• Myra

    35+ och planerar ett barn, vilka känslor har ni och hur går det för er? DEL 4

    Bra gjort villhabarnigår..:)

    Lycka till Piteå, kommer att gå jätte bra. Kram

  • Myra
    nyproduktionen skrev 2009-11-10 08:14:05 följande:
    Bra gjort att fixa en ny tråd...känner att jag sitter på läktaren hyffsat ofta. Ganska irriterande men det ska väl ge med sig. KRAM
    Men du är ju så fin på drottningstronen...;) Nu får vi skåda villhabarnigår på drottningensplats..:)
  • Myra

    harriet: det är lika bra att köra på och sexa. Bättre så än att man missar äl.

    Flake: tror det allt är en nidis du har.:)

    Piteå: Vad skönt att det gick bra och att mannen var med.

    Glittra: vi har alla saknat dig. förstår att det fortfarande är tungt. ge den här månaden till din tid att må bra. unna dig trevliga saker du gillar som massage och umgås med vänner. Måste ta lite tid att läka och man kan inte hoppa över den tiden. du kommer att sanrt må bra igen. Gör ont i hjärtat när jag tänker på vad du gått igenom. Usch det där med hjärtat. Hoppas det inte är något. Stor kram

    Lite ego. Jag känner mig mycket gladare den här veckan. Hade räknat med att jag skulle bli en häxa nu när jag äter provera. Känns mycket skönare att jag känner mig gladare och lättare. Tror det beror på att mamma sov över hos oss natten till måndagen. Fick lite sagt till henne och fick lite svar. Kändes bra att jag fick lite kontakt med henne.

    Kram på er tjejer, så glad att ni finns.

  • Myra

    mammelutten: ´Klart man saknar dig..:) Vad vore tråden utan dig, du tänkar alltid på alla och har alltid ett snällt ord att säga. Stor kram
    Alla ni andra är också underbara och alltid saknade när ni inte hörs på ett tag.

    Glittra: ha det så jäkla kul nu och passa på innan du blir på tjocken igen..;)

    Flake: förbannad kärring som kom. Ge inte upp, bara köra hårt nästa månad.

    Nypis: ahh lite shoppingsugen? Hittade du något skoj?
    Lite nyfiken.

    Själv gick jag lite i affärer efter jobbet och kollade efter lite kläder att ha till begravingen. Inte så upppmuntrande men ajg vill klä mig fint för farmor.
    Nu har ajg ätit halva kuren provera, ojoj nu närmar sig pergotime och jag är så ivrig och nervös-

  • Myra

    mammelutten: jag vet och jag är tacksam för ditt stöd..:) begravningen är nästa vecka, tidigt på förmiddagen. Halv 11 loch vi har 1,5 timmes bilresa och ska träffa familjen innan. Liten enkel cermoni med bara vi närmaste familjen. Hon var ju 92 så svårt att tro att många av hennes vänner fortfarande lever eller klarar av att komma.

    Uddan: Hoppas du får pergotime snart så du får ett plus. Jag fick tjata mig till pergotime och förbrukade 3 läkaren för att få det..*S* om dom säger nej så ge dig inte. Vi har försökt nu över 1,5år. Jag måste försöka tänka att jag kanske måste äta det ett par omgångar och att det kanske inte går första omgången. Jag vill inte bygga upp stora förhoppningar första omgången och sen bli jäkligt besviken. Bättre jag blir glatt överaskad.
    Begravingenskläderna blir svart kjol och blus, svarta strumpbyxor, tunn kofta och en scarf. Hade igentligen lust att vägra svart och ha massa färg istället.

    Trea: usch vad tråkigt att det inte gick så bra med ditt barn. förstår att det är tungt för er nu. Hoppas ni snart mår bra och kan köra på igen.
    kram

  • Myra

    Mysan: Klart jag håller tummarna för dig och alla andra. Det gör jag alltid och hela tiden.
    Hoppas nu att det är något för dig där inne i magen.

    Uddan: hoppas du får pergo och att det hjälper dig. Kanske räcker med lite hjälp för oss. Är ju inget fel på mig så det är förhoppningsvis just det jag behöver. Dom vill nog testa enkelkur först, man vill ju inte äta extra hormoner i onödan. Är tillräckligt nervös endå för att jag ska få humörsvängningar.

    mammelutten: Men hallå, varför passar du inte på att göra roliga saker när du äntligen är själv? Grejen är att jag skulle gjort precis samma sak..*S* typiskt kvinnor.
    Haft en riktig diskution hemma angånende hemma sysslor att det måste tas mera intiativ från den andra. jag vägrar slösa bort min lid att att göra allt. Men män verkar inte tycka att det är lika viktigt att säda så ofta som vi vill eller låta disken stå till dagen efter. Jag bli så stressad av att se det. Jag brukar säga att det är bättre att göra tråkiga saker först och sen göra det roliga. Finns inget värra att komma hem och se skiten och då får göra allt tråkiga.
    jag tycket att jag måde mycket bättre den här veckan och var på mycket bättre humör. Började fundera på nu när man har mensrubbningar att det kanske är dom här tabletterna som får mina hormoner i rätt balans och får mig att må bättre. Vet vet. Men kända idag att jag började bli lite grinig..*S* men bara 2 dagar kvar kanske står ut dom dagarna.

    Glittra: ojoj tänk om det skulle vara så att du är..... Håller tummarna..:)

    Nyps: Aha du blir kåt av grav hormoerna....... tur du har en karl som gillar sexa på..:) Bara köra på som kaniner. Ja jag verkar vara känslig för hormoner jag stoppat i mig så får hoppas min biverkning också bli kåthet, bättre det än argsinthet..*S*

    Villhabarnigår: Ohhh det är både roligt och jobbigt att se sådana sötnosar. Jag brukar få hålla i mina patienters bäbisar när dom kommer. kan bara inte låta bli, dom är så goa. Dom kan var från 3v och är så pluttigt söta så man bara smälter.

  • Myra

    God morgon tjejer!

    Flake: konstigt det där med läkaren. Inte läkarens rätt att avgöra om sambon ska med eller inte. Känns det ok för er så är det erat beslut. Kan tycka att det blir mycket läkar besök och ska sambon okså ta ledigt varje gång s blir det både dyrt och inte så kul med sur arbetsgivare. Bätte samon är med på dom viktiga besöken som ultrjud mm.:)

    Glittra: det är bra du tar hand om dig. Kram

    Tog sist tabletten provera går och väntar på mens dom närmaste dagarna...:)
    Sen PEROTIME.........Jag är så nervös..:)

  • Myra

    Mysan. Tråkigt att kärrigen kom.även om de ä trevligt attnikan resa nu men man vill ju ha bäbis nuuuuuuuuu.

    Villhabarngår: Jobbigt att det strular med mensen, kanske bara var en förblödning innan den kommer igång.

    Uddan: din snusker....;)Hoppas ni prickade. Ha det s skoj på tjej träffen.

    Nypis: Hoppas det'r en lite princessa...:) som villhabarnigår säger, jätte skoj med brödernas snygga polare..:)

    Själv tror jag mensen kanske kommit, hade lite mörkare flytningar men sen blir det inget mera. Hoppas den sätter igång ordentligt nu så man et när man ska börja räkna dag 1. Så jobbigt när det är lite fjutt och man knappast kan skilja mellan mörkare flyningar eller mens.

  • Myra

    Villhabarnigår: verkr vara samma för mig att det inteblev någon mer "Mens" eller vad det nu var jag fick igår.Mn vet att det kan ta upp till en vecka efter provera att få mens. Så jag hoppas den kommer. Annars kanske jag får ta en kur provera igenvilket jag inte vill..:(

    Idag är det begravning, skulle inte förvåna mig om mensen kommer då när man inte riktigt orka tänka på kärringen.

    Glittra: du gör helt rätt att hitta på massa skoj och mysa med familjen. Stor kram

  • Myra

    Hej tjejer.
    Begravingen var jobbigare än jag trodde den skulle vara. Men skönt att få säga farväl.

    Flake: Jag har gjort ngn typ av spolning men minns inte om det var äggledarna eller bara spolning av livmodern pga läkarnen ville kolla upp ngn med vul.
    Det kändes inget förutom att situtionen är mindre skoj och att allt rinner ut igen.*S*

    Jaaa mensen har kommit.:) Faktistk precis efter begravningn. Nu jäklar ska det räkna dagar och böra äta pergotime......fan jäkla skit vad spännande..:) jag är såå glad nu. Hoppas nu bara det räcker med enkelkur pergotime och jag slipper vänta till nästa månad och äta dubbelkur. Måndag blir första dagen.... Iiiiiii vad spännande.

Svar på tråden 35+ och planerar ett barn, vilka känslor har ni och hur går det för er? DEL 4