Inlägg från: Kusin Knase |Visa alla inlägg
  • Kusin Knase

    Det blev Colombia!

    Häääärligt!! Grattis! Vi har just, nästan, samlat alla papper som ska skickas till just Colombia!

  • Kusin Knase

    Linnis: vi fick reda på innan vi fick PM 3 att en del saker inte riktigt hade kommit fram i hemutredningen, så vi bjöd hem vår utredare för att prata om dessa saker (igen) och se till att allt det viktiga skrevs ner. Sen sammanställde utredaren utifrån det ett aktualiseringsintyg som vi skickade in till organisationen och fick godkänt.

    Något ni kan göra så länge är att kolla om ni har foton till presentationen, trevliga och glada kort som visar vilka ni är och hur ni bor och att ni älskar varann. Bara ca 10 stycken (i de vanliga fotofickorna jag köpte får det bara plats 8 kort, 4 per sida), så det gäller att gallra! Se till att ni är ganska uppklädda och att alla som är med på bild har skor på sig!

    Vi "återanvände" våra referenter, de uppdaterade mest de tidigare referensbreven enligt instruktionerna om hur de skulle se ut samt med namn och uppgifter om sina resp nytillskott i sina familjer etc. Samt nytt datum såklart. Får se om det blir godkänt, men det borde inte vara några problem.

    Ta och boka läkartid också så fort som möjligt, det är ju inget som sjukvården prioriterar idag precis, med alla vaccinationer som all personal nu jobbar med...!

    Lycka till och låt er inte överväldigas utan ta en sak i taget!

Svar på tråden Det blev Colombia!