• Meadow

    Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3

    Undrar också, men många sjukhus har RUL tider på eftermiddagen, så hon kanske är där nu.

  • Meadow

    Mithrandil: Skönt att höra!

    Ja, men om de inte ser i din journal att du varit redan, så hade jag sett det  som ett ypperligt tillfälle att än en gång få bekräftat att allt är ok. Får ni inte veta kön då, så ska ni helt enkelt inte veta!

  • Meadow

    Heja tjejor!

    Ni som ska ha bebbe nu i vår, kan verkligen rek POPs barnoveraller! Hade både i fleece och manschester, var perfekt att ha i vagnen i åkpåsen! De är med övervikbara händer o fötter, så man behöver inte vantar o tossor. Nu har de rea, tror att en vit manschester overall finns med där på 30%.

    Själv ska jag shoppa vårens outfit till dottern.

  • Meadow

    Bebisfeb:

    Ja det låter bra! Jag hade en supervarm åkpåse, så när det var lite mildare ute, kunde jag bara lägga ned henne i den, och en filt över. Det var ändå som en kamin därinne.

    OBS! Man ska vara väldigt noga med att inte överklä barnet, och direkt man kommer in i värme, ta av och öppna upp! Jag vet en kvinna här i stan som miste sitt barn i PSD i ett varuhus, för att hon inte öppnade upp ordentligt. Även om de sover gott, så är det bättre att de vaknar av att det blir svalt, än somnar in för alltid.

  • Meadow

    Ja håller med Mithrandil! Speciellt svärmor kunde få stora ögon ibland! MEN GUD nå har hon som lite kläder på sig! "Ja, men stick ned handen i vagnen så får du känna hur varmt det är!

    Jag höll på dö en dag när jag kom till en kompis som hade barnet sovande ute i vagnen. Voksi påse, tjock overall och filt!!!! Och som hela sufletten upp, då försvinner ju grejen med att sova ute=frisk luft. Gud mådde dåligt när jag såg hur galet klädd han var!

    Ett enkelt trick är ju att känna på sidan om magen på dem, är det nog varmt där så klarar de sig. Sen har man ju självklart en varm mössa o vantar osv, men det blir otroligt varmt o gott i vagnen där med åkpåsen också!

  • Meadow

    Mithrandil: Kom på precis när jag klickade iväg att "just det, nacken kan man också kolla!"

  • Meadow
    mithrandil skrev 2010-01-20 20:04:02 följande:
    Så roligt.då slapp du skriva ett nytt inlägg.hur blir det för dig nu? Hur långt har du kommit i din grav?Ska du på något tidigt vul eller hoppar du det denna gången?
    Hej!

    Jag är i v 8+3 idag. Första dagen jag vaknar och inte vill gå och sova igen. Blandade känslor inför det. Det var denna tidpunkt det gick över med dottern (dagen är iof inte slut än, bara börjat) men även vid denna tidpunkt som det avtog vid mitt andra ma. Så, jag vet inte om jag ska vara glad eller inte...

    Jag tänkte om ang vul. Eftersom jag såg ett hjärta förra gången, som slutade slå en vecka efter det, så känner jag mig inte "mer säker" den här gången. Jag har känt mig galet gravid hitills, tanken är att ringa min läkare till veckan och be om ett vul v 10+. Sedan blir det datering för fvp v 12+. Det känns som en bra plan. Jag ska gå privat, för jag pallar inte att träffa en ev okänd läkare igen och kanske få ett neg besked. Jag är luttrad, jag vet. Har ganska svårt att njuta av denna graviditet. Helt ärligt är jag skitless på att vara gravid, jag har ju för fan varit det sedan juli månad, men bara fått må dåligt....Uppehållet mellan dessa två har ju bara varit en hysterisk mens-äl-bim resa... 

    Nåväl, jag kommer säkert känna annorlunda efter vul.
  • Meadow

    Bebisfeb; Tack!
     

    Ringde iaf nu till min läkare, fick en tid på tisdag, hon har verkligen fullt upp så jag fick en 10 min tid. Bättre än inget alls. Då är jag alltså i v 9+, en vecka tidigare än jag hade tänkt, men eftersom jag backat mig själv en vecka, känner jag att jag kan inte heller gå hur "sent" som helst om jag nu kanske är längre gången än jag tror. Då blir det tight till datering, osv till fvp. Så, på tisdag gäller det.

Svar på tråden Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3