• Meadow

    Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3

    Nejdå!

    Dottern min var 50,5 och vägde 3520, fick sy 2 stygn invändigt! Jag satt och ammade i skräddarställning dagen efter! BM trodde inte jag var riktigt frisk! Ha ha

  • Meadow

    Hej brudar!

    Hoppas allt är väl med alla!

    Fick iaf energi att ta bort all jul! Jag är mäkta imponerad av min kraftansträngning! Idag vankas barnkalas, hoppas orken finns där!

    Mår fortfarande märkligt, men äter jag var 3:e timme så finns det hopp om liv!

    Kram på er

  • Meadow

    Hej!

    Tro mig...Du känner när det är på G. Det är förmodligen bara förvärkar, men jobbigt ändå kan jag förstå. Det är inte länge kvar nu! Kämpa på!

    Kram

  • Meadow

    Bebisfeb:

    Ja, man får ha klagodagar, absolut!

    Träna på en 10 och 7 åring, vad är det för lyxfasoner? Visst vet du att i den åldern går de upp och ser på tv själv på morgonen, gillls INTE! Ha ha ha ha

  • Meadow

    Kittycat: Ett råd, köp en lätt vagn!! Jag hade en EL City Cross till dottern,med liggkorg och sittdel! Vägde totalt 10 kg, helt suverän!!!

  • Meadow

    Jo Emmaljunga!

    Ja, den är helt sagolikt fantastiskt bra!!

    Smidig, och suveränt med 4 hjul när man ska av och på bussen, lättare i rulltrappor osv.

    Jag köpte även en 3 hjuling Quinny Buzz, med sittdel. Den är väldig ostadig jämfört med en  4 hjuling. Nästa bebbe får ärva dotterns vagn, och 3 hjulingen får vara ren stadsvagn.

    www.emmaljunga.se

  • Meadow

    Kittycat: Ha ha, det är ju bara en liten skitdetalj!

    Möjligt att det finns utan, har inte spanat på deras vagnar på ett tag!

  • Meadow

    Hej brudar!

    Koma här. Fullständigt. Jag mår illa, trött som fan och huvudvärk. Har haft det till o från senaste veckan. Tydligen vanligt fram till v 10 med huvudvärk, men har inte haft det tidigare. Mycket jobbigt! Jag dricker mängder, så det är inte vätskebrist. Nätterna är som en enda mardröm: Sover dåligt, vaknar till o från och drömmer vidriga demondrömmar. När väckaren sätter igång vill jag bara skjuta av mig skallen. Klockan är 19 och jag skulle lätt kunna sova för natten nu....

    Alltså, jag pallar inte att äta med 2 timmars mellanrum! Hur lätt är det att tugga på nåt när man känner sig mätt?

  • Meadow

    Alfonsina: Vad lustigt, vi har ett glittrigt golv i hallen! Det är ett epoxygolv, så det är inga plattor. Det läggs i flera varv, flytande lack som torkar, och med silverflagor i. Man kan nästan spegla sig i det! Det är väldigt lättskött och man ser knappt smutsen på det!

    Jag sover asdåligt på nätterna! Konstiga drömmar, vaknar vid 04 och kan inte somna om. Inatt mådde jag så konstigt, och jag tänkte bara "Hur FAN kan man utsätta sig för detta igen???" de första veckorna är verkligen inte roliga! Jag mår inte bra av att inget orka, att det känns som att hemmet förfaller, jag är ingen rolig mamma och jag hade helst bara gått i ide till v 15 iaf. Vet att det var såhär med dottern med, jag är jätteglad över att vara gravid men humöret är inte på topp!

    Sen började jag fundera rent praktiskt hur FAN det ska gå med två barn???? Helt sjuka stress funderingar, men till slut somnade jag iaf om. Tror iof det är ett friskhetstecken att man ser realistiskt på det som komma skall. Att gå från ett till två barn är en STOR omställning, så pass stor att man inte kan föreställa sig om man ska tro andra...

  • Meadow

    Summer: Tack för dina kloka ord! Här känns det som att jag tappat allt förstånd! Jag är så trött så jag har inte ens orkat tömma badvattnet i dotterns balja från igår!! Diskmaskinen är inte tömd heller. Har bara varit hemma och haft KOMA hela dagen, ska hämta dottern kl 15. Vilken tur att dagis finns sådana här gånger, ingen rolig mamma att vara med sådana här dagar..

Svar på tråden Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3