Inlägg från: mithrandil |Visa alla inlägg
  • mithrandil

    Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3

    Tack för länken jenny.
    Tycker alltid nya trådar är lite roliga. även om de bara är uppföljningar på gamla.

    Nu har jag fått tid för inskrivning, rul och mitt första möte med den bm som kommer följa mig i resten av grav. Kommer träffa min gamla bm nu på torsdag. Kändes lite onödigt att gå på inskrivning i halmstad eftersom vi flyttar den 4e Jan men i varberg hade dom inga tider nu och de tyckte jag var bra sen att boka tid för inskrivning när jag redan är i v12. :-S Jaja.. sånt är livet. det gick ju bra tillslut ändå.
    Ska bli kul att träffa min gamla bm igen.. hon var super och jag är lite ledsen att jag inte kommer ha henne denna grav med. men min nya är ju säkert super hon med.

    Hur mår ni alla?


    Alexander 2009-03-11 -♥- bf 2010-06-29
  • mithrandil
    BebisiFebruari skrev 2009-12-07 15:01:35 följande:
    Välkommen hit! :)Det kommer säkert gå bra hos din nya bm Jag mår som tidigare som att jag blivit överkörd av en bulldoser men men... Sj då? Fått sova nått mer??
    haha.. näe.
    Men idag är jag ändå ovanligt pigg och utvilad. Känns skönt.
    Alexander 2009-03-11 -♥- bf 2010-06-29
  • mithrandil
    Summer skrev 2009-12-07 16:51:46 följande:
    Jasså, har du inte haft inskrivning ännu? Hur kommer det sig att ni ska flytta?Jag mår inte alls bra. Har varit hemma från skolan idag. Magknip, spänd mage (förmodligen en massa luft) illamående och yrsel. Det snurrar och gungar och påväg till centrum (tar max 5 min att gå) var jag tvungen att kräkas två ggr! Så pinsamt! Folk vänder sig om och bilar stannar nästan...bara jag som är gravid :*(Hela dagen har jag legat i sängen. Var tvungen att boka av min middag med kompis Anna också. Jag är så trött på detta pensionärsliv!!När går det över? Jag klarar snart inte mer.. *snyft*
    Ledsen att du inte mår bra.. men det går över, för de allra flesta iaf.
    Något positivt är ju att du slipper oroa dig nu då du har massor med symtom.

    Ja, jag har varit jättedålig på det där att boka in min inskrivning. har inte velat boka för jag har varit livrädd för att behöva avboka tiden om det inte skulle gå vägen. men man måste ju dit. Så nu har jag fått bokat 3 tider iaf. känns skönt att fått fingrarna ur.

    Vi vill flytta ut på landet nu när vi har barn. känns tryggt och skönt att fostra barn på landet. vi vill köpa oss ett hus där om ett par år, så vi valde en superbillig lägenhet så vi kan spara mycket. Ska bli så kul att flytta. jag känner massor tjejer där som också har barn så det är ju roligt också.

    Ang förlossningsrädsla så ska du be din bm om att få gå på aurora-samtal. Då får man träffa en Aurora barnmorska och prata igenom allting som har med förlossningen att göra. Det hjälper väldigt många som är rädda för att föda.
    Men tyvärr är det så som tjejerna här sagt. Din bm som kommer förlösa dig träffar du när förlossningen redan satt igång och du är i full gång med att föda barnet. Men troligtvis så kommer din rädsla lätta allteftersom graviditeten går. Jag var livrädd men när jag hade några (typ 3) månader kvar så fanns det inget jag längtade efter mer och min rädsla var helt borta. för många släpper rädslan ju närmare bf man kommer för tillslut vill man bara få ut ungen. man längtar liksom ihjäl sig.

    Ska gå hur fint som helst ska du se!!

    Jenny: Ja, precis. Hur mycket man sover spelar ingen roll.. det är hur man känner sig dagen efter som är viktigt.
    Alexander 2009-03-11 -♥- bf 2010-06-29
  • mithrandil
    Meadow skrev 2009-12-08 06:09:23 följande:
    Heja i gryningen!Tror ni jag orkade sexa till det igår? Nä, jag var helt i koma! Somnade i sambons knä framför tv:n. Ja ja...Det blir som det blir!Men: Jag har stegring fortfarande! Kollade kl 5 imorse (börjar 5,30-jag är inte galen och kliver upp för att testa, ha ha) iaf, stegring fortfarande!Det moler på fortfarande, så då kanske ägget inte har släppt? Så det kanske är bra om jag hoppar på honom ikväll då?Vad säger ni? Är det vanligt med stegring 3 dagar?Ja jösses.*Tar en klunk av morgonkaffet*
    Man brukar ju ha stegringen tills ägget släppt. Kan hända att det är ett segt ägg.
    har läst om många som haft äl stegring i flera dagar. Hur var din första äl efter cytotec-behandlingen?

    kittycat: Jag tänker precis som du.. skulle aldrig göra ett KUB för jag skulle aldrig kunna ta ett vidare beslut om resultatet var dåligt och jag vill heller inte göra ett fvp, förvisso kanske risken för missfall efter fvp är liten, men man få missfall utav provet så jag hoppar helst över. Då tar jag hellre risken att få ett sjukt barn. Som egentligen ändå är relativt liten.
    Alexander 2009-03-11 -♥- bf 2010-06-29
  • mithrandil

    Summer: Är du säker på att du mår dåligt av graviditeten?
    Tycker kanske du borde ringa din VC eller sjukvårdsrådgivningen.
    graviditet brukar inte ge feber, iaf inte mer än ca en halv grads höjning.


    Alexander 2009-03-11 -♥- bf 2010-06-29
  • mithrandil
    Summer skrev 2009-12-08 12:08:03 följande:
    Nej, jag vet ingenting eller varför jag mår såhär men vad ska man fråga husläkaren om? Jag brukar ha 36,9 men nu har jag 37,4 men det är tillräckligt...Johan har åkt till sin skola nu och min mamma är påväg hit med Postafen och Seaband (hoppas jag) värt att testa.Kram
    okej. jo man brukar få en halv grads höjning av tempen under hela grav så det kan man ju inte räkna som feber egentligen. men jobbigt om du känner av höjningen. jag brukar också bli sjuk vid bara en låg höjning av tempen. typ en grad och jag är helt död.
    Alexander 2009-03-11 -♥- bf 2010-06-29
  • mithrandil
    Meadow skrev 2009-12-08 12:50:45 följande:
    Hej brudar!Tog ett äl test nu kl 12 igen, efter jobbet, lika starkt som i morse. Då borde ju ägget inte ha släppt än va? Så lite raj raj i sängen ikväll kanske kan få till det då? Sexade ju i söndags också...
    Jag tycker absolut att lite raj raj kan göra nytta i frågan.
    Tänker du fortsätta testa tills stegringen är borta?
    Alexander 2009-03-11 -♥- bf 2010-06-29
  • mithrandil

    kittycat: Ja precis. Tycker du gör rätt i som tänker efter länge och noga innan du tar steget. Bäst att vara helt säker på hur man skulle göra om det visar sig kunna vara något fel om du valt att göra KUB.

    Hur gammal är du? Vet att det är oförskämt att fråga men i denna frågan kan det ju vara bra att veta.


    Alexander 2009-03-11 -♥- bf 2010-06-29
  • mithrandil
    Meadow skrev 2009-12-08 13:20:05 följande:
    Mithrandil:Jo jag måste ju nästan göra det, det är ju galet att man ska hålla på ha stegring så länge, brukar bara ha 2 dagar. Ett jäkla segt ägg! Inte undra på att jag alltid blivit bakåtflyttad, när det håller på sega sig på detta vis!
    Har du testat tills stegringen varit borta de andra gångerna?

    Jag har alltid testat tills stegringen varit borta. även att det står att man kan sluta när stegringen kommit. känns bra att veta att ägget släppt också.
    Men jag har bara stegring i 1dag, aldrig 2 som det står på förpackningen.
    Alexander 2009-03-11 -♥- bf 2010-06-29
Svar på tråden Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3