Inlägg från: BebisiFebruari |Visa alla inlägg
  • BebisiFebruari

    Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3

    Meadow skrev 2009-12-27 09:16:53 följande:
    Jag går in i v5+ idag, bävar för att illamåendet ska komma igång, brukar vara ungefär den här tiden. Har mest varit yrslig hitills, känt lite illamående om jag inte fått mat på ett tag.Tänker dock inte analysera mina symptom denna gång, jag är gravid till motsatsen bevisas! Ska boka vul efter alla helgerna, så jag kanske får komma in v 7+, så får vi se! Sedan ska jag försöka få ett v 10+ också.
    Glöm inte bort dig nu :) 

    Du skulle skratta och välkomna ALLA symptom och bara skratta åt dom inte bäva för dom, det lovade du mig om du skulle plussa denna månad... så inget gnäll nu ;)
  • BebisiFebruari
    Summer skrev 2009-12-27 11:44:38 följande:
    Nu till en ny åkomma: Sedan några dagar tillbaka så har jag fått lite problem när jag nyser eller kräks och det trycker på. Då är jag är nära att kissa på mig samtidigt! Känner ni igen detta? Vad gör man? Knipövningar?
    Bara köra med knip övningar

    Jag har haft massa problem med detta att jag liksom läcker när jag reser mig upp, nyser, hostar eller dyl..
    Lite äckligt man får byta kläder men vad ska man göra, det är ju nånting där inne som väger en hel del som pressar neråt, jag försökte se till att gå och kissa så fort jag kände mig minsta lilla kissnödig.
  • BebisiFebruari
    mithrandil skrev 2009-12-27 12:29:35 följande:
    jenny: Ja jävla skit! Packa var det ja. Vi flyttar in den 6e och jag har hittills bara hunnit med att packa 2 kartonger. har ni kommit nån vart?jag har redan gått in i v15, vart tar tiden egentligen vägen denna gången?
    Haha... nja vi har packat 2 kartonger och flyttar på tisdag :S
    Just det ni ska oxå flytta :)

    Ja du dessa veckor.. dec månad har verkligen bara sprungit förbi men lite skönt är det, för snart sitter vi alla här med våra bebisar :) 
  • BebisiFebruari
    Meadow skrev 2009-12-27 13:21:10 följande:
    Bebisfeb:; Jo jag minns. Och jag skulle heller inte nojja! Idag har jag skrattat åt mina underbart ömma bröstvårtor, hade lust att klippa av dem när jag tog på bh:n, det var jätte jätte kul! Ha ha ha....
    Haha.... låter bra det skratta på nu och njuuuut av alla symptom ;)
  • BebisiFebruari
    smoolan skrev 2009-12-28 11:57:49 följande:
    God fortsättning alla!Meadow - Stort grattis! Vad roligt med ett plus igen!Kittycat - Grattis till ett lyckat UL!Är mitt i v.18 nu och bebisen lever om som tusan i magen. Kände första rörelsen utanpå häromdagen. Så coolt! är dock väldigt förkyld och kunde inte gå och jobba idag, så det är trist. Får sitta här och surfa lite istället. Kan tipsa om en jättefin mammatunika som kommit in på HM.com och som är hemklickad av mig idag
    God fortsättning på dig med! :)
    Trist med förkylning men det är ju tyvärr såna tider nu, jag har blivit lite små snorig men mer än så är det inte.
    Visst är det härligt när man börjar känna utanpå magen, vänta bara tills du ser hela magen hoppa till när den sparkar runt där inne :)

    Hoppas din förkylning går över snart för dig!
  • BebisiFebruari
    Summer skrev 2009-12-28 17:22:58 följande:
    Vad har ni haft för er idag tjejjor?Jag har varit på universitetets bibliotek och lånat ny kurslitteratur och sedan har jag pluggat. Inte så kul men nödvändigt.Imorrn ska Johans och mina föräldrar träffas för första gången, det känns lite nervöst. De ska hem till mig på fika och ikväll ska vi baka Leilas kärleksmums :)Rätt passande och supergoda!Vad ska ni alla göra på nyår?Vi ska fira med syrran och hennes man i hemmets lugna vrå (i deras hus). Det blir mysigt och passar mig bra med lite lugn tillställning...ZZZzzzzz... :)
    Låter mysigt och vad spännande att era föräldrar ska mötas :)

    Vi håller på för fullt och packar och städar, eller Johan gör det mesta och jag gör nån liten sak för att sen sätta mig ner och vila för att sen orka göra nått igen.

    I morgon ska vi först till bm sen är det besiktning av nya lägenheten och på kvällen kommer mamma :) så imorgon em går första flytt lastet och på onsdag flyttas resten.
    Vi ska bara fira nyår lugnt hemma... Johan ska laga 3 rätters till mig och mamma så det blir väldigt lugnt och skönt, vi va inbjudna till 2 olika tillställningar men jag orkar inte gå så vi tackade nej. Ska bli riktigt mysigt att bara vara hemma för en gång skull på nyår :)
  • BebisiFebruari
    Summer skrev 2009-12-28 20:42:23 följande:
    Bebisi feb: Just nu mest nervöst :)Jag förstår att du inte är sugen på någon större nyårsfest, jag känner likadant.Lycka till med flytten och se till att koppla upp dej bums så vi slipper sakna dig i tråden!
    Hihi förstår att det är lite nervöst men det kommer gå bra ska du se :)

    Oj vad konstigt grå text hoppas det går att läsa iaf

    Nej precis blir skönt med att bara ta det lugnt, kommer många nyårsaftonar framöver som man kan fira lite mer :)

    Gullig du är ska se till att koppla upp mig så snart jag kan, tror inte att det kommer vara några problem förmodligen kommer jag kunna vara inloggad tills ons morgon och sen hoppas vi att dom flyttar över internet så att det går att använda på torsdag i nya lägenheten :) så så lätt försvinner jag inte ;)
  • BebisiFebruari

    Halloj tjejer!!
    Hoppar in en sväng innan det är dax att fortsätta städa och sen ska det börja flyttas.
    Eller ja Johan och en kompis flyttar och mamma ska städa och jag ska sitta och titta på

    Bm besöket i morse gick bra :)

    - Blodtrycket 120/80 (lite högre än sist)
    - Hb 114 (gått ner lite)
    - Sf-mått 30 cm (v.31+4) börjat stanna av men ingen fara, ligger på normal kurvan
    - Hjärtljudet 142 (lägst hittills)

    Bebisen ligger med huvudet ner långt bak, ryggen till vänster och fötterna upp i höger revben :)

    Ha det så bra så återkommer jag!!

    Kram


  • BebisiFebruari

    Hej hej!!
    Hoppar in en snabbis i all flyttning
    Det har gått otroligt bra, Johan, hans pappa och min mamma har jobbat på som galningar och jag har små plockat lite i princip allt är på plats och upp plockat, sååå skönt för nu kan vi bara slappa och njuta i morgon :)

    Hoppas ni alla mår bra, jag har en envis bebis i magen som ser till att stackars mamma har massa förvärkar och det dunkar neråt och sparkar uppåt i högra revbenet men jag är lyckligt iaf :D

    57 dagar kvar idag :) snart får ni börja gissa datum och kön, slänger i hop en gissnings lek när det är 50 dagar kvar så ni får börja fundera ut nu vad ni tror ;)


Svar på tråden Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3