• Meadow

    Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3

    Halllååååååååååååååå? Var är alla?

    Jag som ojjade mig över mitt icke illamående tillstånd igår, får ta tillbaka det idag. Nu snackar vi bakiskänsla på hög nivå!

    Hurra!

  • Meadow

    Men vännen!

    Det är alldeles för tidigt för att du ska känna bebis varje dag! Och förm är det så att dina tarmar osv lugnat ned sig, vilket gör att din "svullenhet" blir mindre. Även om det skulle hänt ngt med bebis, så blir inte magen mindre på ngn dag. Kan inte tänka mig det... Växtvärk osv kommer och går i vågor, du kanske har massor med växtvärk när du sover, likaväl som bebis kanske rör sig när du sover. OM du fortfarande är orolig, så ring gyn och be om att få komma in, men glöm inte att du har gått förbi den kritiska tiden, har känt rörelser till o från, så jag tror inte det är ngn fara.

    Kram på dig.

  • Meadow

    Summer:

    Jo, men jag tror att det är att magen lugnat ned sig, faktiskt. Tänk vad stora många blir redan i v8, det är varken livmodern eller bebisen som gör det, det är tarmarna. Att magen skulle ha blivit mindre, för att ngt hänt bebisen, är osannolikt, den "försvinner" ju inte bara, eller hur?

    Tror du kan vara lugn! Kroppen har dessutom börjat vänja sig vid hormonerna, och livmodern växer nog lite i omgångar. Om vi alltid skulle ha växtvärk så skulle väl livmodern till slut ta över hela kroppen. Och jag säger det igen, du vet inte vad som händer när du sover.

    Kram

  • Meadow

    Hej tjejer!

    Ville bara säga att jag MÅR ILLA, and I {#lang_emotions_heart} it!! {#lang_emotions_tongue_out}UNDERBAR känsla, lite lätt yrslig, tuttarna ömmar då och då och jag känner mig {#lang_emotions_gravid}

  • Meadow

    Hej!
    Hoppas ni alla har haft en bra helg! Alfonsina: Adressen till din blogg?

    Jag mår fortfarande som en räv...Bakis och sjösjuk, en härlig kombination. Lägg till lite ilningar i tuttarna samt rikligt med flytningar, så kan ni förstå hur fresh jag känner mig!

    Har iaf tänkt om vad gäller vul. Hade ju först tänkt att jag skulle göra ett nu v 7+ och sedan ett v 9+. Jag har ändrat mig, kommer att bli ett VUL v 9+, eftersom jag aldrig gått längre än det de förra graviditeterna. Sen får jag snällt vänta till fvp dateringen v 13. Jag måste släppa mitt kontrollbehov. Och som många andra säger, allt kan hända från v 7 dessutom, gjorde ju det förra graviditeten, så jag känner att NEJ nu får det fan räcka!

  • Meadow

    Bebisfeb; Tack!

    Du, prova ligg på rygg med fötterna upp mot väggen, skönt både för fötter och ben! Motverkar dessutom åderbråck!

  • Meadow

    Alfonsina: Tack, tittade och erat hus kommer bli SUPER! Precis som er "hallgarderob" ser ut har vi, har en hatthylla och skohylla i plexiglas och krom, så den är "öppen" men bara med de ytterkläder som används för stunden, dvs ingen massanvändning..

  • Meadow

    Det blir toppen! Glöm inte belysning därinne! Tro mig, ibland ångrar jag att man inte bara kan slänga in kläder o stänga en dörr...Ska inte ge dig några tok ideér!

  • Meadow

    Summer: Det är ingen fara, men resultaten kan variera! Så, det är på egen risk! Jag har dock aldrig "misslyckats" de gånger jag fixat håret gravid...

  • Meadow

    BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

    Mår illa, huset är ostädat och dottern är svårt rastlös! Idag försökte jag peppa henne och sa "Men gumman, på fredag är det dagis, då får du leka med Ina och alla kompisar"

    Då tittade hon på mig bestämt: "Jag vill inte leka med Ina, eller Axel heller, jag vill vara hemma!!". Första gången hon inte vill åka till dagis...Lilla vännen!

    Jaha, blir rolig lämning på fredag då, men hon behöver leka av sig. På torsdag kommer kusinerna hit på våffel middag, så det blir ju skoj iaf.

    BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

    Förresten! Åker nog till Egypten på sista minuten här i jan! Det är ju skoj iaf!

Svar på tråden Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3