Inlägg från: arkeologitjejen |Visa alla inlägg
  • arkeologitjejen

    Nä nu vill jag bli gravid!

    Här jobbar vi också på en tvåa. Linnea föddes 08 och vi har försökt sedan i somras. Har nu två missfall i bagaget sedan i juli och jag skrapades i oktober. Sitter nu med mens och hoppas på att ägglossning och allt ska fungera som det ska. Känns nervöst. Kul med en nystartad tråd, alla jag sett är folk som pratat i månader.


    Linnea 080310
  • arkeologitjejen

    Usch känner med dig. På mig satt det i äggstocken sa de först, men under natten så hade det liksom flyttat sig så troligen hade det passerat eller så hade de sett fel första gången, men jag slapp opereras iallafall och det räckte med en skrapning vilket var skönt. Känns så dumt, men med Linnea gick det på första försöket så man är väl lite bortskämd och det känns som att det är något fel nu bara för att det inte går med en gång.


    Linnea 080310
  • arkeologitjejen

    Nej jag förstår det. Dessutom sa min gyn att två missfall på raken är mycket vanligt, men inte tre så nu har jag liksom hängt upp mig på det. Idiotiskt nog. Äter dock folsyra och bidrottninggele och tycker att det hjälp med att få mensen mer regelbunden osv.

    Nej, nu måste jag ta hand om Linnea som pockar på uppmärksamhet. Tittar in senare. Kul att träffas!


    Linnea 080310
  • arkeologitjejen

    Jag vet faktiskt inte när jag har BIM. Har som sagt första mensen efter en skrapning nu och mensen varierade mellan 31 och 36 dagar innan dess. Gyn sa att det är helt normalt, men innan Linnea föddes var jag som en klocka. 35 dagar emellan, nästan på timmen så det här är lite konstigt.

    Hur funkar monitorn? Vi har börjat testa ÄL-stickor, men det är ju så fasligt dyrt. Är monitorn värd det?


    Linnea 080310
  • arkeologitjejen

    Jag har hitintills bara köpt två paket och det blev på apoteket. Vill köra clearblue och tycker inte skillnaden är så stor med tanke på att man får betala porto på nätet. Fast om ni har tips på en bra sida så kanske jag tänker om. Dock har det betalat sig för jag blev ju gravid nu senast när vi började med ältest. Nä, dags för L att sova middag.


    Linnea 080310
  • arkeologitjejen

    Hur gamla är era barn?

    Shit, jag somnade med Linnea i eftermiddags och vaknade 17.15. Hjälp vi sov bort hela eftermiddagen, fast så behöver man väl göra ibland. Hon har varit sjuk och äter fortfarande penicillin.

    Får väl kolla det där med testlagret. Där jag har sett så har det skiljt sig ca 20 kronor per förpackning av Clearblues tester och då lönar det sig ju inte att beställa.

    MammatillMalcolm hur mycket betalar du för stickorna till din "dator"?

    Nä, dags för middag!


    Linnea 080310
  • arkeologitjejen

    Mee2 Klart du är välkommen, eller vad säger du TS? Oj, du måste vara trött med två små, fast kul verkar det vara också. Låter som att du också haft en tuff resa mot +. Måste dock säga att det känns skönt att ha hittat några i samma situation som också går och längtar.

    Tack för tipsen om billiga stickor. Går ju åt en del när man har oregelbunden mens. Jag har inte svårt att bli gravid, men att hitta ÄL är inte lätt så då är de en bra hjälp. Känner mig dock lite skeptisk till de där billigaste med strecken. Fånigt nog. Vill ha min glada gubbe på CBs digitala ägglossningstest. Hi hi!


    Linnea 080310
  • arkeologitjejen

    Jag har inget BIM ännu. Vet som sagt inte när jag ska ha mens nästa gång och jag tror jag ligger lågt. Vill inte bygga upp för mycket än med tanke på att jag haft två missfall sedan i  juli. Ni får väl sätta ett frågetecken på mig.


    Linnea 080310
  • arkeologitjejen
    mee2 skrev 2009-11-17 10:31:16 följande:
    jag har med haft 2 mf sen i august vet hur du känner men DENNA gång är det vår tur det förtjänar vi enl läkaren när man haft 2 mf är det 20% chans att det går åt helvete å 80% chans att den stannar om man blir gravid
    Jo, jag fick också höra det, men jag är lite vidskeplig av mig. Jag vill vara med i tråden, men vill inte hitta på något datum som beräknad BIM. Vet att jag då skulle hänga upp mig på det och sedan bli dödligt besviken om det inte gått som jag velat. Har ju dessutom oregelbunden mens så jag vet ärligt talat inte när jag har BIM och då är det bara dumt att hänga upp sig på ett datum.
    Linnea 080310
  • arkeologitjejen

    10000volt: Snacka om att man får perspektiv. Jag deppar över mina missfall och sjukhusvistelse under hösten, men det är ju ingenting mot vad du gått igenom på sista tiden. Fast alla känner vi ju olika förstås, men ändå. *styrkekram*

    Här rullar tiden på. Verkar som att mensen avtar och då är det precis som innan jag fick barn vilket bådar gott. Med andra ord bör jag ha ÄL runt den 22-23 november vilket passar utmärkt för då firar sambon och jag 5 år som par.


    Linnea 080310
Svar på tråden Nä nu vill jag bli gravid!