Inlägg från: Froggis76 |Visa alla inlägg
  • Froggis76

    Skräckslagen... Har jag ångrat mej?

    minns tillbaka hur det var att vara gravid efter att förlorat min son. Jag var livrädd!!! Kunde inte njuta alls av graviditeten, i början funderade jag till och med på abort bara för att det kändes som om jag svek min förstfödde son. Men när väl det lilla knytet låg där i min famn kändes det precis tvärtom. Jag hade skapat ett småsyskon, som hade sin egen skyddsängel vakandes över honom.
    Det du känner är helt normalt, och jag är övertygad om att du kommer att känna dig som världens stoltaste mamma till både dina levande barn och din ängel.
    Sänder dig massor av styrkekramar att orka vidare, kämpa på även om det känns jobbigt. Det är inte ett svek, det är en möjlighet.

    Kram! //Ängeln Robins mamma

  • Froggis76

    De som inte gått igenom det du upplevt ser inte på saken som du även om de sörjer på sitt sätt.
    Allt kommer att falla på plats när du har ditt barn i din famn. Jag blev gravid 6 månader efter att Robin fötts, och det var alldeles för tidigt tyckte jag då. Men när Max var född så försvann de känslorna. Robin kommer alltid att vara min förstfödda son, och det kan ingenting ändra på. Vi kommer allttid att vara en för lite i familjen.

    Massor av stykekramar.

    //ängeln Robins mamma

Svar på tråden Skräckslagen... Har jag ångrat mej?