• Myra

    35+ och planerar ett barn, vilka känslor har ni och hur går det för er? DEL 4

    Mammelutten skrev 2009-12-08 21:33:28 följande:
    Tack gulliga du Låter ju spännande om du är mitt i ÄL-tider, håller verkligen tummarna för att medikamenterna hjälper till att ge ett fint resultat om några veckor!
    Tack vännen.

    det där med medikamenterna ska hjälpa till var något nytt för mig. Berätta, jag vet inget om det där.
  • Myra
    harvärldensunderbarastefamilj skrev 2009-12-09 12:32:43 följande:
    men det är väl därför du kör med pergo för att de skall hjälpa?!
    Jo för att mina ägg ska mogna och släppa men jag kanske är helt knasig som inte fattar vad medikamenten har för funktion att lättare att bli gravid.
  • Myra

    haha fan vad dum jag är...*S* ja jag är så trött att man huvud har slutat fungera. Jag var helt innen på att det var något i kroppen en liten grej som påverkar bäbisverkstaden. Det fåniga är jag om någon ska veta vad medikament är för något efter som det är en del av mig jobb..*S*
    Ahhh vad trött jag blir på mig själv.

  • Myra
    onskeglittra skrev 2009-12-09 20:59:06 följande:
    Hej mina fina vänner,jag orkar tyvärr inte kommentera det ni skrivit men jag tänker verkligen på er o gläds åt er o hoppas med er ska ni veta. *puss*jag har fått veta att det ÄR ett hjärtfel som ev. måste opereras. Eller snarare det måste troligtvis det, frågan är när. Jag ska på vidare undersökning där man tittar hur man måste operera. Som grädde på moset bet jag av en tand (blir inte billigt), sonen har brutit handen och ställt till det för sig i skolan vilket innebär en massa oro o ångest o möten... detta på allt skit som hänt innan innebär att jag pausar härifrån ett tag. Kikar in o håller koll på er men orkar inte själv vara aktiv. Vill inte bara vara en gnällfia utan oxå kunna ge glädje o stöttning. jag kommer tillbaka när jag känner att jag orkar. STOR KRAM! LOVE U!
    Vännen vilken otur du har hela tiden. Hobbigt med hjärtat och att det blev en opration. Men nu får du hjälpen i tid. Det kommer att bli bra sen ska du se.
    Hoppas verkligen att du får det lugnt snart för du har nått din kvot för längesen.
    Ni får vara långledig över jul och bara ha det lungt och skönt och bara ungås.
    Stor kram till dig. Vi finns här om du behöver tröst, hjälp eller bara få ur dig allt jobbiga.
  • Myra

    Elnotos mamma: håller tummarna att du plussar.

    Nypis: hoppas verkligen du har rätt.

    Alkemisten: ja den förklarade så bra med cyklen. Men jag måste säga att jag är lite dålig på att veta vad alla dom där hormonerna/namnen i tabellen är för något och vad dom har för funktion.
    När man vill att tiden ska gå snabbt och man väntar på något så står tiden still. Man blir galen.

    Lite ego: har mått pyton idag. Trodde jag skulle spy på väg till tunnelbanan. Kännt mig konstig i magen. Lite små kramp och konstig. Känt mig blä hela dagen. Kände lite i går också men det var värre idag. Är på dag 22 och fick starkast utslag måndag-tisdag. Var inte lika starka som kontroll strecket men endå starkare än det varit utan pergotime. Så jag hoppas på att det blev en riktig äl den här gången.
    Förstår inte varför jag mår så här. Det är för tidigt att känna någon grav symptom vad jag vet.

  • Myra
    harvärldensunderbarastefamilj skrev 2009-12-10 20:08:03 följande:
    gakken- vi kommer nog garanteratt att köra namncermoni o inte dop o visst kan man ha den söt dopklänning! Kommer o ha gudfar o gudmor båda redan utsedda o tillfrågade vid första grav som sket sig så de vet om det ;)har alltid kunnat prata med mina föräldrar om allt vi höll det hemligt tills vi blev gravida första ggr i våras o de visste inte om att vi blev det igen i höstas utan fick då reda på det när jag skulle in o sövas inför skrapningen (ville inte att de skulle vara ovetandes då) o de vet väl självklart att vi försöker nu med, men hon e smart nog o inte frågar för mkt =)jo vi pratar väl lite ibland sådär lite hur vi ev skall fixa rummen i lägenheten osv o sen slipper han ju inte undan när det e ÄL o inför BIM men annars tror jag nog inte att vi pratar såvärst mkt. myra- nee verkar lite tidigt kanske att känna gravsymptom men man vet ju aldrig, hoppas hoppas =)elnotus- var ligger du i cykeln?
    Visst är det tidigt. Jag har varit inne på att jag känner mig dåligt av att man är lite sjuk eller annat. Har nog inte räknat med att det är grav symptom men man är ju lite skadad och har mycket äl, grav, symptom och bäbis i huvudet som snurrar runt. Man blir lite skadad..*S*
    Det är bara att vänta och se.

    Hur går det för dig? BIM snart va?
    Inga känningar än? Tror du ligger ett par dagar före mig, jag blev ju lite sen med äl.
  • Myra

    Mysan: Vad spännande, hoppas verkligen det är något i magen.:)

    Villhabarnigår: Så länge kärringen inte kommer så kan det vara. Tror nog du testar i helgen...:) vet att det är svårt att hålla sig borta från testen..:)

    Flake: Stor kram. fyy att kärringen kom. Du får äl så det funkar för dig, ladda om så kommer du att lyckas nästan gång. Ang din sambo inte ville ha barn. var samma för mig, gick också igenom västa resan att få honom att vilja ha barn. Nu vill han det jätte mycket. Men det var skit tufft ett tag. Ja nu när vi båda vill så har man problem att bli gravid. Man blir så ledsen och besviken.
    Unna dig en skönt helg nu med mannen..:)

    Här händer det inte så mycket. Kände mig lite konstig här om dagen, mår fortfarande lite konsigt ibland men mycket mindra och inte lika ofta. Vet inte vad det var. Så nu är det lååååååååååååååång vänta på BIM. Jag tror inte det blev något. Tror att det inte var någon äl för strecket var för svagt.
    Kvällen när det var starkast streck så råkade jag tappa stickan i toan. Hann knappast titta på den och hade ju precis kissat så jag hade inget kvar att få ut....*S*
    Men jag känner på mig att det inte blir något.
    Visst är det alltid 14 dagar mellan äl och BIM?

  • Myra
    Uddan skrev 2009-12-11 18:47:45 följande:
    Hej på er!Mycket har skrivits i tråden..GLITTRA; Önskar av hela mitt hjärta att oturen ska vara slut för dig snart. Det kommer att gå bra ska du se, gumman... Kom snart tillbakaMånga är nära nu, känner pirret för ett plus eller två..FLAKE; tråkigt.... vet så väl hur du känner.För egen del så köpte jag clearblue ältester på apoteket. Skitdyra ju!!! Har testat negativt i 2 dgr. Antingen har jag haft ÄL eller så blev det ingen denna gång. Äl flytningarna är ju slut nu. Laddar för en skön dag/kväll/natt på Hasseludden i morgon. Har ej fått svar från gyn än,, blähh.
    Du ska se att du plussar snart, äl kan komma senare än du tror. Ni får mysa och ha det skönt på Hasseludden. Var där för ngn mån sen med jobbet. Underbart i dom varma källorna ute. Speciellt på kvällen när det är mörkt och lamporna lyser så fint. Vi låt där så länge att vi blev utkastade..*S* Sen så tog vi ett dopp innan frukosten. Underbart det också.
    Glöm inte ta med dig morgonrocken, baddräkten och tofforna hem, man får dom.
    Ha det så jätte trevligt.
  • Myra
    harvärldensunderbarastefamilj skrev 2009-12-12 00:37:40 följande:
    Uddan- aj då jobbigt!! Men för min del så stämmer inte det alls med flytningarna varje mån som nu denna fick jag max på monitorn 3 dagar efter att jag hade dessa flytningar så kasta inte in handuken ännu. Ha iaf supermysigt på hasseludden e galet nicemyra- allt som oftast e det ca 14 dagar mellan ÄL o BiM som jag har förstått det =)gakken- äh du e väl inte knasigare än nån annan =) så det så!!
    var som jag misstänkte. Så då har jag BIM till nästa helg, kanske månd eller tisdag.
    Har du testat än? Sååååå nyfiken...:)
  • Myra
    harvärldensunderbarastefamilj skrev 2009-12-12 10:39:26 följande:
    myra- neee har inte testat o tänker försöka kämpa för att inte göra det innan onsdag, har ju inte några som helst gravkänningar så tror inte på det hela denna gång o skall försöka låta bli o slösa på ett testa *S*. När tänker du testa?
    Det är ju lite långt till onsdag för dig så det är bättre att vänta så det blir säkrare test. Men man vill att dagarna ska rusa fram..:)

    Jag tror int det blir något för mig den här gången, tror inte att det blev äl. jag mådde ju pyton för ett par dagar sen. Mensen är ju oregelbunden så jag har ätit provera för att få igång den. Trodde när jag mådde så där dåligt att tänk om så tog ajg ett grav test fast jag visst att det skulle visa. Men fick för mig att äl kanske var mycket tidigare innan jag började äta pergo. Jag ville bara utesluta så det var ju naturligtvis neg.
    Men som sagt, jag känner på mig att det inte blev något den här månade. men jag ska naturligtvis teste endå och jag har BIM runt 21-22 dec. Fick utslagen senare än jag hade beräknat.
    Det ska nu måste göra är att kolla med läkaren hur jag ska göra med nästa perotime kur. Ska då äta en dubbelkur. Det struliga kan vara om mensen inte sätter igång vid BIM om man inte skulle vara gravid.
    Det bästa är om den kommer själv och jag slipper sätta igång den med pergotime. Vet inte hur länge det måste gå mellan kurerna så jag har lite att fråga.
    Läst någonstans att det tydligen ska vara lättare att bli gravid månaden efter pergotime om man inte fortsätter. Det är som att äggstockarna vaknar till liv.
    Nu är jag lite tveksam hur jag ska göra, hoppa över en månad och se om den teorin funkar. Lite för att "spara" pergotime, jag kommer kanske att få totalt 3-4 kurer.
    då hinner jag gå ner lite ivikt så jag ökar chanserna.
    Ojdå hade tydligen lite att fundara på..:)
Svar på tråden 35+ och planerar ett barn, vilka känslor har ni och hur går det för er? DEL 4