cykeln 44 dagar och innan så har jag inte haft mens på skit länge eller så får jag mens i 2 månader. Det betyder att jag inte får äl alls och skulle jag lyckas få äl så får jag köra monitorn hela månaden. Monitorn skulle aldrig få möjlighet att lära sig min cykel efter som den varierar så mycket mellan gångern. Men jag ska införskaffa en inför nästa pergokur då det förhoppningsvis blr äl.

  • Myra

    Mammelutten och villhabarn: Jo jag borde få mängd rabatt på billiga test..*S*
    har ju fått utslag på dom men strecken har inte varit tillräckligt starka för en äl. Så dom ger utslag men eftersom jag inte får äl så ger dom rätt utslag om man säger så. Jag vill ju naturligtvis ha riktig äl och fullt utslag men det hjälper ju inte dyrare tester el monitor med. Men när jag ska äta dubbelkur pergo nästa månad så tror jag monitor hjälper mig med att ha koll på äl och det verkligen ger fullt utslag.
    Visst, det har varit skit tufft att kämpa i 2 år med det här.
    Men man får hoppas att det ska bli våran tur att få en liten.

  • Myra
    Mammelutten skrev 2010-01-11 21:00:50 följande:
    villhabarnigår: Ja om kärringskrället ändå måste komma så är det ju iallafall "schysst" att hon behagar komma som hon ska! Jag mår fortfarande lite illa, även om det är mycket bättre. Men jag äter fortfarande Postafen, lät bli att ta en i lördags och fy vad illa jag mådde då... så det var bara att knapra en igen!Myra: Men det kanske kan vara idé att köra med billiga tester först, och om/när du börjar få lite starkare test köra dubbelt med t ex CB´s ÄL-stickor eller kanske t o m en monitor? Då borde det ju täcka in ganska bra... Hoppas inte du tycker jag svamlarUddan: Säger som Harriet, ge inte upp!Harriet: Och du jobbar på?
    Jag fattar exakt vad du menar. Ni är så goa alla tjejer som själper, stöttar och kommer med bra tips och råd. Vad hade man gjort utan er...:){#lang_emotions_heart}Ja det där lät ju inte så tokigt eftersom jag alltid tvekar på styrkan på strecken på äl testet. Kör jag då med clearblue när billiga testen börjar ge utslag så borde jag få bästa svaren med clearblur. {#lang_emotions_cheers}
    kanske min tur snart
  • Myra

    Hej tjejer.
    Måste bara säga, ääääääntligen helg, fan vad skönt. ursäkta svordomen. Men det har varit en skit jobbig vecka både fysiskt och psykiskt. Men nu är det över och nya tag. Känner bara att veckan tagit musten ur mig och man har spännt sig och får ont u huvudet.

    Hoppas ni har det bra. har läst det bi skrivit med för trött att svara...:) men jag tänker på er alla och hållar alla mina tummar för BIM och äl och alla bäbisar.
    Själv ska jag har äl men har fått ett lite blödning i stället. Så nu har jag noll koll på hela cykeln och fattar inget. Men vi får se vad det blir av blödningen, har bara varit lite när jag torkar mig. har ni haft det vid äl?

    Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla TV...... så skönt att ha TV i sovrummet.

    Stor kram till er alla och ha en trevlig helg

Svar på tråden 35+ och planerar ett barn, vilka känslor har ni och hur går det för er? DEL 4