Inlägg från: BebisiFebruari |Visa alla inlägg
  • BebisiFebruari

    Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3

    The Kittycats skrev 2009-12-22 10:50:36 följande:
    Så där, nu har vi fått se lilla bebis vinka och sparka idag. Total lycka kan jag säga!!!! Gick rakt in hjärtat   Och han gjorde två mätningar, en som flyttade tillbaka mig och en som flyttade fram mig. Så han sa att min dag 10+2 antagligen stämmer rätt bra. Bonus!Nu ska jag verkligen försöka njuuuta Granen är klädd och fin, ikväll blir det julklappsinslagning. Det allra roligaste nästan, enligt mig
    Åhh.. vad underbart :)
    Ja se till att njuta nu och lycka till med paket inslagningen!
  • BebisiFebruari
    Alfonsina skrev 2009-12-22 17:26:26 följande:
    Nu har våra bilder kommit om ni är nyfikna. gå in på www.karinfroom.se och sedan loggar ni in med lösenordet "despinola". Idag har jag jobbat på huset hela långa dagen och det känns i kroppen kan jag säga. Men det har gått bra. Ikväll ska vi ha julfirande med makens familj eftersom vi åker hem till min imorgon. Så nu måste jag skutta in i duschen, mycket slipdamm på tjocka mig.
    Jätte fina bilder :)

    Mysigt med julfirande, hoppas ni får en super mysig jul.
  • BebisiFebruari

    Ja egen tid kan vara mysigt ibland, fast här är det alldeles för mycket sånt just nu.

    Tycker synd om mig själv just nu, Johan och hans jobb har storstädning idag på jobbet så han kommer väl hem i natt nångång.
    Vill bara ha hem honom men men han är ledig i morgon.

    Och jag själv har varit på ett besök på förlossningen, ringde dit i em och tänkte att dom skulle ge mig lite  råd på vad man kan göra åt mig värk som Meadow förklarade för mig att det va förvärkar när jag frågade henne på msn, vilket jag oxå anade att det va då jag får som kraftiga smärt toppar som sen dalar av.

    Och gissa vad bm på förlossningen säger?
    Kom genast in vi vill göra en undersökning på dig för att se så du inte öppnat dig.
    Jag som bara ville få lite råd på telefonen! Men självklart glad att dom vill kolla så att allt är ok.

    Åker in till förlossningen får göra ett Ul och allt såg bra ut på det, läkaren gjorde en vikt uppskattning och bebis väger 1716 g bara 8 g mer än vad snittet i min vecka ska väga så det va ju bra.
    Livmodertappen är än så länge inte påverkad, urinprovet visade blod, som alltid! men sen hade jag äggvita i det oxå så det skickades på odling.
    Fick göra en Ctg kurva och den va normal.

    Åkte hem med ordinationer om att återigen vila vila vila och återkomma om det blir värre eller om jag blir för orolig hemma.
    Så nu får jag inte göra nått igen, utan bara stå ut med dessa förvärkar!!!

    Att vara gravid har jag verkligen fått en anan syn på nu.

    Idag får jag faktiskt tycka synd om mig själv... :(


  • BebisiFebruari
    Summer skrev 2009-12-22 20:53:52 följande:
    Bebisifeb: Stackars dej...*kramar om*...fy för att både ha ont och vara ensam :(Tittar du på film eller hur får du dagarna att gå? Själv brukar jag ligga med min laptop i sängen och kolla på gamla repriser på tv4 play osv. Idag blev det Jul med Ernst hihi! :)Älskar hans lantliga känsla och pyssel. Mycket inspirerande!
    Tack, gullig du är!!
    Ja det blir mycket dator facebook, framför trådar på familjeliv och tv:n står på från att jag går upp tills jag lägger mig :) Kollar en hel del efter roliga baby grejjer för att se vad det finns för utbud.

    Hihi.. ja man kanske borde lägga in nån bild på hur jag och mannen ser ut så ni ser vem ni pratar med :)
  • BebisiFebruari
    Summer skrev 2009-12-22 22:21:54 följande:
    Vad har du köpt i babyväg hittills? Jag ärver ju vagn, spjälsäng, skötbord och lite sånt av mina systrar. De står i källaren nu och ska plockas upp i början av maj *längtar*
    Kanon ju :)

    Vi har bara köpt vagn, lite kläder och lite lakan, påslakan, handdukar.
    Så fort vi flyttat så ska spjälsäng handlas (mamma köper den till oss i present) :)
    och så ska vi handla hem allt annat som behövs alltifrån kläder till blöjor och dyl vill ha allt hemma eftersom man aldrig kan vara säker på när den lilla kommer.
  • BebisiFebruari
    Summer skrev 2009-12-22 22:59:28 följande:
    Åhh vad mysigt! Vad blev det för vagn? Och var har ni köpt de mesta av babykläder och sånt? Jag har verkligen noll koll på barnbutiker. Men HM har ju mycket fina barnkläder.Nu är det läggdags!Natti!
    Vi köpte en Teutonia Fun med deras hårdlift :)

    Det jag handlat hittills har varit från H&m dom hade mycket bra bas plagg i bra färger och framför allt bra priser med tanke på att en body kan bebisen ha typ 1 månad innan denmär för liten :) men har kollat ut lite på P.O.P oxå sen ska jag kolla in Lindex och Kappahl oxå, kul att variera lite olika butiker.

    Ska oxå lägga mig snart, natti natti!!
    Kram
  • BebisiFebruari
    The Kittycats skrev 2009-12-23 11:14:01 följande:
    *Skickar en stor och uppmuntrande kram*   Skönt att det ändå såg bra ut med livmodertappen, hoppas nu att proverna kommer tillbaka med bra svar också.
    Tack gulliga du, det värmer!
    Känns lite bättre idag för nu är Johan ledig, har ont som bara den av förvärkarna och har knappt sovit inatt men hoppas det bara är det och att proverna är bra.
  • BebisiFebruari
    Alfonsina skrev 2009-12-23 11:46:50 följande:
    Jenny, du får vila vila vila! Inget "fröken duktig" som alla vi tjejer är så bra på att vara. Ligg nu snällt ner och tänk positiva tankar till er bebis. Vårt besök idag hos bm resulterade i några förmaningar. Nu håller vi ju på med huset och jag spacklade och målade hela dagen igår. Det kanske inte var så bra tyckte hon men å andra sidan har jag ju så ont av att sitta så menatalt är det skönt att inte ha ont någonstans och kunna fokusera på annat för en stund. Så några timmar åt gången kom vi överens om är helt okej. Annars följde jag min kurva bra, dock var mitt Hb lägre än någonsin så det blir att öka dosen järn. Men bebisen får det han vill ha sa hon, det är jag som kan bli okoncentrerad och virrig.
    Haha.. ja du gör inget annat än vilar här hemma, fast det gör ont i "tjej hjärtat" :P 

    Och tro det eller ej verkar som att Johan kommer vara ledig fram tills den 5:e januari då det än så länge inte är nått bokat på hans jobb, är så glad så jag vet inte om jag ska skratta eller fälla glädje tårar och mamma kommer  på tis och så flyttar vi onsdag så mycket härligt att se fram emot nu och som får en att kunna tänka positiva tankar i allt detta elände.

    Skönt att besöket hos bm gick bra, låter bra att du ska försöka ta det lite lugnare även om jag förstår exakt hur du känner, man vill ju så gärna vara med och hjälpa till.
    Kom på en sak, pratade med läkaren på sjukhuset igår om att jag får så ont i revbens trakten när jag sitter och vet du vad hon sa. det är tarmarna som kläms även om man inte tror det så är det dom som kan göra så ont.
    Tänkte eftersom du oxå har ont i den trakten, hon sa att även om bebisen inte är jätte stor så kläms allt ihop när man sitter böjt.
  • BebisiFebruari
    Summer skrev 2009-12-23 18:11:32 följande:
    Teutonia Fun är jättefin. Den som vi ärver är också en Teutonia tror jag, en marinblå. Den är väldigt basic och har några år på nacken men är fräsch och funkar säkert bra :)
    Ja jag gillar verkligen deras vagnar.
    Låter ju jätte bra ju att ni kan få ta över deras kommer bli jätte bra ska du se :)
  • BebisiFebruari
    Meadow skrev 2009-12-24 07:36:38 följande:
    God Jul alla!Snart ska jag väcka sambon och berätta att han nog ska bli tvåbarns far! Det stod "GRAVID" på stickan imorse!Och jag har precis börjat må illa, precis som med dottern för 3 år sedan!Kram på er alla! Hoppas ni har en lovely dag!!
    Åhhhh.... Vad underbart grattis grattis grattis, sitter här med gåshud och tårar i ögonen. Så glad för eran skull :)

    Ha en toppen dag så vill jag höra allt om din sambo's reaktion senare

    God Jul!!!

    Kramar/Jenny
Svar på tråden Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3