Inlägg från: mithrandil |Visa alla inlägg
  • mithrandil

    Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3

    Summer skrev 2009-12-29 12:29:52 följande:
    Bebisifeb: Vad bra att bm-besöket gick bra, låter som din bebis redan fixerats. Skönt att den ligger åt rätt håll!Alfonsina: Mysigt det låter med bebisshopping! Jag längtar såååå men vi ska inte köpa något innan RUL då vi vet könet. Tycker det finns så lite unisex grejjer. Tips tas gärna emot! :)Åhhhh jag är sjuk idag :(Vaknade med yrsel, rethosta och kräktes massor. Dessutom har jag fått någon typ av förkylning och det susar i öronen. Så det blev till att ställa in fikat för våra föräldrar och Kärleksmumsen får vi frysa in :(Som tur är har jag Voddler som kan underhålla mig med filmer hela dagen och dessutom så tröst-shoppade jag på HM Home. Snygga påslakansset, kökshandduk och duschhanduk.Bilder finns på bloggen :)www.detsannalivet.blogspot.comKram på er & håll tummarna att jag blir frisk innan nyår!
    ett litet tips är ju att inte köpa alltför mycket könsinriktade kläder ändå. de kan vara svårt att se rätt på rul. vet några som stått där med kill- eller tjejkläder och ut har det kommit det andra könet. jobbigt läge. När har du rul?

    Gott nytt år på er!!!
    hoppas ni får ett fantastiskt 2010
    Alexander 2009-03-11 -♥- bf 2010-06-29
  • mithrandil
    Summer skrev 2009-12-31 21:34:23 följande:
    Hej! Jo, det är sant. Vi har RUL den 15 januari. Tyvärr är jag ännu sämre än igår. Dunderförkyld, hosta och allmänt hängig så vi fick stanna hemma ikväll. Johan har lagat en fantastisk trerätters och jag fick Billabongs sparkling så jag har fått bubbel jag med :)Trist att vara sjuk en sådan här dag men man har ju hela livet på sig att fira nyår. Nu hoppas jag bara bli frisk tills på lördag då vi åker på vår lilla romantik-trip :)Gott Nytt År & vi hörs igen 2010 ;)Kram
    4 dagar innan mig.
    bara 15 dagar kvar nu då. spännande!

    Hoppas du blir bättre snart. många gånger kan man ju bli lite sämre för att sedan bli bätter. håller iaf tummarna för det.
    Alexander 2009-03-11 -♥- bf 2010-06-29
  • mithrandil
    The Kittycats skrev 2010-01-02 11:54:19 följande:
    På min födelsedag, så då går det säkert bra! Är ju en väldigt bra dag tycker jag Skönt att höra att du känner dig lite mindre orolig nu, och att du har börjat känna molvärk igen. Ni kommer säkert få se en jättefin och aktiv bebis på RUL:et Själv längtar jag efter vårat vul/ul i övermorgonv(v 13 imorgon f.ö). Vill mer än gärna höra att bebisen lever och mår bra! Magen är i det närmasta borta nu, nu är det nog bara julgodis och och god mat som syns... Har tyvärr fått så jävla mycket finnar nu, inte kul med tanke på att jag har haft problem mer eller mindre sedan jag var 11 Så nu måste jag boka tid på våran VC här, så jag kan få en remiss till hud. Jag kan bara inte se ut så här ett halvår till. Jag är ju rätt härdad vid det här laget och van vid min problemhy, men nu tycker t.o.m. jag är det är galet mycket. Blä!
    Ifall du har hormonplitor som jag hade när jag väntade alexander så tror jag inte det finns så speciellt mycket man kan göra. Träffade också min hudläkare för jag ville få bort "helvetet" ifrån ansiktet, men han sa att man fick leva med det. tyvärr.
    jag var som en prickig korv i alla 9månaderna men fick finare hud än någonsin när alex väl varit ute i en vecka eller två.
    Alexander 2009-03-11 -♥- bf 2010-06-29
  • mithrandil
    BebisiFebruari skrev 2010-01-02 19:50:38 följande:
    Halloj tjejer!! God fortsättning på er alla, hoppas ni mår bra och att ni haft en bra jul och en härlig nyårsafton.Jag har äntligen kommit ur flytt dimman och nu börjar allt rulla på som vanligt igen. Mamma har varit här sen i tis kväll men åkte hem nu i em, hon har hjälpt oss massor så allt är upp plockat och på plats här i nya lägenheten och vi trivs kanon. Lite små saker som saknas, men nu i veckan som kommer så levereras nya tv:n och tvätt maskinen :)Är nu i v.33 med 54 dagar kvar idag :) Min kropp börjar verkligen svullna upp nu, fötterna är som ankfötter så svullna är dom. Knappt att jag får på mig skorna senare på dagen.Har en hel del förvärkar och som det känns nu så tror jag inte att jag kommer gå full tid men jag kan ha fel, det återstår att se.
    Så spännande det där! När får man egentligen?
    Ja, sista veckorna hatade man ju att vara gravid, men nu i efterhand så minns jag tiden med en bubblande känsla i magen. just att INTE veta när man ska få är hemskt spännande.

    jag hade ju också supermycket förvärkar och låg inlagd, min bm och läkare sa att jag skulle vara tacksam om jag fick gå senast tills i feb. Men alex kom 11 mars.
    sista månaden var som att gå på övertid även att jag tillslut fick innan bf. Allt kan hända och man kan verkligen få närsomhelst. Herregud så jag avundas dig just nu. Så otroligt spännande.
    Alexander 2009-03-11 -♥- bf 2010-06-29
  • mithrandil

    jag hinner aldrig läsa ikapp mig.
    Tycker det är skit verkligen.

    kan ni inte uppdatera mig? Hur har ni det?

    Här har vi precis flyttat och fått igång internet så jag har varit borta några dagar.
    mamma passade alexander ett helt dygn, helt otroligt så ont det gjorde i mammahjärtat då och då. förstod aldrig att det kunde vara så jobbigt att lämna ifrån sig sitt barn. jag som trodde det skulle vara skönt första gången man fick vara "lite i fred". Men men, det är väl sådär.

    14 dagar kvar till rul. ska bli spännande. har varit sjukt orolig nu och då. har ju inga som helst symtom, allt försvann efter mitt vul i v7+, hoppas bara på att allt ser bra ut fortfarande. Tycker det är lustigt att man inte har något symtom.. bara något litet eller sådär nån gång då och då? Eller kan man verkligen gå 100% symtomfri och allt är bra ändå?

    alex sover hela nätterna här nu. somnar i sin säng efter vällingen. kanske tar ett par minuter, idag snackade han i 30 men han är iaf inte ledsen. gud så skönt!!!


    Alexander 2009-03-11 -♥- bf 2010-06-29
  • mithrandil

    Hej tjejer! Tycker verkligen att det är jättetråkigt att jag inte hinner med att läsa och skriva härinne numera. Är inne och smygläser då och då men missar ju massvis, speciellt som ni skriver så mycket och så långa inlägg. Hur mår ni alla? Jag har börjat få smärtsamma sd. helt sjukt att de börjar redan i v17. Man blir ju sjukt orolig att det håller på att gå galet. Började för ett par veckor sen, men då gjorde dom inte ont men ju längre tiden går gör det bara mer och mer ont och kommer oftare. Ska be dom kolla lite extra nu när det är dags för rul. Antar att jag kanske bara behöver vila, men vem kan vila med en 10månaders bebis som håller på att få tänder? Det var verkligen lättare att vara gravid första gången, fast samtidigt svårare. Nu rusar ju iaf tiden iväg och sist gick den i snigelfart.


    Alexander 2009-03-11 -♥- bf 2010-06-29
  • mithrandil
    Summer skrev 2010-01-15 17:07:29 följande:
    Hej tjejer! Nu ska jag inte hålla er på sträckbänken längre...ni ska få ta del av denna hemlis:UL gick jättebra och vi ska få en FLICKA!!  Hon sa direkt att hon såg två blygdläppar och klitoris...hihi!Allt såg bra ut, frisk och hel bebis och mina värden var kanon, behöver inte ens äta järntabletter Vi träffade vår nya bm också och hon var också supertrevlig så vi är helt saliga över denna underbara dag! Kram /Lyckliga jag
    skönt att allt såg bra ut och grattis till lilltösen!
    Hoppas verkligen du kan slippa vara orolig mer nu. Nu ska det mycket till för att det ska gå galet och bebis har ju bevisat vilken kämpe hon är.
    Lycka till!
    många kramar.

    kittycat: grattis!! {#lang_emotions_flower}
    Alexander 2009-03-11 -♥- bf 2010-06-29
  • mithrandil
    smoolan skrev 2010-01-16 19:29:44 följande:
    Grattis till tjejen Summer! Har ni redan något namn? Vad bra att de kollade dina värden samtidigt. Jag gjorde mitt RUL på läkarhuset Odenplan och då kollade de inget sånt. Får spara det till nästa träff med min BM som är 3 feb. Hur ofta ska men egentligen träffa sin BM? Jag har träffat henne en gång i v13 typ och nästa gång kommer jag vara i v24.Grattis på födelsedagen i efterskott Kittycat! Snart är du välkommen in i 30+ klubben
    I början är det faktiskt hemskt dåligt med träffar, men de blir tätare och tätare allt eftersom.  efter v25 kommer man gå var tredjevecka och sen så kommer man att gå varannan. tycker du att det är förlite så kan du kräva ett extra innan typ i v20, det berättade min bm men sa att ingen brukar berätta om det men att möjligheten ska finnas i alla landsting.
    Alexander 2009-03-11 -♥- bf 2010-06-29
  • mithrandil

    Rul imorn. Börjar bli nervöst. Jag kan inte minnas att jag var såhär nervös dagen innan rul med alexander. kanske nojar man sig mer med andra barnet? Men förövrigt mår jag bra.

    jenny: herrejösses vad tiden går. så otroligt spännande nu.


    Alexander 2009-03-11 -♥- bf 2010-06-29
  • mithrandil
    BebisiFebruari skrev 2010-01-18 21:16:22 följande:
    Spännande med Rul :) ska ni ta reda på könet?Ja det går verkligen sååå fort nu.I dag packade vi bb väskan till bebis så mysigt att stoppa ner kläder och sånt :)Jag mår inte alltför bra om jag ska vara ärlig, har en konstig känsla i hela kroppen, mår illa, sammandragningar och ordentliga förvärkar som byter av varandra och det molar och värker långt ner vid blygbenet och det värker och drar i tappen... men det är väl tecken på att det är nära nu även om det är några veckor kvar :)
    ja, det har du nog rätt i. jag kände mig mörbultad i magen och nedre delarna i över en månad innan det satte igång ordentligt. kändes som om det skulle sätta igång närsomhelst, men jag fick vänta.

    Vi kan ju hoppas att du får lite tidigare så du får slut på eländet nu. du har haft en tuff graviditet.

    Vi ska nog kolla kön, sist bestämde jag men nu är beslutet andreas eftersom vi bara ska ha två barn så får vi bestämma varsin gång. han vill kolla nu, men han kan ju ändra sig. med alexander ville han helst inte men jag kunde inte hålla mig.
    fast alex vägrade visa sig ändå, la navelsträngen mellan benen, benen ikors och sen knep han åt hårdare och hårdare ju mer bm försökte få honom byta ställning. haha.
    men då gjorde vi könsul i v27istället och det gör vi nog nu med. litar inte riktigt på ett resultat från v18, könen ser så lika ut då och det är många som får veta fel på rul.
    Alexander 2009-03-11 -♥- bf 2010-06-29
Svar på tråden Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3