Inlägg från: Emeli |Visa alla inlägg
  • Emeli

    Det blev Colombia!

    En viktig detalj som lätt glöms bort men som bör förberedas i god tid är era vaccinationer. Vänd er till vilken vaccinationscentral som helst och tala om att ni ska resa till Colombia, vart i landet ni ska, syftet med resan och hur lång tid ni beräknas vara borta så vet de vad ni behöver. Vaccinationer håller i allmänhet flera år. Däremot kan det ta tid att bli fullvaccinerad mot exv. hepatit. Någon av er kanske måste BCG-vaccineras, och den tar tid att läka. Det är heller inte så kul att ha nyvaccinerade, ömma armar när man träffar sitt barn första gången. Bättre att ev. biverkningar har fått klinga av.

  • Emeli

    Nybörjarkursen i spanska tycker jag ni ska satsa på i vilket fall. Ni ska vara i landet i flera veckor, och ni får ut mycket mer av er vistelse om ni kan tala och förstå språket lite.

    Måste också få gratulera er till ert landval (eller om det var landet som valde er?). Colombia är fantastiskt! Underbart land med underbara människor och inte minst underbara barn (är också helt objektiv hehe )

Svar på tråden Det blev Colombia!