• Meadow

    Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3

    Hej tjejer!

    Nä, inte fan fick man må bra inte. Var kaxig/orolig imorse att det här är ju för bra för att vara sant, slocknade i soffan vid lunch och vaknade lika orkeslös och sjösjuk som alltid sen....Hm.

    Ja, man är aldrig nöjd!

    Mithrandil: Jag tror jag kommer landa i detta, när jag fått göra datering osv, och slippa illamående. Men just nu är jag HELVETES glad att det bara blir två barn i detta hushåll, jag pallar inte må på detta sätt en gång till. Och vara orolig hela tiden.

    När detta avlande är över, ska jag ta tillbaka min kropp och bara njuta!

  • Meadow

    Ja, här ska alla extrakilon bort! Jag ska tamejtusan amma dygnet runt så det inte finns något kvar av mig! Sedan när jag nått min matchvikt får sambon ge mig ett boobjob i present, för då ska damerna upp 3 våningar där de var innan detta avlande började. Sedan ska jag ta tag i min karriär, kanske börja plugga eller nåt. Ska bli skönt! Det är härligt med småbarnsåren, graviditeter osv, men man pausar verkligen sitt eget "vuxenliv" och lånar ut sin kropp. Det är tungt för kroppen att vara gravid! Bebissugen kommer man nog alltid att vara.

    Blir härligt när man är en komplett familj och kan fokusera på allas framtid!

    Det blir förhoppningsvis då 3 år mellan våra, vilket ändå känns toppen! Från  början skulle det ha varit 2,4, men nu med facit i hand, gör det inget att det drog ut på tiden. Hur det än blir så fixar man det, 1,5-3-6 år emellan, allt har sina för o nackdelar!

  • Meadow

    Ja precis! Jag börjar nästan tro att allt har en mening! Sambon var inte alls särskillt sugen på en till första svängen, var mer som att "oj tog det så jäkla fort" eftersom jag blev gravid direkt. Sedan efter den ofosterliga, så var det som att han landade i det, men trodde väl inte heller då att jag skulle bli gravid direkt. Efter det ma:t så tror jag han själv insåg att "jo, men det här vill vi nog båda" och när jag då på julafton, sa att "vännen..."Med ett flin så blev han ärligt glad! Däremot fattar han inte HUR det är möjligt att vi prickade 3 av 3 första försök! Dottern blev ju till på första med äl test, hade felräknat äl med 5 dagar...Galet.

    Så, jag är GLAD för nu vill vi båda, och det blev en viss kompromiss, om än lite tråkig sådan. Jag hoppas bara att detta går vägen nu, jag tycker jag förtjänar det faktiskt.

  • Meadow

    Mithrandil: Vi gjorde fvp med dottern också. Här uppe i norr får man inte göra varken KUB eller NUPP, så det är enda alternativet. Vi har kromosomavvikelser i släkten, så jag hade blivit galen om jag inte fått veta hur det ligger till.

  • Meadow

    Här var det lugnt som i graven!

    Ikväll är det dax för fredagsmys! Tacos står på menyn!

    Jag o dottern tjuvstartade då jag fick ett "äta annars spyr jag" anfall, så hon fick en mini skål med nachos, och jag en med lite gräddfil att dippa i. UNDERBART!!!!

    Har även köpt smältost och guacamole.

    Hoppas allt är väl med er alla här inne!

    Kram

  • Meadow

    Summer:

    Som jag sa tidigare, innan ditt rul: Du vet inte vad som händer i magen under natten! Det kan vara tok disco, men det vet du inte för att du sover.

    Försök slappna av och driv bort alla demoner. Skriv upp dem på en lapp, så får de sitta på den. Då behöver de inte gnaga i huvudet ditt. Sätt upp lappen på insidan av ett skåp, titta på den ibland och sedan försöker du tänka på något annat. Du gör varken dig själv eller Tilde gott att ha sådana tankar i huvudet...

    ...Hoppas Johan blir frisk snart så han får rå om dig lite. Det är hemskt att sova ensam när man är van att vara två. Men ta det lugnt vännen, jag tror Tilde mår toppen!

    {#lang_emotions_heart}

  • Meadow

    Hej!

    Hoppas ni haft en bra helg. Själv har den gått i jobbets tecken, sitter där nu. Imorse när jag vaknade kändes det som att "OJ, jag tror jag mår bättre nu". Jag var INTE trött, coh kände inte panik över att inte ha ätit mängder innan kl 10. Jahapp, hur länge höll det i sig då? Åt frukost 9.30, och 11.30 var jag tvungen att beställa lunch...Nu kl 14 höll jag på somna och åt en semla med varm choklad. Jag är såååå jävla less på detta ÄTANDE! Helt otroligt att inte byxorna går sönder. På tal om kläder, jag är nu i stadiet "inget sitter bra på mig" och det är vidrigt. Ni vet tiden innan man kan berätta, och innan bebismagen är ett faktum. Tuttarna växer som fan och har redan fått bristningar-Hur kul är det???

    På tisdag är det vul, det går som det går. Orka oroa sig.

    Kram

  • Meadow

    Summer: Perfekt! Hoppas det inte är fogarna som bråkar med dig! Jag fick massage när jag väntade dottern, sittande. Det var väldigt skönt.

    Här känns det som att jag börjar se ljuset i tunneln. Eller så är det bara för att jag nyss ätit. Jag hoppas att det är ljuset! Jag är less att må såhär nu, har gjort det sedan nyårsafton. Det är inte kul. Alls.

    Imorgon vul. Blandade känslor.

  • Meadow

    Bebisfeb; Självklart är det inget du kan påverka! Tycker det är super att du följer din magkänsla och åker in när du inte mår bra. Det är många som "struntar" i det.

    Vad beträffar viktuppskattning, ta det med en nypa salt. ALLA som jag vet som hitills har gjort vilktuppskattning har varit helt galet...Om du fortfarande känner dig orolig, be att få komma in så de får lägga en CTG kurva lite längre på dig, så de verkligen kan kolla av hjärtfrekvensen.

    Som tidigare talare, de har koll på dig nu, OCH skulle det vara så att du måste förlösas pga havandeskapsförgiftning, så fixar ni det galant! Bebisen är ju nästan färdigbakad!

    Kram på dig!

Svar på tråden Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3