Inlägg från: BebisiFebruari |Visa alla inlägg
  • BebisiFebruari
    Meadow skrev 2009-12-25 09:50:10 följande:
    Hej tjejer!Hoppas ni haft en fin julafton! Vi har haft det toppen! Jättefina julklappar, dottern hade nog julklapps rekord igen, hon var helt slut och lade sig till slut mitt bland alla papper och grejer. En hård dag för en liten tjej! När jag berättade för sambon låg han kvar i sängen precis som förra gången. Jag bara " Vännen, och så ett stort flin. Han skrattade till och sa "Jasså? Men du lyckades inte lura mig denna gången heller, det har jag redan listat ut!"
    Vilken sambo du har, han har koll på allt :D
    Hihi... ja det tar på krafterna att öppna julklappar

    Vi hade en jätte mysigt julafton trots att Johan gått och blivit jätte förkyld.
    Vi åt jätte gott, underbart sällskap och massa fina  julklappar i form av pengar och presentkort som ska gå till en ny tvätt maskin till oss och resten är till bebisen i magen :)
  • BebisiFebruari
    Meadow skrev 2009-12-25 16:38:56 följande:
    Bebisfeb; Ja han har stenkoll! Tror det är när jag blev så varm han förstod vad som var på G faktiskt! Jag tänkte på dig idag, det ÄR grymt gott med julmust! Ha ha haOch jag tänkte på Alfonsina igår, "Gud vad kul för henne som får inreda barnrum, jag vill också göra det igen" Ha ha ha.Man är ju KNÄPP!Låter som en underbar julafton ni hade! Perfekt med pengar till bebis!!
    Ja verkligen, vilken man du har ;)

    Haha... ja julmust är sååå gott har 3 liter här hemma :D
    Kom precis hem vi har varit och fyndat tvättmaskin så vi får den levererad 7/1 efter vi har flyttat, helt perfekt :)

    Ja pengar till bebis är aldrig fel.
  • BebisiFebruari
    Alfonsina skrev 2009-12-25 19:00:34 följande:
    Kan inte låta bli att kika in här varje dag. Idag har vi vår första förlovningsdag men vi orkar inte göra något extra alls. Vi tog nyss en liten promenad i mörkret och snön och lovade varandra att vi ska se till att fira bröllopsdagen i maj ordentligt. Då med vår lille "MAC" förstås. Vi fick också praktiska julklappar i år, hade heller inte önskat oss något annat. Garderobsstomme, överkast, matta, ljusstake, kokbok och lite Cult Design-prylar. Sedan hade jag köpt klappar till oss båda från "Tomten" i form av prydnadskuddar till sängen, gardinstänger och musmatta. Kul va? Men D hade ju ingen koll så han fick öppna dem och övriga tyckte det var kul iaf. Det ska bli så skönt när livet kan återgår till det normala, då inte allt kretsar till husbygget. Lite tråkigt är det att inte fullt ut kunna fokusera på graviditeten, men det blir ju säkert bra i slutänden. Min lilla systerdotter på 2,5 år har helt plötsligt kommit in i en moster-period. Så mysigt! Ingen annan dög, vi skulle leka och busa, ingen annan fick vara med. Jag skulle läsa saga vid sovdags, sitta bredvid vid bordet, duscha med henne, ja allt. Hon sa i duschen att jag inte fick spruta vatten på magen för bebisen tyckte inte om det, däremot gick det bra att hjälpa smörja magen efteråt (trick för att jag skulle få henne att stå still och kleta på lite lotion på henne). Försökte någon komma, oavsett vad vi gjorde så sa hon bestämt: Min moster! Så himla skönt att få koncentrera sig på något så underbart som ett litet barn och inte tänka på det onda i "revbenen" Och tack för en rimlig förklaring Jenny!Meadow, ja det ska bli superkul att inreda bebisrum. Men lite trist känns det dock att svärföräldrarna inte tycker det passar sig med svart spjälsäng. Hur kul är det då att välja en sån? Måste nog tuffa till mig lite och faktiskt säga ifrån. De har ju inte världens snyggaste hem och inte säger jag något om det? Kram på er! Det är skönt att ha er här i tråden.
    Håller med Meadow ni ska ju själva bestämma vilka möbler ni ska ha, för det är ju ni som ska bo där :)

    Så lite så ang. förklaringen om "revbens onda"

    Mysig systerdotter du har, barn kan vara bra roliga ibland min ena syster dotter säger ju att jag har en kikka bebis = flicka bebis i magen när nån frågar henne :) hon blir arg om man frågar om det inte är en pojke där inne, undra hur hon reagerar om det kommer en pokje haha...
  • BebisiFebruari
    Summer skrev 2009-12-26 11:27:14 följande:
    Hello girls! Hoppas att ni alla haft en skön jul och fått njuta av mat och gott sällskap. Själv är jag halv-vegeterian så julmat är jag inget fan av, men det är himla mysigt att få umgås med nära och kära. På julafton firade vi med min familj och igår med Johans familj.Jag går in i v. 17 imorgon och kan ibland känna bubbel och vibrationer ifrån magen. Jag tror att det är bebis som grejjar där inne :)Nu ska vi snart iväg på mellandagsrea :DVi hörs snart!Kram S
    Låter som du haft en riktigt mysig jul :) v.17 redan? gud så tiden går fort, låter som att din bebis grejjar runt där inne.

    Jag gick in i v.32 i går, det börjar närma sig nu.. och det känns har ont verkligen överallt och jag sover inget :(
    Igår va vi ute och fyndade tvättmaskin och idag blev det en ny tv och det mesta som saknades till den lilla så nu är det bara invänta bebis :) det enda som inte är köpt är blöjor och spjälsäng annars finns nog det mesta hemma här nu, känns skönt att ha det klart.

    Hoppas du hittar nått kul på rean :)
  • BebisiFebruari

    Kittycat -  Oj, vilken tur att du har en snäll pappa som kunde hjälpa till, folk kör verkligen som galningar fattar inte att dom inte kan tänka sig lite för.


    Vilken härlig julklapp, min dröm är att få simma med delfiner ska se till att jag nångång får göra det :)


    Herregud vad veckorna springer iväg för alla, härligt! :)


  • BebisiFebruari
    Meadow skrev 2009-12-26 18:33:07 följande:
    Följs åt med en tjej som har barn i samma ålder som mig, fått två ma på raken, och bor i SAMMA BY som mig! Hon plussade igår, andra försöket efter ma!!! Snacka om sammanträffande! Vi luskade ut det här på FL, mailar varandra! Vi ska nog se till att träffas!
    Oj. vad kul, vilket sammanträffande :)
  • BebisiFebruari
    The Kittycats skrev 2009-12-26 19:41:01 följande:
    Ja simma med delfiner vore inte heller fel Det är så kul när man kan få uppfylla såna önskningar man har haft ett tag.Sambon har dykcert, så det skulle ju även vara kul om jag kunde ta det så vi kunde åka iväg på dykresa tillsammans. Vilken slump! Kul att ni kan följas åt nu Tänk vad världen är liten ändå, jag slutar aldrig att förvånas.
    Ja sånt är roligt.

    Oki... min sambo har oxå dykcert :) han har berättat hur häftigt det är att dyka så man blir ju bra sugen att våga sig på att prova det nångång :)
  • BebisiFebruari
    The Kittycats skrev 2009-12-26 21:40:38 följande:
    Absolut Ska väl bara föda våra bebisar först kanske....
    Hihi.. ja precis bäst att föda ut bebisen först så dom inte misstar mig med en flodhäst ;) sen ska jag ta tag i sånt skoj :)
  • BebisiFebruari
    mithrandil skrev 2009-12-27 08:55:35 följande:
    Alexander har sovit hela natten de 3 senaste nätterna.Igår somnade han utan att gråta eller gnälla nånting.Vi är överlyckliga här hemma och alexander är så mycket gladare hela dagarna också. Äntligen har vi fått lite ordning här hemma.5min metoden var inge rolig, men den gav bra resultat. även om det går lite fram och tillbaka. HUr har ni andra det, såhär i dagarna efter jul?
    Vad skönt att det har börjat bli bätte med sömnen :)

    Vi har fullt upp, är mitt uppe i flytt packandet nu så jag kommer inte vara inne så jätte mycket nu det närmsta dagarna men sen när vi flyttat är jag tillbaks på heltid här igen :D
Svar på tråden Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3