• Meadow

    Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3

    Hej tjejer!

    För er som är intresserade av rutiner osv, så är detta den modell som jag har följt.

    http://www.annawahlgren.com/index.php/view/svenska/verktygsladan-standardmodellen-sammanfattning

    Jag vill poängtera att jag inte har kurat våran dotter, hon har sovit på rygg hela tiden, men ändå med andningslarm. Mycket tryggare mamma då.

    Den där modellen var till stor hjälp för mig i början. På Annas hemsida finns ett kanon forum med duktiga tjejer som gärna hjälper sedan när det blir dax för schema, som man börjar med från 2 mån ungefär. (Det står där i länken)

    Som sagt, jag är såååå glad att jag kom i kontakt med detta! Helt övertygad om att det har underlättat livet med en nyfödd avsevärt!

    Läs också boken "Sova hela natten" som hon skrivit, och "Barnaboken" som sträcker sig ända till 16 års ålder. Jag läser den med jämna mellanrum.

  • Meadow

    Hej brudar!

    Jag kommer också med glatt besked! Det gick jättebra! Blev dessutom framflyttad en dag! Så BF är 30 augusti! Bebisen var 11,3 cm, har alltså vuxit 8 cm på 3 veckor, inte illa pinkat.

    Vi har en vild krabat i magen! Gjorde volter, sög på tummen och sträckte ut sina snygga ben! Gott om plats har den, och fostervatten i mängder att leka med. Läkaren sa att "det var mig en snygg bebis". Ha ha. Allt satt där det skulle, och jag fick två fina bilder med mig hem. Phu, nu kan man äntligen pusta ut!

    Fick tid för FVP 11/3, jag hoppas innerligt att det kommer gå bra. Har ju gjort det med dottern så jag vet ju hur det är, gör det kl 8 på morgonen, sedan blir det vila. MF risken i anslutning till provet ligger på 0,5-1%. Det vore väl fan om det skulle hända nåt? Iaf, beslutet är taget för länge sedan, funderar inte ens på att ändra mig.

  • Meadow

    Hur gick kontrollen Jenny?

    Smoolan: Tack! Och vad KUL med vagnen! Vad bidde det för vagn? Minns inte...


     


     

  • Meadow

    Smoolan: Ok!

    Jag är också less på jobbet redan. Ska dock vara ledig hela juli med dottern, bara jobba varannan lö sö då. Dagis är ju stängt i 5 veckor. Sedan vet jag inte vad jag ska hitta på i aug, är ju beräknad i slutet...Gick hem 3 veckor innan bf med dottern...

    ...Får hoppas att jag har lite semesterdagar till aug, och sedan får man väl nalla av fp..

  • Meadow

    Ja, jag och Jenny pratade igår om att de borde ge henne en ordentlig sovdos så hon får krafter, och att de sedan sätter igång henne dagen efter. De gjorde det med mig när jag gick över tiden, och det var guld värt att vara ordentligt utvilad!

    Hoppas hon har fått en bebis nästa gång vi hör av henne! Hon har lidit nog nu!

    LYCKA TILL JENNY!  {#lang_emotions_heart}

  • Meadow

    Åh tjejer! Jag tror jag precis kände bebisen!!

    Flera sparkar på raken, känns inte som att det var tarmarna el något annat, en helt ny känsla! Åh om jag bara minns hur det var med dottern!

    V 13+1 idag.

  • Meadow

    Åh grattis grattis grattis vännen!!!!  {#lang_emotions_heart}{#lang_emotions_heart}{#lang_emotions_heart}

    Och så fel vi hade! En kille, och vilket underbart namn!

    Jättesöt!! Njuuuut nu, hoppas du mår bra, och jag är verkligen jättestolt över dig! Vad duktig du är!

    Du får komma online på MSN när du har tid och ork, jag finns som bollplank om det är ngt du funderar över!

    KRAM!

    Kittycat: Jag är svårt impad!

  • Meadow

    Jenny; Kommer du ihåg att jag sa att man aldrig trodde att man skulle kunna sitta och titta på bebisen i flera timmar? Ha ha, men det gör man.

    Hur mår du nu? Huvudvärk osv borta?

Svar på tråden Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3