Inlägg från: knitwit |Visa alla inlägg
  • knitwit

    30+ som arbetar på första barnet, del 20

    Å Lingon, vad skönt att operationen gick vägen... Verkar som om du blev lite ignorerad tidigare, så här får du en (försiktig) kram av mig :))
    Så de sade inget om fertiliteten, det är säkert bara för att de inte vill att du hänger upp dig på det ena eller det andra innan de kan se hur du läker osv. Men du ska se att det blir superbra till slut!
    Typiskt dock att du har ägglossning samtidigt! Inte bara min kropp som har ironisk känsla för timing alltså (jag har själv varit bortrest hos antingen mina föräldrar eller svärisarna eller besökt kompisar de senaste ägglossningarna)

  • knitwit

    Lingon: håll ut! pratade just med en kollega som blev opererad för endo för åtta år sen och hon har fått två barn efter operationen :) hon sa att hon hade ont av endon innan op, men efteråt var det mkt bättre (när hon hade läkt). Nervsmärtorna var värst sa hon, men de gick över de med.
    Bara så du vet att du har nåt att se fram emot Ta hand om dig!

  • knitwit
    Elisabeth78 - jag vet hur det är runt äl, man längtar dit så man kan få en chans till, och så blir det jättesvårt att få till det på ett avslappnat sätt, och ibland hänger det sig (bokstavligen! i alla fall för oss )... kan ni offra någon timme innan ni går till sängs, eller sätta väckarklockan lite tidigare och ge det ett försök? Vet inte vad ni har för jobbarrangemang eller så, om det sätter krokben för saker och ting... hoppas ni hittar tid för action!

    Väntan - åå jag känner så för dej! förstår att allt känns sopigt just nu... först vill jag bara tipsa om att du kanske skulle kunna gå till en annan gynekolog (om du inte redan gjort det)... en kompis till mig blev tillsagd av sin gyn (efter missfall) att hon egentligen aldrig borde ha kunnat bli med barn, och att hon aldrig skulle kunna bli gravid någonsin (vet inte exakt orsaken, men det var det beskedet hon fick). Resultat: min kompis gick in i en depression modell större, förlorade jobbet, osv. Men så gick hon till en annan gynekolog i samma stad, och de kollade på alla hennes journaler, testade mer och hon fick beskedet att det i stort sett var total bullshit, det hon hade fått höra. Resultat: hon blev gravid några månader senare, har nu en vild dotter på 2 år plus en nyfödd liten dotter som kom i slutet av förra året. Jag tycker det låter konstigt att du har fått positivt på alla dina äl-tester...  har du fått någon förklaring på det? Stor kram till dig och jag hoppas du får ordning på allt.
Svar på tråden 30+ som arbetar på första barnet, del 20