• Meadow

    Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3

    Smoolan: Det är ju väldigt olika hur man bär barnet osv. En del ser man ju inte att de är gravida på, för de bär så långt bak. Äsch, skit i hennes kommentarer! Det är så dålig stil att bara för att man är gravid, ska man tåla att höra vad fan som helst!

    Jag fick som sagt mage fort med dottern, var rejält stor på slutet...Hon vägde 3.5 kg. 11 kg försvann på bb, alltså då räknar jag ca 6 kg var barnet, moderkaka, fostervatten osv, så mycket vätska verkar jag samla på mig.

  • Meadow

    Hej tjejer!

    Imorgon går jag in i v 12, och gissa vad? Jag mår inte illa mer! Tröttheten är inte heller lika förlamande, precis som det var med dottern den här tiden....

    ...För nog vore det väl fan om det ska ha hänt något efter mitt vul i v 10?

    Brösten ser ut som ett kartsystem av ytliga blodådror, och de stack och brändes igår, alltid något.

  • Meadow

    Tjejer!

    Vet att det är jättekul med skötväska osv, men egentligen är det viktigaste bara att den rymmer allt, har många fack och hänger stadigt på vagnen.... Många jag känner köpte Skip Hop väskorna för att de går att ha som skötbädd, men vet hitills ingen som praktiserat det.

    Förstagångs mammor är tacksamma kunder!

    Själv hade jag faktiskt bara den man fick med vagnen, en Emmaljunga och sedan även en från Stadium, har fungerat klockrent!

    Numer slänger man ned en blöja i den vanliga väskan bara, så grymt skönt! Ha ha

  • Meadow

    Alfonsina:

    Tro mig, jag var likadan. Kunde sitta i timmar och leta efter väska, men sedan orkade jag inte. Tänkte, "jag börjar med denna, så får jag se sen" och då insåg jag att det hade nog gått med vilken jäkla väska som helst.

    Men jag hade itnte tackat nej till en GUCCI skötväska, den är grymt SNYGG!

  • Meadow

    Smoolan; Nä, du kan hitta betydligt billigare!

    Men över 500:- går nog de flesta på ändå.

    På min Quinny vagn är det en fast väska längst ned, med fack. Så den är ju klockren att ha en omgång i, när man ska på stan osv. Men jag kommer nog att ratta min Emmaljunga City cross mest, för den är så jävla braaaaaa!

  • Meadow

    Summer: Tror absolut att det är växtvärk. Det sliter o drar och huden får ju även tänja sig ordentligt. Just som du beskriver kring naveln hade jag också, så förmodligen är du i en otrolig "växfas". Jag hade nog varit mer orolig om det var mer centrerat kring de nedre delarna. Men ring för säkerhets skull!

    Smoolan: Ja, kan ju vara bra att veta om du tex dragit på dig Salmonella.

    Idag går jag in i v 12. Känns märkligt, vad tiden har gått fort ändå. Jag drömde tyvärr inatt att jag fick mf, två gånger samma natt. Otroligt obehagligt. Det märkliga var att jag sa för mig själv i drömmen att "Nä, detta stämmer inte. Såhär liten kan den inte vara, för jag var ju på vul i v 10" så på nåt sätt visste jag i drömmen att det var en dröm. Konstigt va? Var iaf väldigt obehaglig till mods sedan och hade svårt att somna om. Låg och kände på brösten om de ömmade, om magen kändes som vanligt och om jag överhuvudtaget känner mig gravid. Det är ju så jävla typiskt att man dessutom slutat må illa, att huvudvärken är borta förutom "förkylningseländet".

    Fast det sliter i ligamenten när jag nyser, jag känner att magen def inte är som de förra grav, man känner att det är som en annan "hårdhet" och jag vet ju att jag inte kan ha för länge mellan måltiderna...

    ...Men ändå. Ja ni fattar.

  • Meadow

    Smoolan: Tror inte din FP påverkas. Den räknas ju ut från din årsinkomst.

    Alfonsina: Kikade på din blogg, vad fint ni kommer få det! Du kommer dock bli GALEN på allt byggdamm, det ligger kvar huuuur länge som helst.

    Badrummet är lika bra att typ spola av helt...

  • Meadow

    Med dottern började jag jobba halvtid när hon var 9 mån, nästa gång kommer jag att vara hemma ett helt år, minst. Det blir inte fler än två barn för oss, så det är verkligen sista chansen att njuta!

    Min fp blir lägre eftersom jag bara har en 85% anställning, och hade fp baserad på en bra heltid...Men men, det kan inte hjälpas. Det är tur att man är två!

    Kommer nog också ta ut 5 dagar i v första året, sedan 5 dagar och 2 lv dagar andra året. Det borde räcka en liten bit iaf! Kommer ta sambons dagar även denna gång, rent ekonomiskt blir det för ansträngt annars känner jag.

  • Meadow

    Hej brudar!

    Har inte varit så aktiv här, har jobbat, VAB:at och haft en jävla huvudvärk själv. Inte kul. Magen har dragit iväg som bara den och jag är glad att snart få berätta för de närmaste. v11+4 idag. UL på onsdag, ska bli skönt att få vanligt och inget mer VUL. Thank god! Ser det bra ut på dateringen blir det happy news till nära o kära!

    Var och red i tisdags, och hade aj aj aj! i höfter och svanken efter det, men det känns bättre nu. Varningsflagg dock för att det känns absolut bättre när jag sover med en kudde mellan knäna...Hade foglossning med dottern, och det kommer oftast tidigare med barn nr2....  

Svar på tråden Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3